Şimdi Ara

Canon 600d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde böyle bir makina var pek kullanmadım zaten bi hevesle aldım satmaya kalksam nası satarım ankarada bilgisi olan var mı fiyat olarak ne civarlara gider. nerdeyse hiç kullanmadım hiç bi hatası yok

• Ben de uzun zaman 2. el makinelere baktım ama sonunda geçen hafta sıfır aldım. Sahibinden.com'a koy. az kullanılmış olduğunu ve shutter saysını eklersen daha iyi olur.
    18-55 Lens ve kutusu falan herşeyiyle vereceksen. 900-1000 arası verirsin. Ama tavsiyem get ile taksitli listelemen, yoksa uzun sürer satman. Hem herkesin keş parayla alacak durumu olmuyor. Hem de get ile satarsan kargo ile gönderdiğinde daha güvenli bir alışveriş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaserhat

Ben de uzun zaman 2. el makinelere baktım ama sonunda geçen hafta sıfır aldım. Sahibinden.com'a koy. az kullanılmış olduğunu ve shutter saysını eklersen daha iyi olur.
    18-55 Lens ve kutusu falan herşeyiyle vereceksen. 900-1000 arası verirsin. Ama tavsiyem get ile taksitli listelemen, yoksa uzun sürer satman. Hem herkesin keş parayla alacak durumu olmuyor. Hem de get ile satarsan kargo ile gönderdiğinde daha güvenli bir alışveriş olur.

ankarada elden satmaktı amacım ama sahibindende bi ilan açtım bakalım pazarlık payıyla 1100 yazdım :)sıfır sayılır makina umarım işine yarıcak birine gider dükkanlara satmak istemedim o yüzden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.