Şimdi Ara

Canon 650d mi 100d mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Fotoğraf makinası almayı düşünüyorum. Slr olarak ilk defa olucak. Gözüme güzel gelen herşeyi çekiyorum. Daha çok arabalar ve manzara resimleri. Başlangıç olarak bu 2 makinadan birini düşünüyorum. 650d vardı aklımda 100d nin ondan aşşağı kalır yanı yok. Fiyat olarak 650d daha uygun. 2000 tl bütçem var. Hepsiburada'da 1300 küsür 650d 18/55 lens ile. 1700 civarı da 100d Nin fiyatı. Gece çekimde yapmayı çok seviyorum. Sadece canon olmak koşuluyla bu makinalardan hangisini önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• YgtBrk kullanıcısına yanıt
    hiç farketmez, canın hangisini istiyorsa onu al.
    aralarında çekeceğin fotoğrafı etkileyecek bir fark yok zaten.
  • Bu 100d nin pahalı oluşunun bir sebebi varmı acaba?
  • 100D nin boyutu cok.daha kucuktur. Hangisini istersen onu al. Pahali olmasinin sebebi lensler Stm olabilir. bu arafa lens IS li olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağı yukarı ayni makineler, boyut farklari var.Onun haricinde 650dnin 1300 civari olduguna emin misiniz ?

• Josepth kullanıcısına yanıt
    aynen bende şaşırdm. ithalatci garantili ve DC lensli olabilir.

• 1399 tl idi ama 1530 tl oldu bugünden itibaren, sepette dururken arttı fiyat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvnt38

1399 tl idi ama 1530 tl oldu bugünden itibaren, sepette dururken arttı fiyat.

Sizin dediğiniz gibi ürünün fiyatı sabahın 7sinde baktım 1399 du şimdi artmış. Boyut farkı varsa 650d daha mantıklı olur. Gerek yok daha fazla vermeye

• 650D yi şuan sipariş ettim. @Vendetta0 çok teşekkürler hocam. DC lens miş 1539 luk makina. Hemen Is lensli ile değiştirdim. 1749 A aldım fiyat uygunmudur.

Düşünenler hepsiburadada 4 ürün kaldı.
  • benim de ilk dslr makinem 100d oldu, boyut olarak inanılmaz küçük ve hafif...ben media markt da 1400 tl ye aldım son üründü ellerindeki , gerçek fiyatı 1800tl... 650d nin küçültülmüşü kendileri sadece ekran dönmüyor sabit
  • YgtBrk kullanıcısına yanıt
    Uygun hocam genelde fiyatlar boyle zaten, hayirli olsun.

• bence ikiside pahalı.

sonuçta aynı imaj kalitesi aynı malzeme kalitesi olacaksa neden daha büyük ve hantal makineye daha fazla hatta 2 kat para verilir ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 29 Ocak 2014; 21:04:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

bence ikiside pahalı.

sonuçta aynı imaj kalitesi aynı malzeme kalitesi olacaksa neden daha büyük ve hantal makineye daha fazla hatta 2 kat para verilir ki ?

Ele tam oturması ve sağlamlık da önemli. Küçük bodyleri kullanamıyorum ben. 7D den aşağısı kesmiyor beni.

Ayrıca 2kg ağırlığında ki lensleri kullanırsanız plastik bodylerde bayonetten gıcırtılar duymaya başlayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.