Bildirim
CANON 700 d
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Olabilir de olmayabilir de, normalde bu makiya 1800 falandı,hatta 18-55 değil bunun kit lensi olan 28-105 mi ne öyle güzEl bi lensle, ama dolar arttı bişeyler oldu değişmiş olabilir,Asıl soru bu kadar para harcayıp 700d mi olabilir bence -
Lensine dikkat edin IS mi IS STM mi yoksa DC mi yazıyor, online mağaza ise bu detayı kesin olarak öğrenin DC lenste titreşim önleme özelliği yoktur. DC olmasın da... Sonra titrek fotoğraflar biriktirirsiniz. Arkadaşın dediği 18-105 lens var, onunla illa ki daha pahalı olacaktır. Biraz daha zumu çok olan bir lens işte o da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 6 Şubat 2017; 13:44:18 > -
Dc sanırım ki öyledir piyasa ıs özelliği olan lensler pahalı 200 tl fark var nerdeyse dc olamasa sorun olmaz diye düşünüyorum artık olduğu kadar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: isay963
Dc sanırım ki öyledir piyasa ıs özelliği olan lensler pahalı 200 tl fark var nerdeyse dc olamasa sorun olmaz diye düşünüyorum artık olduğu kadar
Dc'ye para vereceğinize madem ki... Bu 18-55 IS lensleri buralarda "çöp" diye ananlar çok. Dolayısı ile 2.elde yepyeni titreşim önleme özellikli 18-55'leri çok ucuza bulabiliyorsunuz. DC'ye para vereceğime 700D gövde alıp bir de 2.el IS'i olan kit lens alırım veya IS STM olan. -
Is özelliği olan lens buldum dün aslında.FiyatıdA uygun 2.108 ₺ IS STM özelliği var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X