selamlar,uzun süredir bir kaç dslr makina takibinde idim.
mediamarkt ta birkaç gün evvel 4099 tl olan aynı kod numaralı makina dünden beri 6099 tl olmuş. yöneticiye fiyat düzeltme maili attım.fiyatta yanlışlık yok diye cevap geldi.tekrar ısrarla aşağıdaki linkleri de vererek bir mail daha attım bir kaç saat evvel.cevap gelmedi hala.
şimdi fiyat doğru ise diğer sitelerde fiyatlar neden bu kadar farkla değişmedi(aslında HİÇ DEĞİŞMEDİ diğer sitelerde) bunların ekran görüntülerini almıştım.
yine fiyatlarda yanlışlık yok cevabı gelirse kendimden şüphe edeceğim. yahu bunlar arasında büyük fark var mı?bilen yazsın Allah aşkına.
Hacı bence bir hafta sonra indirim yapacaklar, onun hazırlığı. 6099'u çizip altına 4099, "kazancınız 2000t"l yazacaklar. Ben canon 550D'mi, fiyatının buralarda 2100tl olduğu zamanlarda spot sıfır 1350'ye almıştım. Sana da tavsiyem dükkan garantili spot alman, 4000tl çok para, o paraya "full frame" gövdeler alınıyor.
@First_Person, bu kadar farkın farkında olan çıkmaz düşüncesi yanlıştır.hala son mesajıma cevap gelmedi. hani ekran görüntülerini almasam kendi aklımdan şüphe edeceğim.tamam unutkanım falan ama bu kadar da değil yani.
spottan almak fiyat açısından çok avantajlı fakat biraz riski yok değil.mümkün mertebe garantisi iyi ürünü almak isterim fakat bu 6099 tl olan üründe bile canon eurasia garantili bile değil. kaldıki Canon 7D 24-105 L f4 IS USM Kit fotografıumda 6149 tl