Bildirim
Canon 80D Iso Performansı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
70D nin efektif iso kullanımı 800 ile 900 civarı ve daha iyi anlaşılması için de 70D ile karşılaştırmalı olarak yaparsan daha aydınlatıcı olabilir diye düşünüyorum. -
-
Günümüzdeki makineler iso konusunda o kadar başarılı ki, yeni çıkan makinelerin üzerine bişey koyması cidden zor.
,,,
6-7 yıl önce, iso performansını çok önemsiyordum, farkediyorum ki gündelik kullanımda iso800 ün üzerine hiç çıkmıyorum.
O nedenle aslında standart kullanıcıya hitap eden makinelerde yüksek iso başarısı para tuzağından başka bişey değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: forumu
Günümüzdeki makineler iso konusunda o kadar başarılı ki, yeni çıkan makinelerin üzerine bişey koyması cidden zor.
,,,
6-7 yıl önce, iso performansını çok önemsiyordum, farkediyorum ki gündelik kullanımda iso800 ün üzerine hiç çıkmıyorum.
O nedenle aslında standart kullanıcıya hitap eden makinelerde yüksek iso başarısı para tuzağından başka bişey değil.
ISO sana enstanteneden kazandırır; enstanteneden kazanç demek elde çekim demektir. Elde çekim demek tripoda bağlı olmamak demektir, hapsolmamak, özgür olmak, daha çok an yakalayabilmek demektir. Bişeyler gelişiyorsa gelişiyordur, gelişen birşey seni geri götüremez. Sadece algılarımız geri gidebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X