Şimdi Ara

canon a1100IS yada lumix fs10

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vatanbilgisayarda iki makina da 319 tl.
    bu fiyata alınabilecek daha iyi bir makina var mı.
    canon compact makinalarda iyi deniyor ama
    panasonic de de optik görüntü sabitleyici vs. var. canonu elime aldığımda malzemesi plastik gibi duruyor ucuzluk hissi veriyor ama panasonic ona göre daha ince.

kullananlar yada inceleyenler tavsiyelerini iletirlerse sevinirim, yarın ikisinden birini alacağım.

• ben kesinlikle panasonic derim
  • Bir Canon A530 kullanıcısı olarak Panasonic diyeyim. Aslında Canon teknik olarak üstün gelebilir ama son zamanlarda A serisinde bir pil sorunu furyası başladı. Çok fazla sayıda pil problemi yaşandı. Seninde başına gelmesini istemem.
  • ben de A1100 IS kullanıcısıyım pil sorunundan bişe anlayamadım aldığım varta 2100mah ready2use AA kalem pillerle cayır cayır foto çekiyorum sanırım diğer a serisi makinalar için söylüyorsunuz. Plastik kalitesi olarak dışı pek ii değil zayıf biraz. ama teknik özellikler tatmin eder en azından benim için öyle ben de vatandan kampanya ile 2-3 ay önce almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rpg007 -- 4 Mayıs 2010; 14:22:53 >
  • ben de bu 2 makina arasında kaldım. Aslında ben 3 makine arasında kaldım panasonic lumix fs10-panasonic lumix dmc-f3 ve canon powershot a1100is.
    siz hangisini aldınız? bende ibre canon gözüküyor ama lumix de canon lensi kadar iyi çekiyorsa kapalı ortamda onu tercih edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xatixungur

ben de bu 2 makina arasında kaldım. Aslında ben 3 makine arasında kaldım panasonic lumix fs10-panasonic lumix dmc-f3 ve canon powershot a1100is.
    siz hangisini aldınız? bende ibre canon gözüküyor ama lumix de canon lensi kadar iyi çekiyorsa kapalı ortamda onu tercih edebilirim.

kompak ve like makinalar'da kapalı ortam ve gün ışığın'da foto kalitesini iyi lens belirlemiyor lensin fazla önemi yok sensör büyüklüğü f değeri yüksek ve Pixel density düşük olması iyi çekmesini sağlıyor ona göre makinaları değerlendirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: netün

quote:

Orijinalden alıntı: xatixungur

ben de bu 2 makina arasında kaldım. Aslında ben 3 makine arasında kaldım panasonic lumix fs10-panasonic lumix dmc-f3 ve canon powershot a1100is.

kompak ve like makinalar'da kapalı ortam ve gün ışığın'da foto kalitesini iyi lens belirlemiyor lensin fazla önemi yok sensör büyüklüğü f değeri yüksek ve Pixel density düşük olması iyi çekmesini sağlıyor ona göre makinaları değerlendirin

3ünün de f/p değerleri aynı. siz bu 3'ünden birini almak zorunda olsanız hangisini alırdınız netün hocam. ama dediğim gibi 3'ünden 1'i . Yoksa gönlünüzdeki seçimi zaten biliyoruz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xatixungur -- 10 Mayıs 2010; 14:47:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nikon Coolpix S230
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fs10 un ekranına bakınca canonu almam diyordum ama vatanbilgisayarda ikisinde de aynı ışık koşullarında fotoğraflar çektim hafıza kartına attım ve laptopta inceledim.

fs10 daha ince, bataryalı, ekranı çok berrak ama fotoğraf kalitesi çok kötü. lecia lens değil zaten.

canonun lcd sine bakınca kötü çekiyor gibi duruyor ama video ve fotoğraf kalitesi açısından fs10 a beş basar. kesinlikle ikisi arasında canon.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.