Şimdi Ara

Canon a510 la ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sonunda canon a510 almaya karar verdim ama pil sajr aleti hazıza kartı konusunda hic bir bilgim yok. Bunları secmeside makineyi secmek kadar zor mu olacak yoksa standart seyler mi kullanılıyor. Eger ben sececeksem iyi bi kazık yiyebilirim cünkü hic bir bilgim yok. hafıza kartını 256 mb düsünüyorum. Tavsiye edebileceginzi pil hazıfa kartı var mı. Hem biraz hesaplı olmalı hem de uyduruk birsey olmasın istiyorum. Yardım ederseniz cok svinirim bir an önce almak istiorum artık makineyi.

• pilde varta diye ısrar ediyorum ama uygun fiyatına göre 2300 lük gpler seni çok çok götürür.
    hafıza kartı sandisk al diyeceğimde o biraz pahallı.kingston sanırım şu sıralar uygun.256 yeter artar bile.çünkü inanki 3.1 mp yi belkide hiç kullanmayacaksın çünkü 640*480 bile yetiyor hatta artıyor bile(tabii büyük baskı istemiyorsan)
  • Energizer 2500 olabilir.
  • evet kingston ların fiyatları baya iyi. bendede a510 var 512 lik kingston aldım. pil olaraksa uniross un 2100lük 6pil + şarj cihazlı modeli aldım 25 ytl ye. gayet iyi. pilleri 9 saatte şarj ediyor. daha hızlı birşey istersen 50-60 falan vermen gerekir.
  • al 512 kingston kurtul. eksende 46 dolar+ kdv. şarj cihazıda ne alırsan olur uniros, cfl, gp o kadar farketmez. ama 2000 in üzerinde olsun.
  • A510+512 SD CARD(sandisk)+c.f.l. 6 PİLLİ ŞARJ CİHAZI = 520 MİLYON
  • C.F.L. Şarj cihazı (2-4 saatte şarj ediyor) + 4 tane 2300 pil =30 ytl
    Hafıza kartı 512MB Kingston Elite Pro =85ytl
    bunları kullanıyorum memnunum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D ile Fotoğraflarım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gp 2100'lük 2 adet - Camelion 2000'lik 6 adet ve Varta Şarj aleti kullanıyorum. Tabii bu kadar çok pili yanımda taşımıyorum genelde. Sony D-NF610 MP3 CD Walkman de taşıdığım için yanımda en az 2 yedek pil bulunuyor.
  • YOKUM!

Bu elite pro, karta ne katıyo acaba? normal kartlarla karşılaştırma şansın oldumu? bariz farklılıklar oluyomu almaya deyecek kadar? ha bide kingston daki elite pro, sandiskteki high speed ile aynı şeymi?
    son olarak en iyi kalitede keç dakika video kaydediyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturcha -- 12 Mayıs 2005, 0:30:22 >
  • arkadaşim a510 almayi düşünüyorsan 380ytl ye satabilirim..
    http://forum.donanimhaber.com/m_2765535/mpage_1/key_//tm.htm#2765535
  • 512 SD kingston fena değil(fiyat/performans oranına bakarsan en iyisi bile olabilir), hız farkının CF kartlarda daha fazla olduğumu biliyorum...
    şarj cihazı olarak da ATABA AT-508 diye bi marka var(12 YTL), 2400'lük GP pilleri 5 saat civarında şarj etti.
    150 foto (bir çoğu flaşlı) + yarım saatten fazla video çekimi yaptım ve hala makinenin içindeler
    yorum senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbuyukbalkan -- 12 Mayıs 2005, 11:45:07 >
  • Sirkeci de felan mi bulabiliriz bu sarj aletlerini bol cesit olarak.. CFL nin gusel bir modeli var 2 saatte sarj eden hepsiburada ama internet alisversinden gina geldi, o yuzden elden almak istiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: allaturcha

YOKUM!

Bu elite pro, karta ne katıyo acaba? normal kartlarla karşılaştırma şansın oldumu? bariz farklılıklar oluyomu almaya deyecek kadar? ha bide kingston daki elite pro, sandiskteki high speed ile aynı şeymi?

Elite pro hızlı olduğunu gösteriyo sandiskteki ultralar gibi falan ben diğerleriyle karşılaştıramadım çünkü başka kartım yok içinden çıkan 16mb mmc yide 1 gün kullandım zaten. Video çekerken ve peşpeşe foto şekerken işe yarıyormus diğerlerini kullanmadığım için ne kadar fark olduğunu yazamıyorum...

en iyi modda kaç dakika çekebildiğini tam olarak yazamam ama 320*240 da ekranın sağ altında 999" yazıyo (3 dakikalık videolar) 640*480 de 733" yazıyo (30 saniyelik) ama ben makinenin yalancısıyım :-))

• Hız nerede işe yarayabilir: (canon a75)
    Yüksek çözünürlükte ardarda çekim yaptığım zaman (örneğin saniyede 1-2 resim) 8-10 resimde (ki bu birkaç saniye alıyor) benim kart bu hıza yetişemiyor ve makinanın bufferı doluyor, birkaç saniye bekletiyor çekime devam etmek için.
    Bunun dışında bir eksikliğini hissetmiyorum çekim yaparken... (benim için önemli değil)
    Dosya aktarım hızı da çok önemli değil benim için, birkaç haftada bir yapıyorum.

Yorum sizde.. İhtiyaca göre değişiyor.

Bu arada ben video çekiminde kart hızına değil makinenin zaman kısıtına takılıyorum. 3dk normalde, 30sn 640x480 de

quote:

Orjinalden alıntı: allaturcha
    YOKUM!

• quote:

Orjinalden alıntı: bilmescomp

Sirkeci de felan mi bulabiliriz bu sarj aletlerini bol cesit olarak.. CFL nin gusel bir modeli var 2 saatte sarj eden hepsiburada ama internet alisversinden gina geldi, o yuzden elden almak istiyorum..

kadıköyde yazıcıoğlu işhanına bır bak derım.ben arkadasıma aldım.2300 luk 4 tane cfl kalem pıl .2tane 850 lık ınce pıl ve sarj cıhazı (yanlıs hatırlamıyasam ıcınde arac ıcın sarj kablosu da vardı.yanı kablo vardı ve aracta telefon sarj ettıgım ıcın bılıyorum,kablo nun ucu cakmak gozlerıne sokulan cınstendı o kablonun baska bı ıse yarayacagını sanmıyorum))2300 luk pılı 3 saatte sarj edıyor.bız o zaman 32 mılyona almıstık sımdı gene o cıvardadır.ama dıkat et ıshanındakı butun dukkanlara bak.zaten cfl nın sarjlı pıl setı deyınce hemen gosterıyolar.45 mılyon falan dıyen de olmustu.biz ılk gırıs katta gurses elektronıkten aldık(bıraz reklam oldu ama)dedıgım gıbı dukkanları dolasmayı ıhmal etme.gurses elektronıkten alırsan da benım arkadasıma 30 mılyona falan vermıssınız de.iyi bi pazarlık yap.gene o cıvara alırsın.kadıkoyde yazıcıoglu ıshanı nerde dersen de vapurdan ınnce karsında zıraat bankası goreceksın.o aradan gır.sagdakı bına.....zaten orada kıme sorsan gosterır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharheke -- 13 Mayıs 2005, 13:58:36 >

• DURACELL al derim ama biraz fiyatlı...Sen Energizer 2500 alabilirsin yada VARTA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.