Bildirim
Canon a540 için Türkçe kullanım kılavuzu var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Buyur
quote:
Orjinalden alıntı: coustic
Burayada ekleyelim
Arkadaşlar farkındayım birçok arkadaşımız Canon A530 veya A540 fotoğraf makinesine sahip olmasına rağmen Türkçe kullanma kılavuzları yok. Bende usanmadan sıkılmadan bendeki kılavuzu scanner ile taradım ve pdf formatına getirdim. Bazı sayfalar biraz kayık ama o kadar kusuru hoşgörün
Artık güzel güzel resimler çekip bizimle paylaşırsınız. Türkçe Kullanma kılavuzunuzu güle güle kullanın.
http://rapidshare.com/files/775153/canon_a530___a540_Kullanma_K__305_lavuzu_by_coustic.rar.html
Dosya boyutu 21.6 mb
Not: emeğe saygı, lütfen dosya adını ve açıklamayı değiştirip başka forumlarda yayınlamayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coustic -- 20 Kasım 2006; 19:59:10 >
-
ALLAH razı olsun senden bende A540 alacaktım amerikadan bu kullanım klavuzu iyi oldu teşekkürler... -
A710 IS var mı? 710 da olur. Yardımcı olacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. -
nedense yuklemeyi beceremdim ...başka bir ortama yuklemeniz mumkun mu yada cok buyuk değilse size zahmet semansas@gmail.com -
Kullanım Kalvuzu için teşekkür. -
canon a540 yeni aldıydım içinden türkçe kılavuz çıkmadıydı canım sıkılmıştı emeğine sağlık teşekkürler -
Arkadaşlar A530 un Türkçe klavuz linki varsa onu da atar mısınız -
quote:
Orjinalden alıntı: Eda_fb
Arkadaşlar A530 un Türkçe klavuz linki varsa onu da atar mısınız
eda, zaten yukarıdakı lınk hem 530,hem 540 ıcın -
çok teşekkür ederim makineyi bende yeni aldım 2. el kullanma klavuzunu arıyordum çok sağol...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X