Şimdi Ara

Canon A560 ISO ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende canon 560 kullanıyorum ama bir türlü ISO 1600 kullanamadım ayarlarını yapamadım daha ilk defa dijital fotoğraf makinası kullandığımdan olsa gerek yada sorun bende ISO (HI) ve ISO (AUTO) modumu ne var onlardan başka yok ISO 80-100-200-400-800-1600 falan onları kullanamıyorum. bir türlü ayarını yapamadım .bide video çekerken standart çekimde çektim bir iki defa görüntü karıncalı karıncalı hiç beğenmedim hangi modda çekim yapsam daha iyi olur . bide video çekerken zoom özelliği fazla olan video çekim modu hangisi yada var mıböyle bi mod bu kanular hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinicem.. şimdiden yorum yazan arkadaşlara teşekkürler...

• Auto modda bulamzsın ISO ayarlarını. M veya diğer modlarda iken ara. Detayları ullanma kitapçığında bulabilirsinı.
  • konu açmadan kitapçığını oku istersen :) yinede söleyim iso tuşu vr yuvarlak menu tuşlarının orda ona sürekli bastıkça iso modu değişir ekrandada bunu görürsün hayırlı olsuN
  • ISO1600 ü kullanınca, eline hiçbir şey geçmeyecekki,eline çamur gibi bir fotoğraf geçecek.Bence ISO800 ü bile kullanma. Max. ISO400 kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 10 Nisan 2008; 18:00:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    canon sx130 kullanıcıları
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.