Birkaç gün içerisinde dijital fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum. Canon A590is ve Sony DSC-W120 modeli arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini alayım. Ustaların fikirlerini bekliyorum.
Hocam ben ustayım demem hiçbir zaman ama bu makineyi kullanıyorum ve memnunum...Bu iki model arasında kaldıysan yerinde bir seçim olacaktır A590 IS..Fotoğraf kalitelerini karşılaştırabilirsin
Canon a590is
teşekkürler yorumlar için
w110 ve a570 is kullanıyorum ikisinide...
kesinlikle fotoğraf kalitesi olarak canon kesinlikle flash performansı olarak sony ergonomi sony
ama totalde manuel ayarlar olsun,pille kullanma avantajı olsun CANON'u öneririm söylediğiniz iki model arasında...
Kolay gelsin,seçmek çok zor olabiliyor...
canon
araşırmalarımın sonucunda sony nin kompakt makinelerinin dışı güzel ama içi boş. fotograf kaliteleri kötü deniyor. bende a590 almak üzereydim ama fırsattan yararlanıp 390 ytl ye s5800 aldım. ama bu ikisi arasından a590 is derim.
canon 590 is daha iyi seçim
fotoğraf çektiğinin farkına varmak istiyosan kesinlikle 590IS derim
tabıkı Sony DSC-W120
aslında bu tür başlıklar anket şeklinde açılsa daha güzel olur... tabi neden onu tercih ettiğini anlatmak isteyen yine yazar yorumunu...
quote:
Orjinalden alıntı: filmarket
tabıkı Sony DSC-W120
neden????????
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme