Bildirim
Canon A80 ayarinda fotograf makinasi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
sorunun cevabı olmasa da ; Hocam, sorun pil problemiyse bence kalem pil kullanması daha avantajlı örneğin bir gezide pil bitti ve de sende bir büfeden rahatlikla pil bulabileceksin.... Diğer türlü (şarjlı olanlardan bahsediyorum) ise yapacak çok bir şey kalmıyor... eğer bir de video sorun olooyr dersen ben 256 mb kart ile 3 er dakika halinde yaklaşık 15 dakika çekim yapabiliyourm... -
canon a95 bence a 80'in bi üst modeli..cogu özellik ayni....bu arada piller konusunda yapacagin en mantikli sey bence...sarj edilebilir piller kullanmak böylece sürekli pil almak zorunda kalmazsin... bu arada ben sony p73 kullaniyorum...oldukca iii....... -
ya bana tek parca halinde sinirsiz cekim lazim.sarjedilebilen kalempiller cok ugrastiriyo.en iyisi lityum pil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X