Şimdi Ara

Canon body 5d markII mi yoksa 6D mi almalıyım yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki seçenek arasında ne kadar araştırma yaparsam yapayım kararsız kaldım. Malum 2015'in ilk çeyreğinde 6D markII çıkacak, 6D mark II çıktığı için elimdeki makinayı yükseltmek istediğim zaman çok zarar eder miyim? 5d mark IV'ün çıkmasına daha bir sene var. 5d mark II alıp 5D mark IV'ün ucuzlamasını mı beklesem yoksa :) tavsiyelerimize ihtiyacım var teşekkürler. Canon 6d 13k civarı shutterda, 5d mark II ise 26k ve canon 6d den 300 tl daha uyguna geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• pek fark olucağını sanmıyorum ancak beklersen karlı çıkarsın
  • uniquee_x3 kullanıcısına yanıt
    18 Ekim'de şirketin anlaştığı özel bir fotoğrafçılık kursunun eğitimleri başlıyor. Elimde 650d vardı full frame için sattım ve makinasızm şu an :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shini

18 Ekim'de şirketin anlaştığı özel bir fotoğrafçılık kursunun eğitimleri başlıyor. Elimde 650d vardı full frame için sattım ve makinasızm şu an :)

mesleğiniz nedir hocam 5d classic alın zararda etmessiniz eski ama candır satar en yenisini alırsınız
  • 5d mark II'ın 2. eli piyasada çok gidiyor. Tavsiye ederim
  • hacı Canon 6d 13k civarı shutterda
  • iso degerlerine bakarsan 6d nin cok daha iyi bir gövde oldugunu gorursun, mark2 almak icin gittigimde inceledigim kadariyla o kadarda iyi bir ergonomiye sahip olmadigini gordum bana gore en mark3 le ayni kalitede foto veren 6d yi edinin derim bende 6d aldim ve iso gercekten mukkemmel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar hayyamda Canon 6d sıfır ile 2. el arasında 650 tl fark var 2. el 60 bin shutter da ama temiz makinenin dışında çok kullanıma bağlı izler bile yok dışında sanki 10bin shutter gibi çekimde de problem yok zaten çoğunlukla video için kullanacağım sizce 650 tl farka değer mi ?
  • ulker98 U kullanıcısına yanıt
    hocam teoride shutter değerinin artmasıyla perde ömrünün azalması ters orantılı olarak geçse de bu birazda şansa bağlı bi durum.mesela garanti kağıdında 200bin ömür garantisi verilen makine 200binden sonra dahi çatır çatır çalışmaya devam ediyor,çok örneğini gördüm ben bu konuda 500bini geçip te sorunsuz kullananlar var :) 650 lirada bile azda olsa riskin var :) o yüzden 60bin çok da büyük sayılmaz ama dediğim gibi şans işi bu biraz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.