Şimdi Ara

Canon EOS 1000 D Değeri Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde eos 1000d bulunmakta yıpranmamış,shutter sayısını bilmiyorum .Fotoğraf makineleriyle ilgili bilgim yok ,Ankara'da alım satım yapan bir yer buldum ancak fiyat konusunda hiçbir fikrim yok çantası ,şarj cihazı dahil komple kaç tl eder değeri?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Temiz bir gövdeyi uv filtre, ters makro ve m42 adptörleriyle birlikte 550 ye yakın zamanda satmıştım.

Gerçekten temiz vuruksuz çiziksiz ve düşük shutterli yıpranmamış bir makine ise forumda 450-500 arası bir fiyata satabilirsiniz, aman fotoğrafçılara gitmeyin buna ancak 200-250 çekerler.

* bayağı eski bir model

* fazla kaliteli olmayan gövdeye sahip

* kötü iso performansı

* 10 mp gibi günümüz standardı 24 mp den çok geride bir çözünürlüğe sahip bir makine, özellikle croplu imaj alınca düşük çözünürlük kendini belli ediyor

*video çekimi yok, (bence avantaj hem hafif gövde hem de çok video çekmek sensörü çok ısıtır yıpratır piksellere zarar verebilir. Ama başkası için dezavantaj olabilir.)

Peki bunun nesi iyi derseniz:

* ufak oluşu

* Temel Fotğrafçılığı öğrenmek için uygun bir başlangıç makinesidir

* Kaliteli bir lensle iyi fotoğraflar çıkarır

* bütün canon lenslerle ve uygun adaptörle eski efsane manuel lensleri kullanabilirsiniz

* Sizi bayağı bi süre oyalar, bu süre içinde gerçekten neyi isteyip istemediğinizi, ne tip bir fotoğrafçı olmak istediğinizi, hangi ekipmana yatırım yapmanız gerektiği konusunu, bu işi sürdürüp sürdürmeyeceğinizi anlamanıza yardımcı olur, tayin edici yol gösterici bir makinedir,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-032E64000 -- 19 Mart 2017; 18:40:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.