Şimdi Ara

Canon Eos 1000d & Olympus e450 hangisi ve neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru gayet açık.Canon'da bildiğim kadarıyla Türkçe menü yok (?) Eğer böyleyse neden yok?
    2 makineden hangisini almalıyım (Türkçe menü kullanmamak büyük eziyetmidir?ingiLizcem çok zayıf değiL fakat teknik terimlerde kafa karşıklığı olabilir endişesindeyim...)
    asıL derdim kaliteli fotoğraflar çekebilmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShekerCocuq35

Soru gayet açık.Canon'da bildiğim kadarıyla Türkçe menü yok (?) Eğer böyleyse neden yok?
    2 makineden hangisini almalıyım (Türkçe menü kullanmamak büyük eziyetmidir?ingiLizcem çok zayıf değiL fakat teknik terimlerde kafa karşıklığı olabilir endişesindeyim...)
    asıL derdim kaliteli fotoğraflar çekebilmek.

arkadasim soruyu yanlis yere soruyorsun. turkce menunun neden olmadigini burda kimse cevab veremez. onu canona sorman lazimdi.
  • Türkçe değil diye bir sorun yaşamayacağını düşünüyorum. Daha önce de benzeri bir konu açılmıştı, terimlerin karşılığının olmamasından ve ingilizce araştırmanın daha geniş kaynak sunduğunu söylemiştim. Ama millet Türkçe düşmanı ilan etti. O yüzden sadece "Hayır, Türkçe olmaması bir dezavantaj değil " demekle yetiniyorum.
  • teşekkürler arkadaşlar.Canon'u aldım.Türkçe problemi yaşayacağımı düşünüyordum ama makineyi elime alınca herşey değişti.Gerçekten büyük bir sorun değiLmiş.önyargıLı bakmamak lazım.seboist64 evet ingilizce daha geniş kaynak sunuyor,insan bunu kullandıkca anlıyor tabiki.tekrar teşekkürler.
    (admin arkadaşlar konu kapanabilir.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.