Şimdi Ara

Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.359
Cevap
25
Favori
136.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • D1100 çok güzel bir makina ama kaliteli iki lens almak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

D1100 çok güzel bir makina ama kaliteli iki lens almak lazım

D3100 alsak kaliteli lens gerekmeyecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baycall

quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

D1100 çok güzel bir makina ama kaliteli iki lens almak lazım

D3100 alsak kaliteli lens gerekmeyecek mi?

istersen Canon EOS 5D Mark III al lensin dandikse yapacak bişi yok demektir.
  • quote:

Tam emin olmamakla beraber ben de öyle duydum. Fotoğrafcılık hakkında bir bilgim yok, bu yüzden 1100D alsam bile piyasa da hangisini alacağımı bilemiyorum. IS'ın çok da önemli olmadıgını duydum aynı zamanda önemli oldugunu da duydum açıkçası piyasa da çok fazla ses var. Makinalar hususunda da ses çok, kim hangi makinayı kullanıyorsa iyi diyor.Bir makina için 1000 TL belki az bir miktardır lakin realde 1000TL iyi bir paradır.

anladığım kadarıyla daha tam olarak ne istediğinizi belirleyememişsiniz. şöyle açıklayım eğer siz sadece sevdiklerinizle fotoğraf çekilmek yada sadece anı kaydetmek için fotoğraf makinesi alacaksanız 1000tl verip DSLR almanıza gerek yok 500 tl lik bir kompakt makineyi hem cebinizde taşırsınız hem de kaliteli fotoğraf çekersiniz.
    Fotoğrafa hobi olarak zaman ayıracak biri için 1000TL büyük bir para değildir, ki ekipman ve lenslerle bu bütçeyi fazlasıyla aşacaksınız zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: gky05

quote:

Tam emin olmamakla beraber ben de öyle duydum. Fotoğrafcılık hakkında bir bilgim yok, bu yüzden 1100D alsam bile piyasa da hangisini alacağımı bilemiyorum. IS'ın çok da önemli olmadıgını duydum aynı zamanda önemli oldugunu da duydum açıkçası piyasa da çok fazla ses var. Makinalar hususunda da ses çok, kim hangi makinayı kullanıyorsa iyi diyor.Bir makina için 1000 TL belki az bir miktardır lakin realde 1000TL iyi bir paradır.

anladığım kadarıyla daha tam olarak ne istediğinizi belirleyememişsiniz. şöyle açıklayım eğer siz sadece sevdiklerinizle fotoğraf çekilmek yada sadece anı kaydetmek için fotoğraf makinesi alacaksanız 1000tl verip DSLR almanıza gerek yok 500 tl lik bir kompakt makineyi hem cebinizde taşırsınız hem de kaliteli fotoğraf çekersiniz.
    Fotoğrafa hobi olarak zaman ayıracak biri için 1000TL büyük bir para değildir, ki ekipman ve lenslerle bu bütçeyi fazlasıyla aşacaksınız zaten.

Aynı kaliteyi sunacak mıdır kompakt makina,
    Aslında olay şu: Doğayı,aileyi vs çekmek.. Zaten bahsettiğimiz 1100D ve D3100 gibi makinalar giriş seviyesi diye adlandırılıyor. Yani profesyonel olmak isteyenler üst makinalara vs geçiş yapıyorlar zamanla ama benim aklımda üst maiknaya geçmek yok. Şöyle evladiyelik olsun diyorum,hani 500 vermişken 1000 civarı verelim temiz olsun diyorum. Ama aklım çok karıştı dediğiniz de bir bakıma mantıklı gidip kompakt olmak en basit yolu sanırım.Yine de henüz almadım tavsiyelerinizi bekliyor olacağım.

• arkadaslar video da focus yapılamiyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.enes92

arkadaslar video da focus yapılamiyor mu acaba?

videoda oto focus yok yarım deklanşör ile focus yapabilirsiniz ama tavsiye etmem muazzam ses alıyor . Bu yüzden ben manuel focusa alıp elle netleme yapıyorum kaldıki makinem oto focuslu olsada kullanmam çünkü dediğim gibi videoyu o ses mahvediyor. Bununla ilgili açtıgım bir konu var incelemenizi tavsiye ederim şu an telden yazıyorum profilimden bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gky05

quote:

Aynı kaliteyi sunacak mıdır kompakt makina,
    Aslında olay şu: Doğayı,aileyi vs çekmek.. Zaten bahsettiğimiz 1100D ve D3100 gibi makinalar giriş seviyesi diye adlandırılıyor. Yani profesyonel olmak isteyenler üst makinalara vs geçiş yapıyorlar zamanla ama benim aklımda üst maiknaya geçmek yok. Şöyle evladiyelik olsun diyorum,hani 500 vermişken 1000 civarı verelim temiz olsun diyorum. Ama aklım çok karıştı dediğiniz de bir bakıma mantıklı gidip kompakt olmak en basit yolu sanırım.Yine de henüz almadım tavsiyelerinizi bekliyor olacağım.

aynı kaliteyi sunmayacaktır aa daha fazla imkan sunacaktır makro, zoom gibi. O yüzden kaliteli fotograf siin için birinci öncelikse mutlaka dslr alın ama o kadarda kaliteli olmasına gerek yok diyorsanız compact derim. İşin özü bu noktada tercihinizi netleştirmeniz yararınıza olur.

• bu konuyu okuyarak makineyi almistim cok memnunum.tabi fazlasiyla yeniyim cok kullanma firsatim olmadi.resim hakkinda yorumlariniz benim icin degerlidir. kendimi gelistirmek isterim
     Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü
  • Kardesim ben senin verdigin linkten aldim 1100D sitede lens Dc yazmasina ragmen IS II geldi..memnunum su an harika bir makina cok guzel fotograflar cekmeye basladim..simdiden bir zoom bir 50 mm lens ,birde tripod ihtiyaci duymaya basladim bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulutsuzluk16 -- 23 Haziran 2013; 23:14:49 >
  • Arkadaşlar, Çok üzgün durumdayım ve moralim bozuldu .Bir ay aldığım 1100 d canon makinamdan çok memnundum ama galiba nazar değdi. Makinanın sensörünün kirlenmiş olduğunu farkedince , Green Clean kuru ve nemli temizleme çubuklarıyla sensörü temizlemeye çalıştım ama daha da berbat oldu vizörden bakınca bir sürü kıl ve çizgi ve siyah noktalar görünüyor . Ayrıca gökyüzünün fotoğrafını çekince , o kirlerden kıllardan olsa gerek fotoğrafta belirli şeritler lekeler görünüyor .Ben bu makineyi zorlukla aldım ve çok memnundum şimdiye kadar. Sadece sensör kirlenmesi mi yoksa sensöre zarar vermiş olabilir miyim ? Lütfen bir akıl verin. Şimdi ne yapmam gerekiyor ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cunkurd -- 25 Haziran 2013; 15:21:31 >
  • Buda gökyüzü resminde görülen çizgiler durum vahim gibi. Ne yapacağım bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: a.enes92

bu konuyu okuyarak makineyi almistim cok memnunum.tabi fazlasiyla yeniyim cok kullanma firsatim olmadi.resim hakkinda yorumlariniz benim icin degerlidir. kendimi gelistirmek isterim

Emeğinize sağlık, bence çok doğal ve güzel bir fotoğraf.

• quote:

Orijinalden alıntı: cunkurd

Buda gökyüzü resminde görülen çizgiler durum vahim gibi. Ne yapacağım bilmiyorum.

Gerçekten sizin adınıza üzücü bir durum, keşke yardım edebileceğim anladığım bir konu olsaydı, ama muhakkak ki yardım edecek arkadaşlar vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: deeply11

quote:

Orijinalden alıntı: cunkurd

Buda gökyüzü resminde görülen çizgiler durum vahim gibi. Ne yapacağım bilmiyorum.

Gerçekten sizin adınıza üzücü bir durum, keşke yardım edebileceğim anladığım bir konu olsaydı, ama muhakkak ki yardım edecek arkadaşlar vardır.

İnşallah sensörü çizmemişindir.Bence hayyam tarafına git orda sensör temizleyen servisler var.Temizlettir belki çizilmemiştir.Çizilmişse geçmiş olsun

• arkadaşlar bir lens almayı düşünüyorum ama hangisini alsam karar veremedim. maks 400 lira verebilirim şimdilik ilk lensim olacak ama kalite hakkında bir bilgim yok
  • 1100tl verilir mı buna suan

• quote:

Orijinalden alıntı: zuckbeyin

1100tl verilir mı buna suan

Ne 1100'ü arkadaş? N11'de 819 TL. Üstelik Canon Eurasia olduğunu da belirteyim. Ben aldım.
    Yaptığım araştırmada en ucuz olarak Hepsiburada'da da 999,90TL'ydı. Hatta o zaman, Maximum Kart ile 1000TL üstünde alışverişe ayrıca 100TL verdiği için 900TL'ye geliyor diye önce bunu almıştım. Bu da Canon Eurasia garantiliydi. Ama 1000TL'yi geçmesi için beraberinde aldığım ürünü yanlış gönderdiler ve iade etmek zorunda kaldım. Bu durumda Fatura 999,90'a indiği için 10 kuruş için 100TL'dan olunca, üstüne de N11'deki fiyatı görünce bunu da iade ettim. Göz göre göre 180TL kazık yemek hoş değildi.
  • Canon EOS 1100D-EF 18-55 IS II fiyat 329 Euro yurtdisi

arkadaslar ben baslangic icin bu seti almak istiyorum amacim cokta prof olmayan kendimce manzara degisik kareler yakalamak icin alip kullanmak istiyorum ve ileride zoom kalitesi iyi olan Lens alabilirim sizce simdilik bu bana yetermi
  • Bu arada yukarıdaki son mesajıma ilave olarak şunu da belirteyim. Canon'un söylediğine göre (kendilerinin yalancısıyım) 1100D'ler, IS II lens ile resmi olarak satılmıyor. IS II Lensli olan tüm makineler paralel ithalattır. Resmi olarak satılanlarda DC III lens vardır (daha önceki ürünlerde DC II lens varmış).
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.