Şimdi Ara

canon eos 550d mi? sony a290l mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşa dslr makine alacaz, yeni başlıyo, trende kapıldı oda:) neyse işte şimdi 1000 liraya sony a290l önerdim ben, ama millet canon 550 d diyor, bakıyorum canona fiyat 1550 den aşağı değil bende çok eskiden ilgilenirdim bu işlerle, sonynin minolta lenslerle uyumluluğu ve titreşim önleyicinin bodyde olması beni etkiledi (çünkü bende minolta set lens vari minoltaları çok beğeniyordum,) şimdi bu sony onları titreşim engelleyiciyle kullanabilecek, bu lenslerde az da olsa piyasada, nispeten ucuza bulunan lensler, isoda canon iyi tamam ama 6400 falan filan yinede kumlu çıkıyor(iso dan hep tiksindim zaten), birde video falan çekiyor bu, arkadaş istemiyor video zaten.

yani uzunlafın kısası 550 lira farka 550d almaya değermi? yoksa a290 mı yada hiçbiri, başka bir makina mı? eminim çok geliyordur bu tür sorular ama yapın bi yardım:) amaç pahalıya kaçmadan, işini görecek bişey, yani dediğim gibi amatör olarak.

• video önemli değilse 450D güzel bir secenek. hem daha ucuz, fotograf kalitesi de tatminkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

video önemli değilse 450D güzel bir secenek. hem daha ucuz, fotograf kalitesi de tatminkar.

450d de 1430 lira civarında sony a290l ye göre iyi mi o kadar yani?
  • basliga bakinca dalga gecmek icin acildigini sandim:)
    a290 bildigim kadariyla ccd sensor kullaniyor dogal olarak iso konusunda 550d den bir hayli geride olacaktir, butceniz yetiyorsa ve kit lensle birsure gezmeye raziysaniz 550d alabilirsiniz, minolta lensleri kullanmak istiyorsaniz eger dogal olarak sony alirsiniz ama a290 mi alirsiniz bilemem:) alternatif olarak sony a33 e bakabilirsiniz. fiyati ikisinin arasinda ve gayet de kaliteli, iso konusunda 550d den geri ama cok problem degil galiba sizin icin bu. arkadasin onerdigi 450d de yeterli gelebilir, uygun fiyatli canon almis olursunuz boylece.
    hayirli aksamlar
  • uygun derken 550d ye gore daha uygun:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: şahımerdan

quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

video önemli değilse 450D güzel bir secenek. hem daha ucuz, fotograf kalitesi de tatminkar.

450d de 1430 lira civarında sony a290l ye göre iyi mi o kadar yani?

kesinlikle çok iyi. video aramiyorsan güzel bir secim.
  • cevaplar için teşekkürler, yani 1000 liraya alıp pişman olursun almışken 1500e bişey al pişman olmazsını çıkarabilirmiyim buradan acaba:))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birde titreşim engelleyici bodyde olunca alacağım lenslerde titreşim engelleyici olmayacak, yani her lenste bi daha titreşim zımbırtısına para ödemeyeceğim, düz mantık canon bana her seferinde satacak diyordum bu düşüncem doğrumu, birde yani sony fotoğref konusundabeni çok etkiliyor, hep yani d3xe bile sensörünü üretiyorsa bu işte iyidir herhalde diyorum yamuluyormuyum, sebepsiz bir şekilde canon ve nikon a hep soğuk oldum:)) böyle keşke biri çıksada al sony yi yav boşver diyordum içimden
  • bende sony i nikon ve canon a tercih ederim cogu zaman sebebi marka fanatikligi falan degil sonynin kalitesi falan da degil bilmiyorum neden ama sony nin asi tavrini hep desteklemisimdir. slt teknolojisinde de sony i icten ice hep destekledim:) ama ben bile bu konuda sony al diyemem:) cunku digeri 550d, kendini kanitlamis bir cihaz:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeba

bende sony i nikon ve canon a tercih ederim cogu zaman sebebi marka fanatikligi falan degil sonynin kalitesi falan da degil bilmiyorum neden ama sony nin asi tavrini hep desteklemisimdir. slt teknolojisinde de sony i icten ice hep destekledim:) ama ben bile bu konuda sony al diyemem:) cunku digeri 550d, kendini kanitlamis bir cihaz:)

anladım:)) çok teşekkürler:)) arkadaşında kanına girmeyim daha fazla o da zaten canonu istiyor sonra bana sövmesin
  • yinede aklinizda bulunsun nikon d3100, canon 450d, sony a33 e de bakabilirsiniz.
  • nex lere de bakabilirsiniz:)

• quote:

nex lere de bakabilirsiniz:)

aslında bir nex 5 alıp yeniden başlamak istiyorum bende, eski minolta lenslerim duruyor öyle kenarda, göz kırpıyorlar bana
  • ozellikle nex 5n yi tavsiye ederim, eger lensleriniz manuel se focuspeaking nexlerde super bir ozellik. boyutlari kucuk dolayisiyla tasimasi daha kolay:)

• quote:

ozellikle nex 5n yi tavsiye ederim, eger lensleriniz manuel se focuspeaking nexlerde super bir ozellik. boyutlari kucuk dolayisiyla tasimasi daha kolay:)

:)) dünyanın en teknolojik lens kapağı olarak görüyorum ben bu nex işini çok iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.