Şimdi Ara

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
8
Favori
67.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevap veren arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim. Akşam ilk işim bunları denemek olacak :)
  • Beyler 720p formatta video çekiyorum ve bunları işlemek istiyorum. Daha önceden Sony Vegas Pro 11 kullanıyordum. Çok da memnundum ancak 550D videolarında render sıkıntısı çekiyorum.. Benim yaşadığım sorunu yaşayan çok. Sony'nin kendi mp4 formatında kaydedince de kalite beni memnun etmedi. Üstelik bazı framlerde hatalar var.

CS5 donanım olarak nVidia kartları destekliyor.. bir iki macbook Ati modelini de deswteklemişler ama benim kart destekli değil. O yüzden onu da geçiyorum.

Cyberlink Power director 10 Ultra'yı denemek için indirdim. Render hızı mükemmel.. ama programın kendisi biraz hantal.. Vegas pro da çok akıcı bir şekilde işlem yapıyordum..

Genelde 3-4 dak kısa videolar hazırlamak istiyorum. Başka önerebileceğiniz program var mı? Özellikle DSLR videolarını direk işleyebilen.. ATI GPU destekli.. ve ana ekranı hantal olmayan bir program istiyorum. En azından denemiş olurum.

• ben ulead kullaniyorum bir kaç video yaptim ornekler burada
  • Bilgisayar donanımının zayıf olması işlenen videonun kalitesini düşürür mü yoksa sadece fazla zaman mı alır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyofobi

Bilgisayar donanımının zayıf olması işlenen videonun kalitesini düşürür mü yoksa sadece fazla zaman mı alır?

kalite düşmez, 720p ve 1080p video cektigin zaman bilgisayar bunlari islerken baya bir zorlaniyor ozellikle fazla sayida video varsa,
  • 3 hafta önce almış olduğum 550d nin deklanşör tuşunda gevşeme başladı, henüz 700 civarı çekim sayısında, daha önce buna benzer bir sorunla karşılaşan kimse oldu mu, bu endişe etmem gereken bir durum mudur, yoksa normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darius

3 hafta önce almış olduğum 550d nin deklanşör tuşunda gevşeme başladı, henüz 700 civarı çekim sayısında, daha önce buna benzer bir sorunla karşılaşan kimse oldu mu, bu endişe etmem gereken bir durum mudur, yoksa normal mi?

gevşeme derken, parmağınızla dokunduğunuzda sallanıyor mu eğer öyleyse normal çünkü benimkide öle
  • evet tarif ettiğiniz gibi, fakat ilk günkü gibi sert deil, yerinden bir kaç milim kabarık ve oynuyor, gevşeme şeklinde, fakat yarım basma ve tam basma gibi her hangi bir fonksiyonel hata yok,
  • benim makinede öyle bi sorun oluşturcanı sanmıyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darius

evet tarif ettiğiniz gibi, fakat ilk günkü gibi sert deil, yerinden bir kaç milim kabarık ve oynuyor, gevşeme şeklinde, fakat yarım basma ve tam basma gibi her hangi bir fonksiyonel hata yok,

sorun yok oynaması normal bir durum
  • teşekkürler cevap için..:)
  • kol tendonlarım koptugundan uzun zamandır yoktum bir elim alcıda da olsa bugun bir örümcek yakalamayı basardım
  • geçmiş olsun hocam, örümcek çok fena içim ürperdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranquility

kol tendonlarım koptugundan uzun zamandır yoktum bir elim alcıda da olsa bugun bir örümcek yakalamayı basardım

geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner_Fe

quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranquility

kol tendonlarım koptugundan uzun zamandır yoktum bir elim alcıda da olsa bugun bir örümcek yakalamayı basardım

geçmiş olsun

eyvallah

• bu makinadan memnun olmayan varmı.birde üzerindeki 18-55 lens kaliteli çekim yapıyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasanFatihh

bu makinadan memnun olmayan varmı.birde üzerindeki 18-55 lens kaliteli çekim yapıyormu

memnunum , kaliteli mi değil mi diye buradan öğrenebilirsinizhttp://forum.donanimhaber.com/m_58072200/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner_Fe

quote:

bu makinadan memnun olmayan varmı.birde üzerindeki 18-55 lens kaliteli çekim yapıyormu

memnunum , kaliteli mi değil mi diye buradan öğrenebilirsinizhttp://forum.donanimhaber.com/m_58072200/tm.htm

teşekkür ettim
  • quote:

Edindiğim izlenim. 1- Daha önce hiç dslr kullanmadınız yada fotoğrafta çok yenisiniz.
    2- 9 sayfalık başlığı hiç okumadınız
    3- Can sıkıntısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersss -- 12 Mayıs 2012; 11:40:01 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.