Şimdi Ara

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
8
Favori
67.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omersss

quote:

Orijinalden alıntı: HasanFatihh

bu makinadan memnun olmayan varmı.birde üzerindeki 18-55 lens kaliteli çekim yapıyormu

Edindiğim izlenim. 1- Daha önce hiç dslr kullanmadınız yada fotoğrafta çok yenisiniz.
    2- 9 sayfalık başlığı hiç okumadınız
    3- Can sıkıntısı.

yok daha önce hiç kullanmadım,550d düşünüyorum uzun zamandır.şimdilik üzerindeki lensi kullanıp daha sonra farklılarını alırım diye düşünüyorumda onun için sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

bu makinadan memnun olmayan varmı.birde üzerindeki 18-55 lens kaliteli çekim yapıyormu

Edindiğim izlenim. 1- Daha önce hiç dslr kullanmadınız yada fotoğrafta çok yenisiniz.
    3- Can sıkıntısı.

yok daha önce hiç kullanmadım,550d düşünüyorum uzun zamandır.şimdilik üzerindeki lensi kullanıp daha sonra farklılarını alırım diye düşünüyorumda onun için sordum

Peki o zaman. işe fotoğrafın, makinenin, hatta kompozisyonun temellerini öğrenerek başlamak daha iyi. Eğer bu bilgilerden ve gözlemlerden yoksunsanız en üst düzey makine ve ekipman bile kâr etmeyecektir. Kursa gitme imkanınız varsa değerlendirin. Yada google dan bol bol yararlanın. Uzattım. iyi günler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

3- Can sıkıntısı.

Peki o zaman. işe fotoğrafın, makinenin, hatta kompozisyonun temellerini öğrenerek başlamak daha iyi. Eğer bu bilgilerden ve gözlemlerden yoksunsanız en üst düzey makine ve ekipman bile kâr etmeyecektir. Kursa gitme imkanınız varsa değerlendirin. Yada google dan bol bol yararlanın. Uzattım. iyi günler.

Teşekkür ederim :) bende sony hx5v var onun manuel ayarlarından birkaç bişey biliyorum sadece :) ama görüntü kalitesi hoşuma gitmiyor.nasıl diyeyim renkleri bi değişik gösteriyor sanırım gürültü diyorsunuz ona.çok şişman oldum o makinayı aldığım için

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

3- Can sıkıntısı.

Teşekkür ederim :) bende sony hx5v var onun manuel ayarlarından birkaç bişey biliyorum sadece :) ama görüntü kalitesi hoşuma gitmiyor.nasıl diyeyim renkleri bi değişik gösteriyor sanırım gürültü diyorsunuz ona.çok şişman oldum o makinayı aldığım için

Muhtemelen otomatik modda çekiyorsun, hafif loş ortamlarda makine otomatik modda iso yu artırdığı için fotoğrafların kumlu çıkıyor. bu sonyde de iso yu kendin ayarlayabiliyorsun aslında. sonuçta fotoğraf biraz TEKNİK.... sadece makinenin ebatı yada lensler değil. ama bu 550 d fotoğraf konusunda motivasyonunu arttırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersss -- 12 Mayıs 2012; 12:04:02 >

• @omersss
    evet otomatikte çekiyorum,bazı güneşli günlerdede bulanık çekiyor.iso değerini manuelde çektiğim zaman 100e ayarlıyorum zaten :)

• quote:

@omersss
    evet otomatikte çekiyorum,bazı güneşli günlerdede bulanık çekiyor.iso değerini manuelde çektiğim zaman 100e ayarlıyorum zaten :)

Eh hadi bakalım.. 550 d başlığının fazla dışına çıkmayalım
  • quote:

quote:

@omersss

Eh hadi bakalım.. 550 d başlığının fazla dışına çıkmayalım

ok :)
  • hafif bir yagmurdan sonra
     Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranquility

hafif bir yagmurdan sonra

güzel olmuş ama netlik tam yakalanamamış
  • eyv tek kol ile mf moda alıp cekemiyorum o yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranquility

eyv tek kol ile mf moda alıp cekemiyorum o yüzden

doğrusun pardon
  •  Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

Şavşat'tan Artvin'e giderken. Saat 8:00. Tripod yok. Kaya var:)
  •  Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

IMG_3300 by canrdemiR, on Flickr

Bu çocuk anneler gününde konuşma yapıp Engelleri aştı :)

IMG_31343232 by canrdemiR, on Flickr

• quote:

Orijinalden alıntı: hydrelix

güzel fotoğraf
  • @caner_Fe ilk fotoğraf çok çok anlamlı ibretlik bir fotoğraf olmuş eline sağlık, tebrikler dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:KeFReN:.

@caner_Fe ilk fotoğraf çok çok anlamlı ibretlik bir fotoğraf olmuş eline sağlık, tebrikler dostum

teşekkür ama kompozisyonu tam oluşturamadım ona yanıyorum :D
  • quote:

Kaya işinizi iyi görmüş, tebrikler, bence çok güzel bir fotoğraf olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Manyofobi

quote:

Kaya işinizi iyi görmüş, tebrikler, bence çok güzel bir fotoğraf olmuş

Çok teşekkürler arkadaşlar. Acemiliğimi atmaya çalışıyorum işte.

• İstanbul gibi bir şehirde yaşamak bence güzel, İstanbul aşığı olmasam da seviyorum bu şehri.. Fotoğraf çekmek için bir dünya yer var ancak ben alışkınım ondan mıdır bilmem ama bir sürü sahil resmi benzer geliyor bana ya da çok çeşitli fotoğraf bakmadım o yüzden.. Gerek Anadolu'da gerek Karadeniz civarında çok güzel yerler var ve müthiş kompozisyonlar da manzaralar da çıkacaktır, Haziran'da bir aksilik olmazsa inşallah güzel bir İstanbul turu yapacağım bolca fotoğraf çekmek için, malum öğrenciyiz ve sanıyorum ki şehir dışı gözüktü bana, doyasıya çekeyim istiyorum buraları gitmeden.. uzattım biraz kusura bakmayın.. velhasılı şimdiden şöyle ufak notlar alıyorum, mümkünse çok insanın olmadığı, sadece denizin değil yeşilin de bir arada olduğu, tavsiye edebileceğiniz İstanbul içi her mekan fikrine açığım, lütfen önerilerinizi esirgemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyofobi -- 15 Mayıs 2012; 14:38:01 >

• Selam arkadaşlar, bugün ben de fotografiumdan 550d+18-55 IS II siparişi vererek aranıza katılmış bulunuyorum Çocuklar gibi şenim, daha önce slr like ve manuel ayarları olan kompakt makinalarım oldu ama bu ilk SLR makinam olacak.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.