Şimdi Ara

Canon Eos 550D vs Canon Eos 70D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 550d var ve ben onu bırakıp 70d almayı düşünüyorum sizlere de bi sorıyım dedim ne önerirsiniz yada başka önerileriniz var mıdır? Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Vee bide varsa lens tavsiyesi alabilir miyim?

• 550D size hangi konuda yetmiyor?
    Cidden soruyorum, neticede ikisi de crops sensör, 550d sensörü 60d hatta 7d ile aynı. 70d de yeni sensör geldi, netleme çok gelişti ama bence imaj kaliteleri arasında uçurum yok.
    Sebeplerinizi söylerseniz o yönde body ve lens tavsiyesi verebilirz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çekomastik -- 16 Şubat 2014; 12:13:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

550D size hangi konuda yetmiyor?
    Cidden soruyorum, neticede ikisi de crops sensör, 550d sensörü 60d hatta 7d ile aynı. 70d de yeni sensör geldi, netleme çok gelişti ama bence imaj kaliteleri arasında uçurum yok.

Bende hocama katılıyorum. Video dan başkq fark olacağını sanmıyorum. Sıfır 70D yerine ikinci el 6D rahatlıkla alınabilir

• ben biraz şöyle söyleyeyim; eğer 550d yi yeterince kullanan biri, biraz bu forumda takılıp yeterli birikime düzeyine gelmişse, gerekirse 600d ye geçme ihtiyacı bile duyabilir.

bence ''ben bir dlsr kullanıcısıyım'' diyen biri cevabı büyük ölçüde kendi bulmalıdır. kıyasla diye bir site var. orası da yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyuıtyuı -- 16 Şubat 2014; 16:43:26 >
  • quote:

Teşekkürler bende aynı kanaatteyim bunları duymak kanaatleri mi güçlendirdi

• quote:

Peki Bana 70d için bi lens önerir misiniz (18-135 haricinde)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 70D
    9 yıl önce açıldı
    CANON EOS 350D
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bide canon eos 70d mi yoksa nikon d7100 mü

• 70D ye geçmek için yeterli isen ne çekmek istiyorsan ona göre secimini yapabilirsin diyeyim o zaman.
    Benim demek istedigim yeterlilik degil aslında, tamamıyla tuketim toplumu olduk, elindeki ekipmanla harikalar yaratıyorsun ama bir şeyi sana yetmiyorsa geçeceksin tabi.
    Ben kendimden örnek verirsem son zamanlarda sokak belgesel fotoğrafçılığına yöneldim, o kadar kendimce lens, flaş uzatma tüpü vs alıp masraf yaptım, ama şu anda giriş seviyesi bir body ve 18-55 bile işimi görür, ama aldıgım ekipmanlarla daha kaliteli sonuçlar alabiliyorum. Şimdi olsa bu kadar masrafa girmeyip 18-55 ile devam ederdim diyebilirim.

• quote:

Hocam geçen gün konuşuyorduk gene aynı muhabbet. Canon bunu hep yapıyor. 550D/600D/650D sahibinin pratikte 60D/70D makineye ihtiyacı yoktur.
  • Ne konuda yetmiyor. Body değiştirmek yerine bence lens al.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.