Bildirim
canon g12 sorun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
//güncel -
Makinenizi fabrika ayarlarına döndürünüz,
Bir süre dinlendirin, 1-2 saat. tekrar deneyin (pili çıkartıp)
Güneşe ya da kuvvetli ışık kaynağına tuttuysanız sensörün bozulmuş olması muhtemel.
Ama ben yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. Veriyi işlerken sorun yaratıyor sanırım.
Raw formatında çekin bi bakalım sonuç ne olacak -
videoda bir sorun yok fakat fotoda sorun çıkarıyor
raw da da aynı sekilde cıkarıyor -
Hocam aynen bende de böyle bir sorun var. Çizgi çizgi çıkıyor ama videosu sorunsuz. Cihazım Sony DSC-S600.
Benim tahminim sensörle ilgili. Ya da işlemcisiyle. Çünkü aşırı pozlama da yapıyor. Bilene bir göstermek lazım. -
//güncel -
aynı sorun arkadaşımın g12 sindede var. Sorununu çözdün mü? Çözdüysen yardımcı olur musun? -
aynısı bu sabah başıma geldi G12'imde.. videoda sorun yok ama fotolar aynen böyle... ilginçtir öbj sağ alt tarafına hafifçe bastırıp çekersem düzeliyor.. sanırım içerideki bir flexy kablo ile alakalı.. yapıcak bişi yok servise gönderiyorum..
servis olarak http://www.fotoparca.com 'u tavsiye ediyorum, zira Profesyönel çalışıyorlar ve fiyatları diğerlerine göre komik..Kesinlikle minimum maddi zararla arızayı gideriyorlar.. -
quote:
Orijinalden alıntı: yabay
aynısı bu sabah başıma geldi G12'imde.. videoda sorun yok ama fotolar aynen böyle... ilginçtir öbj sağ alt tarafına hafifçe bastırıp çekersem düzeliyor.. sanırım içerideki bir flexy kablo ile alakalı.. yapıcak bişi yok servise gönderiyorum..
servis olarak http://www.fotoparca.com 'u tavsiye ediyorum, zira Profesyönel çalışıyorlar ve fiyatları diğerlerine göre komik..Kesinlikle minimum maddi zararla arızayı gideriyorlar..
Ben verdim oraya makinamı 1 haftada hallederiz dediler 2 hafta+ bikaç gün geçti yine de yapılmadı makinamı gittim geri aldım
Tavsiye etmiyorum
-
diğerki münasabetlerim gayet makul ve hızlıcaydı.. ben direk servis formu üzerinden muhattap oluyorum. Makinayı sabah yolladım gelişmeleri buraya birebir yazıcam. Herkeze geçmişler olsun..
siz makinayı geri aldıktan sonra ne yaptınız? -
quote:
diğerki münasabetlerim gayet makul ve hızlıcaydı.. ben direk servis formu üzerinden muhattap oluyorum. Makinayı sabah yolladım gelişmeleri buraya birebir yazıcam. Herkeze geçmişler olsun..
siz makinayı geri aldıktan sonra ne yaptınız?
Çok büyük bi sorunu yoktu kullanıyorum bu şekilde -
Yukarıdaki sorun yoktu yani? -
quote:
Yukarıdaki sorun yoktu yani?
Hayir benimki dslr makineydi zaten, af sorunu vardi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
g12 arıyorum arızalı sarmak i,steyen var mı ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X