Şimdi Ara

Canon Ixus 60 nasıl bir makina

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canon İxus 60 nasıl bir makinadır acaba.Kullanan arkadaşlar biraz yardımcı olabilirlermi..Resim kalitesi,video çekimi,pil dayanıklılığı vs.. nasıl bilgilendirirseniz sevinirim.Bende bir dij.fot.makinası almayı düşünüyorum..Çok güzel bir makina hoşuma gitti..Yorumlarsanız sevinirim..

• ben ıxus 60 alalı daha iki gün oldu. küçüklük 6.0 mp olması çok güzel. ancak iç mekanlarda oda çekimlerinde pek net görüntü alamadım ama makineyi tam öğrenenememden kaynaklanıyort olabilir. deyenip göreceğiz ben daha memnun olmayan görmedim. ancak video çekimi oldukça iyi gördüğüm kadarıyla... pil dayanıklığı ise 140 adet çekime dayandığını duydum. ancak ben 8 saatte bitidim (Yeniya) alabilirsen yurt dışından getirt yüzde elli daha ucuza alabilirsin.
  • Hayırlı günlerde kullan.Dilerim memmun kalırsın.Ben daha almadım.Kullanıcı yorumlarından makinayı tanımaya çalışıyorum.Çok beğendiğim bir makina modeli.Bir kere alıyoruz iyi birşey olsun istiyorum.Çektiğin resimlerden birkaçtane paylaşırsan resim kalitesini de görmüş olurum.
  • Sağolasın... türkçe kullanma klavuzunu bulunca daha iyi oldu ... sana bir tane yakın çekim yani 10 cm den çekitiğim bir fotoyu göstereyim. biz yapay güle baktığımızda aradaki beyazlıkları göremiyoruz ama kanon ıxus 60 nasıl çekiyorsa artık gösteriyor...
    fotoğraf aşağıdaki linkte
    ıxus 60 :
    http://www.acigoltarim.gov.tr/canon/IMG_0211.JPG
    ıxus 60 :
    http://www.acigoltarim.gov.tr/canon/IMG_0160.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yercekimi -- 24 Kasım 2006; 7:42:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Yercekimi

ben ıxus 60 alalı daha iki gün oldu. küçüklük 6.0 mp olması çok güzel. ancak iç mekanlarda oda çekimlerinde pek net görüntü alamadım ama makineyi tam öğrenenememden kaynaklanıyort olabilir. deyenip göreceğiz ben daha memnun olmayan görmedim. ancak video çekimi oldukça iyi gördüğüm kadarıyla... pil dayanıklığı ise 140 adet çekime dayandığını duydum. ancak ben 8 saatte bitidim (Yeniya) alabilirsen yurt dışından getirt yüzde elli daha ucuza alabilirsin.

Bir göz atmanı tavsiye ederim,http://forum.donanimhaber.com/m_10570589/mpage_1/key_//tm.htm#10601318

Sağlıcakla,

• Merhabalar....
    IXUS 60 ile video çekimi bir harika 1 gb'lık hafıza kartını herşeyi en kaliteli olarak ayarlarsanız 8 dk da dolduruyor... renkler o kadar gerçekçiki anlatamam....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yercekimi

Merhabalar....
    IXUS 60 ile video çekimi bir harika 1 gb'lık hafıza kartını herşeyi en kaliteli olarak ayarlarsanız 8 dk da dolduruyor... renkler o kadar gerçekçiki anlatamam....

valla bayaa iyimiş 2 gb ye 16 dk sence iyimi dostum s600 daha net video çekiyor ve 2 gb karta
    77 dk video çekiyor
  • Canon İxus 60'ın 1 GB karta video çekim süresi gerçekten çok düşükmüş.Bu modeli kullanıcı yorumlarından tanımaya çalıştım.İllede Canon alacaksam İxus 65 alırım..Ama oda çok para. okadar parayı şu an dij.fot.makinasına veremem..
  • Digital fotoğraf makinesinden ne beklediğine bağlı uzun video çekimi yapacaksan video kamera alman lazım... 1 gb lik kartı dolduran görüntüyü nero ile cd ye yükledim vcd formatında 100 kb dahi dolmadı. burada ince bir nokta var ama anlayamadım... bu noktada düşünmek lazım
  • Benim istediğim dij.fot.makinası.Ama bu tip makinaların video çekimi yaptığınıda hepimiz biliyoruz.Bu özellik olmuşken video çekim kalitesi de iyi olan bi makina almak istiyorum.Yani 2 GB karta 15-20 dk değilde daha uzun süre (60-70dk gibi) video çekim yapan bi makina olsun istiyorum.Araştırdığım kadarı ile Casio S600 fotoğraf kalitesinin yanısıra video çekimide iyi.bu tarz bir makina almayı düşünüyorum.
    (bilmem derdimi anlatabildimmi)
  • Fazlasıyla anlatmışsın umarım amacına en kısa zamanda ulaşırsın
  • hey @yerçekimi o verdiğin fotolar ixus 60 a ait değil.powershot sd600 e ait.insanlara yanlış bilgi vermeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkaysaw

hey @yerçekimi o verdiğin fotolar ixus 60 a ait değil.powershot sd600 e ait.insanlara yanlış bilgi vermeyin

sd600 - ixus60 ayni kameralar.
  • Canon Avrupa Ülkelerinde IXUS diye bir model satmıyor. Bu modeli Asya Ülkeleri için satıyor. Bendeki makina Avrupa' sd600 adı ile Ülkemizde ise IXUS 60 adı ile satışa sunulmaktadır. Yani Sonuç olarak aynı makina sadece isimler değişik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.