Bildirim
canon ixus 800 is
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yahu yardımcı olmak isteyeyim ben sana, zaten fazla bir sey yok.
Öğrenmek istediğin ne varsa yaz hemen cevaplıyım -
quote:
Orjinalden alıntı: 407hdi
yahu yardımcı olmak isteyeyim ben sana, zaten fazla bir sey yok.
Öğrenmek istediğin ne varsa yaz hemen cevaplıyım
:)))
klavuz gibi adamsın valla helal :) -
tsk ustam olay su abicim ben bu makınayı yeni aldım ve su menuleri kullanırken kalıteli cekim icin menü kısmın hangi ayarlarını kullanmam gerek mesela iso 800 hep acık olması gerekir diye tahmin ediyom kırmız goz olayının cıkmamsı ıcın otomatik bir ayar varmı.... cekım yaparken ılk once o yesıl kare nın ıcınemı almakmı gerekiyo hani ılk once hafif bir sekılde tusa basınca o yesıl kare bende ortada olmuyo yanlarda hep oluyo ve bunun gıbı bı kac tane daha sorum olacak???? -
Maalesef kendi sitesi bile vermiyor. Ama herhangi bir bayiye gidip rica edip fatokopi çektirsen olmaz mı? Ben bir kaç kere yapmıştım bunu. Sony istediğin modelin kullanma kılavuzunu kargosu sana ait olmak şartıyla gönderiyor ama erkayalar bunu hayatta yapmaz
Yalnız ingilizce de işime yarar hiç yoktan dersen buradan modelini seçip indirebilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X