Şimdi Ara

Canon Pixma G1400 Mürekkep Tanklı Yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. YGS LYS sınavlarına hazırlanıyorum. Çoğu derslerim için internetten çıktı almam lazım. Yaklaşık aylık 1.000-2.000 arası çıktı almalıyım. Mürekkepli almayı planlıyorum.( Renkli olması çok önemli) Fiyat için 500 tl yi geçmeyecek bir yazıcı ararken bu yazıcıyı buldum. Çok hoşuma gitti. Sayfa yazdırma hızı sorun olmaz benim için. Sadece bassın yeter hiç öyle yok kablosuz,tarayıcı vs felan hiiç gerek yok. Tekrar dolum için bu bu yazıcı pratik mi ? . Ve tekrar dolum için başka marka mürekkep kabul eder mi ? ederse yazıcı ya bir sorun oluşturur mu ? Birde arkadaşlar kartuşlar için bir sınır varmış galiba ne yaparsan yap yazmıyormuş bir süre sonra bu doğru mu ?

Arkadaşlar çok soru sordum ama inanınki hiç anlamıyorum bu işlerden ( malum öğrenciyim derslerle boğuşuyorum ). Yardım eden herkese çok çok teşekkürler

• Banada benzer özelliklerde bi cihaz lazim epson l382 yi öneriyorlar en ucuz 594 hepsiburada fiyatı buldum ancak bütçemi biraz aşıyor bu cihaz da is görür mu yoksa epson almak mi mantıklı veya kolay dolan kartuş uyumlu iyi uzun omurlu bir makina var mi onu alıp 300 400 liraya mal etmek mi mantıklı ayrıca cihazda tarayıcı olmasida güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canon kullanmadım, kullanadığım yazıcıdan bahsedeyim. Epson L220. Ben bu yazıcıyla 17000 renkli sayfa yazdırdım. Bunda fotokopi tarayıcı var. Sen sadece yazsın diyorsan Epson L130 öneririm. Şu an bu serinin yenileri çıktığı için L130 piyasada pek yok. Yeni modeli çıkacak mı bilmiyorum. Teknosa'nın bazı mağazalarında stokta görünüyor. 399 TL. (İnternette kalanlar için çok para istiyorlar.) Yazıcının tankı var, mürekkep bittikçe şişeden kendin dolduruyorsun. Muadil mürekkep kullanıyorum sıkıntı yok. Bu yazıcılarda kartuş yok. Atık mürekkep, dolarsa çözümü de var ünitesi var, hala dolmadı zaten.
  • Kardeşim sanada onerim baya araştırdım bu dediğim epson l382 nin tanklı modelinin tarayicisiz olani var 450 ye onu tavsiye edebilirim baya ovuyorlar bu cihazları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Epson l8050 mürekkep tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.