Şimdi Ara

CANON PIXMA G1411 Tanklı Yazıcı [459₺/Vatan]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyat ciddi anlamda piyasa altında. Çok fonksiyonlu olsa kaçırmazdım.
    www.vatanbilgisayar.com
    CANON PIXMA G1411 TANKLI YAZICI - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/canon-g1411-tankli-yazici.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlarin kanallari ne kadar surede donma yapiyor bilen varmi ? 1 ay kullanmasam donarmi kanaldaki murekkepler

• marcelor kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de merak ediyorum. 2-3 haftada donuyorsa kartuşlu yazıcıdan pek farkı kalmaz benim için.

• 1,5 ay kullanmadım. Donmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tanklı olanın buna avantajı nedir? Bu hem daha ucuz, hem faks, hem tarayıcı wifi vesaire herşey var. Bazen faks lazım oluyor nereye gideceğini bilemiyorsun elinin altında olması çok iyi.

• Vanity Fair kullanıcısına yanıt
    Bu kartuslu. Basliktaki tankli

Birine kartus aliyorsun birine lotrelik murekkep

Baski maliyeti cok dusuk basliktakinin

• Her tüp 59 lira diyor. Daha ucuza bulunabilir mutlaka. Bir de değinildiği üzere 1 ay kadar kullanılmayınca mevsim sıcaklıklarına da bağlı olarak donma/tıkanma sorunları olabiliyor.

Bir de bu yazıcı kendinden tanklı iken diğer ucuz tanklıların alayı sonradan modifiye edilen kartuşludan tanklıya çevirilenlerdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • www.amazon.com.tr
    Server Busy
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07K35XPMB
  • 2 ayda patladı.

evde kullanıcaksanız alın. benim gibi bu makineyle ayda 5000-8000 adet 10x15 fotoğraf baskı yapmaya çalışmayın.
    bendeki wifiden telefondan baskı yapabiliyordu.
    bende hiç kartuş donmadı ama renkli fotokopisi iğrenç çıkıyor, belli birsüreden sonra baskılar konstrantsız mat cıkmaya başladı ve sonunda bilgisayar cihazı hiç tanımlayamaz oldu.

bunun yerine dnp aldım. mürekkeple felan uğraşmak yok. rulo kağıdı ribonu koy içine yap baskını. arada sırada kağıt sıkışması oldu bundada. ama istediğin büyüklükte fotoğraf basabiliyorsunuz (fotoğraf için)
    maliyeti 41 kuruş 1 adet 10x15 foto için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimsediil -- 1 Aralık 2019; 18:10:32 >

• canondan uzak durun. bende başka modeli vardı hep sorunlu
  • Kimsediil kullanıcısına yanıt
    İyi de abicim senin yerine aldım dediğinin cihazın fiyatına 5200 lira diyor bu indirimli 460 liraymış.Eh yani.
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Hocam ev de kullanmalıksa canonu alın diyorum zaten.
    Ama işte fotoğraf baskısında asla tercih etmeyin.

• benım de ev için ilk aldığım üründü canon. eski bir modeliydi.

oradan edindiğim tecrübe ile karttuşlu cihazlarda kartuş donması oluyordu. hadi cihazı kandırıp resetlenen kartuş aldık bu seferde yazıcı kafası tıkanmış.
    yazıcı kafası alayım dedim o dönem? en son model all in one tarzı yeni yazıcı fiyatına kartuş kafası satıldığını görünce yazıcıyı parçaladım

bu tarz cihazlarda en önemli şey tıkanıklık donma gibi sorunlar var mı? varsa bu sorunların çözümü basit mi? sürekli bizi orjinale mahkum ediyor mu? örneğin canon mürekkep değilde x firmanın mürekkebini almak istiyorum gibi... özellikle kartuşlu cihazlarda bu olay tam bir sorun.
  • 699 lira olmuş tüh yakalayamadım

• aynı markanın farklı modeli var arkadaşlar. Zamanla hatalar vermeye başladı.
    Çıktı alırken pat küt sesler çıkıyor sanki kütük kesiyor.
    Bazı renkler tam net yazdırmıyor, kırmızı mesela turuncu gibi geliyor. Siyah grimsi çıkmaya başladı.
    Düz çizgili bir tablo yazdırmak istiyorum çizgiler aşağı yukarı kayıyor.
    Bakıma gönderdim yapıldı, sonra yine aynı hatayı vermeye devam etti. 60 TL bakım ücreti almışlardı.
    Ben hiç memnun kalmadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.