Bildirim
CANON POWERSHOP G9 GECE ÇEKİMLERİNDE SORUN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
demekki sizin teknik serviste iş yok.
Ayrıca Canon Powershop değil "CANON POWERSHOT" -
yazılımı ile ilgili bir problem var sanırım -
erkayaların servisi bile anlamdığına göre daha önce bu sorunla karşılaşıp yaptıran varsa yazsın -
Sizin sattığınız bir G9 olsaydı napardınız? -
fabrikaya gönderip değişimi yapılıp gelirdi, geçen sene olmuştu müşteri çok sevinmişti bu kadar beklemiyordum dedi -
Günün sözü. Tebrikler.
quote:
Orjinalden alıntı: albati
Sizin sattığınız bir G9 olsaydı napardınız?
Balkan elektronik bunu soruyorsa daha ne diyelim. -
quote:
Orjinalden alıntı: okan_balkan
fabrikaya gönderip değişimi yapılıp gelirdi, geçen sene olmuştu müşteri çok sevinmişti bu kadar beklemiyordum dedi
Garantisi dolmuş olsaydı yine de değişir miydiniz? -
merhaba kendi makinam ondan dolayı sorun çözülemiyor garantisi bitti. bitmemiş olmasaydı gönderme imkanımız vardı ama artık yok. -
quote:
merhaba kendi makinam ondan dolayı sorun çözülemiyor garantisi bitti. bitmemiş olmasaydı gönderme imkanımız vardı ama artık yok.
1- Canon bu aleti 6 Eylül 2007'de duyurmuş ki bu tarihte son kullanıcıya ulaşmış olsa yine de 2 yıl olmamış ama siz garantisi doldu diyosunuz!!
2- Erkayalar 4 yıl önce elden aldığım, bırak fatura olmasını üzerinde seri nosu silinmiş A80 makinamın sensörünü geçen ay ücretsiz değişti.
Bir servisi öne çıkaracaksanız lütfen yaptığınız iyi işleri örnek verin başkalarına çamur atarak bir yere varacağınızı sanmıyorum. -
@okan_balkan
siz balkan elektroniğin sahibi falanmısınız ??
bu kadar şikayet varmı balkan elektronikten anlamadım yauu
yada nie siz kin duyar gibi konuştunuz demekki sevilmeyen bi firma -
MERHABA BEN ÇALIŞANIYIM -
albati KARDEŞ BEN KİMSENİN SERVİSİNE ÇAMUR ATMIYORUM SADECE YAPAMADI DEDİM YAPINCA İYİ YAPAMAYINCA ÇAMUR MU ATMAK OLUYOR BIRAK YAAA -
Akıl ve matematik buluşunca ne güzel şeyler çıkıyor ortaya.
Güzel bir ayrıntıyı yakalamışsınız. Tebrikler.
quote:
Orjinalden alıntı: albati
1- Canon bu aleti 6 Eylül 2007'de duyurmuş ki bu tarihte son kullanıcıya ulaşmış olsa yine de 2 yıl olmamış ama siz garantisi doldu diyosunuz!!
-
quote:
albati KARDEŞ BEN KİMSENİN SERVİSİNE ÇAMUR ATMIYORUM SADECE YAPAMADI DEDİM YAPINCA İYİ YAPAMAYINCA ÇAMUR MU ATMAK OLUYOR BIRAK YAAA
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X