Arkadaşlar bu fotograf makinesini teknosadan kart indirimi ile 314 tl aldım sizce iyimi yaptım, profesyonel biri degilim, sadece gezmeyi seviyorum ve gezdigim yerlerden kareler almak istiyordum sizce bu ürün bu fiyata iyimi ve bana yetermi.
oooo çok bile. ben kullanıyorum mükemmel. pro modları bile var. değişik kareler elde edebilirsin. amatör birinin ihtiyacını fazlasıyla görür, slr ye geçeceklere ise çok sağlam bi basamak olur. güle güle kullan fiyatıda uygunmuş
a590 da gözü kalmış bir a570 kullanıcısı olarak iyi bi seçim yaptığını belirtmek istiyorm otomatik çekimiyle birlikte manuel ayar desteği de var ve gayet te şık görünüyor..ben a570imi aldığımda bu kadar ucuz olsaydı hiç düşünmeden bunu alırdım kader işte....
A570 veya A590 fiyat aralığının şu an için en iyi makinaları bence.
quote:
Orijinalden alıntı: amyleec
a590 da gözü kalmış bir a570 kullanıcısı olarak iyi bi seçim yaptığını belirtmek istiyorm otomatik çekimiyle birlikte manuel ayar desteği de var ve gayet te şık görünüyor..ben a570imi aldığımda bu kadar ucuz olsaydı hiç düşünmeden bunu alırdım kader işte....
Enteresan... Bende A590IS den çok şey yokken A570 IS arayıp, bulup, alan biriyim :)