Canon powershot SX610 HS makinesini yeni aldım. Kullanım klavuzu ile haşır neşirim fakat çektiğim her resmi kendim adlandırmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim ?
Nasıl yani ? Her çekilen fotoğraf için ayrı isimler gibi mi ? Misal çektik deniz manzaralı bir foto verdik isim makinadan "Sıcak bir yaz günü - 5" Geçtik az ileride plajda çıplak üstsüz falan sere serpe dolanan bir kuş gördük , çektik, verdik isim "Nude animal photo - 3" Böyle mi demek istediniz ?!
quote:
Orijinalden alıntı: jiddi
Nasıl yani ? Her çekilen fotoğraf için ayrı isimler gibi mi ? Misal çektik deniz manzaralı bir foto verdik isim makinadan "Sıcak bir yaz günü - 5" Geçtik az ileride plajda çıplak üstsüz falan sere serpe dolanan bir kuş gördük , çektik, verdik isim "Nude animal photo - 3" Böyle mi demek istediniz ?!
kesinlikle demek istediğim şey bu. Önümüzdeki birkaç ayı arşivde gazete fotoğraflayarak geçireceğim. Bu sebeple isimlerini kendim yazmak istiyorum.
bilgisayarda resme tek tıklayıp F2 Tuşuna basarak yapabilirsin ama fotoğraf makinesinde nasıl yapılır emin değilim o konuda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme