Şimdi Ara

CANON POWERSHOT SERİSİ KULLANICILARI CEVAPLAYIN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    CANON A95 İM VAR YENİ ALMIŞTIM DAHA 1 HAFTA OLMADI BU MAKİNENİN ALT YÜZEYİNDE PİL KAPAĞININ SAĞ TARAFINDA OBJEKTFİN PARALEL HİZASINDA 1- 2 CMLİK DERİN BİR ÇİZİK OLDU BUGÜN TRİPOD DENERKEN SATIŞ ELEMANI ÇİZDİ TEKNOSADA AMAN HA DERİM MAKİNENİZİ KİMSEYE VERMEYİN 1 DKLIĞINA BİLE
    NEYSE BU ÇİZİĞİ NASIL KAMUFLAJ YAPARIM YA DA NASIL DÜZELTEBİLİRİM ERKAYALAR DÜZELMEZ DEDİ DE SAYGILARIMLA ACİL CEVAP BEKLİYORUM

GÖRÜNEN RESİM A80 E AİTTİR KASA NEREDEYSE AYNI YER MADE IN JAPAN YAZIO YA ONUN ALT TARAFI HEMEN BU ÇİZİK BÜYÜR MÜ Kİ NE OLUR SAYGILARIMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uygar -- 28 Ekim 2004, 19:46:03 >

• uygarcım yapacak bırsey yok gıbı gelıyor bana gecmıs olsun.
  • o kadarda özene bözene almistin o kadar arastirma yapmistin neyse canim saglik olsun bosver o kadar seyden bir sey olmaz
  • Fazla kafana takıp da üzülme nasıl olsa alt tarfta, fazla görünmez. O da nazarlık olur.
  • vayy takoz ne biçim satış elemanıymış...boyayla falan rütuş yapmaya çalışırsan emin ol daha kötü olur..en iyisi öyle kalsı bişey olmaz büyümezde...ama çok kafana takarsan uygun bir etiket bulup yapıştır
  • Abi nazarlık olmuş işte ne kafana takıyorsun..bence kapamaya çalışma bi şekilde kötü olur sonra..
  • evet kardeşeler takoz resmen ya taksim teknosa burası ha fotoğraf makinelerini de bu takozlara emanet ediolar haberiniz olsun yoksa ben elini bile sürdürmezdim

hani biliodur falan sandım teslim ettim şikaayet edecektim de işinden olur falan die bişi yapmadım ekmekle oynamayalım

benim tek korkum acaba garantil ya servise gitmesi gerekirse bu düştü falan diyip de servislik olaydan mahrum kalmayalım
    korkum bu ve cidden nazar ya üniversitede herkes gördüüğünde baya beenmişti

ne gelir elden saolun saygılarımla
  • garanti durumunda aynen söylersin düşmeyle çizik olmaz olurda öyle olmaz, işten anlayan o çiziğin tripod vidasının çiziği olduğunu bilir...
  • makineyi gitti gidiyor'da açık arttırmaya çıkarmıssın...ne istiyosun tam olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.