Şimdi Ara

### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ### (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.950
Cevap
68
Favori
318.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tequila6

### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ###

• Makineyi dun Hepsiburada'dan siparis verdim yaninda da 16 GB Class 10 hafiza karti ve canta siparis verdim.

Yorumlara baktim bir kullanici 8 GB'den buyuk hafiza karti sorun cikardigini makinede fat32 dosyasinin bulundugunu diye birsey yazmis.

Makineyi 16 GB hafiza karti ile kullanan var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

ben de sipariş verdim bugün sx150 arkadaşlar şu kılıfı almayı düşünüyorum ama yurt dışından ilk alışverişim olacak nasıl almalıyım sıkıntı olur mu paypal veya direk kartla mı alsam
    http://www.ebay.com/itm/Leather-Camera-Case-For-Canon-Powershot-SX150-IS-Brown-New-/170843080424?pt=US_Camera_Cases_Bags&hash=item27c70a86e8

Ben yurtdışından hiç alışveriş yapmadım bendemi alsam türkiyede yok bunlardan bir fikri olan varmı arkadaşlar.

makine bugün geldi kılıf/çanta şart, almak lazım bu da epey hoşuma gitti ama yok mu bi bilgisi tecrübesi olan paylaşabilecek?

• quote:

quote:

quote:

ben de sipariş verdim bugün sx150 arkadaşlar şu kılıfı almayı düşünüyorum ama yurt dışından ilk alışverişim olacak nasıl almalıyım sıkıntı olur mu paypal veya direk kartla mı alsam
    http://www.ebay.com/itm/Leather-Camera-Case-For-Canon-Powershot-SX150-IS-Brown-New-/170843080424?pt=US_Camera_Cases_Bags&hash=item27c70a86e8

Ben yurtdışından hiç alışveriş yapmadım bendemi alsam türkiyede yok bunlardan bir fikri olan varmı arkadaşlar.

makine bugün geldi kılıf/çanta şart, almak lazım bu da epey hoşuma gitti ama yok mu bi bilgisi tecrübesi olan paylaşabilecek?

öncelikle satıcının puan durumuna ve Türkiye ye free shipping var mı yok mu ona bakın. Ve alışverişi paypal ile yapın. Bazen kargoda sorun çıkabiliyor. En azından para iadesi alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben düşündümde şu ürüne karar verdim ne dersiniz.

www.fotozeynep.com.tr
    Foto Zeynep Online Alışveriş | - - -
    http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=3207

• quote:

Ben düşündümde şu ürüne karar verdim ne dersiniz.

http://www.hepsiburada.com/liste/vanguard-biin-8h-kamera-cantasi/productDetails.aspx?productId=ft645126&categoryId=81481&SKU=FT645126

Neden bu kılıflar bu kadar sorun oldu bu makine için anlamış değilim. Birçoğumuz bu makine için Vanguard BIIN-7H modelini yaklaşık olarak 25-35 TL arasına aldık gayette kullanışlı olarak kullanıyoruz. BIIN8H modeli biraz daha büyük olduğundan pek kullanışlı değil ancak BIIN-7H modeli makineyle tam uyumlu bir model. Fazla düşünmeden yurt dışından beklemeden almanızı tavsiye ederim. Önceki sayfalarda benim çekmiş olduğum fotoğraflar mevcut makine ve çanta ile ilgili. Saygılar

• Soruma cevap verebilecek yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

Soruma cevap verebilecek yok mu?

Fat32 tek parça maks. 4 GB veriye izin verdiği için böyle bi yorum yapmış olabilir. Yani çekeceğiniz her video dosyası 4 GB'dan fazla olamaz. Fotoğraf açısından problem yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Fat32 tek parça maks. 4 GB veriye izin verdiği için böyle bi yorum yapmış olabilir. Yani çekeceğiniz her video dosyası 4 GB'dan fazla olamaz. Fotoğraf açısından problem yok zaten.

Tesekkurler fotograf acisindan sorun yoksa tamamdir
  • quote:

quote:

quote:

o yorumu ben yapmıştım millet yanlış anlamış galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: tequila6

@sidra havalar daha tam soğumadı çekirge de örümcek te isediğin kadar bulabilirsin doğada. kelebeklerin son günleri ama. fotoğraftaki kelebeğin son günüydü zaten normalde kompakt bir makineyle bu kadar yaklaşamazsın. uçmaya hali yoktu hayvancağızın. çalıştığım fabrika şehir dışında ağaçlık, sulak bi yer. örümcekler için ağaç yapraklarının alt kısımlarına bakın özellikle sık yapraklı olan ağaçların. çekirgeler içinde ağaç dallarına bakın hava sıcak değilse zıplamazlar. böceklerin doğasında var zaten kamuflaj yeteneği. artık çoğu kuytu bi yer bulup kışı orda geçirir. görmeyi bildikten sonra güzel kareler yakalayabilirsiniz. ben biyolog olduğum için biraz tecrübeliyim bu konuda. öğrencilik yıllarımda dağ bayır çok gezip çok böcek, sürüngen topladım.

son çektiğim fotoğrafları kendi yaptığım ring flaş ile çektim. ekteki fotoğrafa bakarak yaptım. eğer sizde makro fotoğraf çekeceksiniz mutlaka bundan bir tane yapmalısınız. ışık gerçekten çok önemli makro fotoğrafçılıkta. ilk yaptığım biraz kötü oldu yenisini yapınca burda yapım aşamalarını paylaşırım. herkese kolay gelsin.

ring flaş çok güzel bir düşünce. bizim makinalarda da objektif mesafesi çok uzun olmadığından daha iyi bir ışık ve daha az bir işçilikle bu yapılabilir gibi geliyor bana. orada kullanılan malzeme nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gekren -- 17 Kasım 2012; 13:28:56 >

• quote:

Ben düşündümde şu ürüne karar verdim ne dersiniz.

http://www.hepsiburada.com/liste/vanguard-biin-8h-kamera-cantasi/productDetails.aspx?productId=ft645126&categoryId=81481&SKU=FT645126

hocam hepsiburadakindeki ürünü teknosadan aldım 24,90 a. aslında kompak makina için ideal ancak ben beğenmedim. neden derseniz ben makinayla beraber yedek pili data kablosunu hatta mini bir tripodum var 10 cm kadar onu da aynı şeyin içinde bulundurmak istiyorum. o sebepten bana pek kullanışlı gelmedi biraz daha geniş bir ürün bulunabilir. bu ürün koruma olarak vs. yeterli bir ürün sizin için boyut önemli değilse.

• quote:

Orijinalden alıntı: hicrin

quote:

quote:

quote:

o yorumu ben yapmıştım millet yanlış anlamış galiba

Aynen hocam

• Bu hızlı pil bitme benim makinede de oluyor daha dün aldım , kendi çıkan pilleri 5-10 dk anca dayandı.Normal alkaline piller hiç çalıştırmıyor.Energizer 2300 mh pil aldım şarj etmeden taktım onlarda 15-20 dk gitti şimdi şarjdalar bakalım.Dolunca tekrar deneyeceğim inşallah bi sorun yoktur

edit:pilleri doldurunca o sorun kalktı şimdi de başka birşey çıktı ,ekranın sol üsttarafında plastik korumanın altında küçük bi siyahlık var koyu renklerde belli oluyor.Değiştirme şansım var mı cihazı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupermanPrime -- 17 Kasım 2012; 23:23:32 >
  • var mı istanbulda sx150 sini satmak isteyen
  • geçen hafta Alanya'daydım, birkaç fotoğraf çekme imkanım oldu, paylaşayım dedim, artık gözümün gördüğünü yansıtabiliyorum fotoğraflara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkeles84 -- 19 Kasım 2012; 12:54:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkangsk

quote:

Pil ve şarj cihazı tavsiyesi isteyenler için ilk mesaja ek olarak,
    http://www.stokta.com/ataba_&_panasonic_evolta_ozel_seti-urun966.html
    http://www.stokta.com/ataba_at-508_hizli_sarj_cihazi-urun965.html

Dostum bu piller kaç mah yazmıyor hiç bi yerde düşük olmasın işimizi görürmü acaba?

2050 mAh ve kendim kullanıyorum. Bu piller yeni nesil ready to use piller. Yani 1 sene dolu bir şekilde kullanılmadan beklese bile %80'i koruyor.
    İlk mesajda bu piller ile 110 dk. 720p çekim yaptığımı belirtmiştim. Güzel bir süre diye düşünüyorum.

merhabalar makinayı yeni aldım pil araştırması yapıyorum panasonic evolta ile kaç çekim yapıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: mrslgs

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkangsk

quote:

Pil ve şarj cihazı tavsiyesi isteyenler için ilk mesaja ek olarak,
    http://www.stokta.com/ataba_&_panasonic_evolta_ozel_seti-urun966.html
    http://www.stokta.com/ataba_at-508_hizli_sarj_cihazi-urun965.html

Dostum bu piller kaç mah yazmıyor hiç bi yerde düşük olmasın işimizi görürmü acaba?

2050 mAh ve kendim kullanıyorum. Bu piller yeni nesil ready to use piller. Yani 1 sene dolu bir şekilde kullanılmadan beklese bile %80'i koruyor.
    İlk mesajda bu piller ile 110 dk. 720p çekim yaptığımı belirtmiştim. Güzel bir süre diye düşünüyorum.

merhabalar makinayı yeni aldım pil araştırması yapıyorum panasonic evolta ile kaç çekim yapıyorsunuz

Pil bitene kadar fotoğraf deneyemedim ama tam dolu şarj ile 110 dk. HD video çekimi yaptım.
    1 ay önce doldurduğum şarjı ortalama 2 günde bir ıvır zıvır için 10-15 dk. açıp kurcalıyorum, daha düşük pil uyarısı bile vermedi.
    Tavsiye ederim ama Varta Ready2Use 2400 mAh ürününe de bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gekren

ring flaş çok güzel bir düşünce. bizim makinalarda da objektif mesafesi çok uzun olmadığından daha iyi bir ışık ve daha az bir işçilikle bu yapılabilir gibi geliyor bana. orada kullanılan malzeme nedir acaba?

Merhaba, malzeme olarak alüminyum folyo ve dergi kapaklarında kullanılan kartonlardan kullandım. başka kolay şekil verilebilen daha dayanıklı malzemede kullanılabilinir. ben ortada ki sekizgen yapıyı yapamadığım için yuvarlak yapmayı tercih ettim. vaktim olursa daha iyisini yapıcam ama şu an bu idare ediyor. makro çeken herkese tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneytozbek -- 22 Kasım 2012; 20:58:27 >

• CANONSX150IS+RİNG FLAŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneytozbek -- 24 Kasım 2012; 20:43:06 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.