Şimdi Ara

### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ### (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.950
Cevap
68
Favori
318.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psicik96

BEYLER ACİL CEVAP VERİRMİSİNİZ , MAKİNEYİ BU GÜN ALDIM İÇİNDEN ÇIKAN PİLLERİ TAKTIM 5 DK FALAN DURDU AYRIYETTEN 2 TANE DURACELL ŞARJLI PİL ALDIM AMA ŞARJ CİHAZI DAHA GELMEDİ BENDE BAKKALDAN 4 TANE PANASONİC PİL ALDIM TAKTIM 2 TANE FOTO ÇEKTİM PİLİ BİTTİ GÖSTERDİ BENDE MARKETE GİDİP DEĞİŞTİRDİM 2 TANE DURACELL ALDIM ONLARI TAKTIM ONLARDA 10 15 ÇEKİMDEN SONRA KAPANIYO YİNE PİLİ DEĞİŞTİRİN YAZIYOR . ARKADAŞLAR ACABA MAKİNEDEMİ ARIZA VAR YOKSA PİLLER Mİ DANDİK ? EMİN DEĞİLİM YANİ . KENDİ İÇİNDEN ÇIKAN PİLLER BİLE 5 DK AÇIK TUTTU , ACABA NERDE SORUN VAR .. ACİL CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM .

Bende de aynı durumlar hatta daha fazlası var ben arızalı demeden hb ye geri gönderiyorum bide onların arıza tespitiyle uğraşamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N0thingLose -- 9 Kasım 2012; 10:06:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: N0thingLose

Bende makineyi ilk aldığım zamanlar en fazla 25-30 resim çekebiliyordum.Şarjlı veya normal pil fark etmiyordu(duracell,gp,sony).Ama aynı marka pillerle şu an 100 resimden fazla çekiyorum, makineyi kullandıkça pil kullanım süresinde artış oldu.Mesela Autoshow fuarında yaklaşık 130 tane flaşlı resim çektim pil bitmedi.

Fotograf kalitesine gelince, gece çekimi ve az ışıklı ortamlarda flaş açmak gerekiyor.İso performansı iyi olmadığı için tripod yoksa flaşsız çekim yapmak imkansız.

Hoşunuza gitmediyse iade edin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StillB0rN

quote:

Orijinalden alıntı: N0thingLose

Bende makineyi ilk aldığım zamanlar en fazla 25-30 resim çekebiliyordum.Şarjlı veya normal pil fark etmiyordu(duracell,gp,sony).Ama aynı marka pillerle şu an 100 resimden fazla çekiyorum, makineyi kullandıkça pil kullanım süresinde artış oldu.Mesela Autoshow fuarında yaklaşık 130 tane flaşlı resim çektim pil bitmedi.

Fotograf kalitesine gelince, gece çekimi ve az ışıklı ortamlarda flaş açmak gerekiyor.İso performansı iyi olmadığı için tripod yoksa flaşsız çekim yapmak imkansız.

Hoşunuza gitmediyse iade edin bence.

Daha önce kullandığım "Nikon coolpix p4" çok eski 5-6 yıl önce almıştım. Ama bu makineden çok çok üstün, yada arızalı olduğu için böyle oldu bilmiyorum. Hepsiburada iade talebine henüz cevap vermedi iade alsın Teknosadan Canon Eos 1100d 18-55 IS alacağım 999 TL + 50 TL hediye çeki ile. Umarım bu alet beni üzmez çok fazla beklentim olmadığı halde..

•  ### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ###
     ### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ###

• Fotoğraflar gerçekten çok güzel. iş yerinde ara ara bakıyorum ama yoğunluktan cevap yazamıyorum. @gekren çiçek fotoğrafı güzel olmuş "scn" de canlı renkler diye bi mod var bi de onda denemeni tavsiye ederim çok farklı sonuçlar elde edebilirsin. manuel focus a da izin veriyor. Benim makinenin her yeri çizik toz içinde. hep yanımda taşıyorum. ağırlıklı olarak makro çektiğim için içine çok toz girdi. özellikle zoom yaparken içine hava ile birlikte toz da alıyor. bügün de karınca çekeyim derken büyük bir karınca yuvasının üstüne düşürdüm. objektifin her yeri toprak oldu. bu hafta sonu açmayı planlıyorum içini :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneytozbek -- 9 Kasım 2012; 22:51:43 >

• @tequila6, fotoğraflarını görünce aynı makineden benim de var diye mutlu oluyorum :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkeles84

@tequila6, fotoğraflarını görünce aynı makineden benim de var diye mutlu oluyorum :))

+1

ben de makineye yoğunlaşamadım hala. bu fotolar daha hayal
  • İki üçte ben koyayım fotoğraf..

Renk Dönüştürücü Özellik ile;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micuvan -- 10 Kasım 2012; 20:36:53 >

• @MirAccK , güneş ışığıyla yakamozu daha çok beğendim, enstantene değerini kaç acaba, bi de tripod kullandınız mı?
  • Merhaba... aranıza ben de katıldım. aslında benq gh600 alacaktım ama alana kadar bitti :) ben de bunu aldım doğru mu yaptım bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkeles84

@MirAccK , güneş ışığıyla yakamozu daha çok beğendim, enstantene değerini kaç acaba, bi de tripod kullandınız mı?

Auto modda tripodsuz cektim. Henuz detay ayarlari kavrayamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de sipariş verdim bugün sx150 arkadaşlar şu kılıfı almayı düşünüyorum ama yurt dışından ilk alışverişim olacak nasıl almalıyım sıkıntı olur mu paypal veya direk kartla mı alsam

• quote:

Orijinalden alıntı: kicgine

Merhaba... aranıza ben de katıldım. aslında benq gh600 alacaktım ama alana kadar bitti :) ben de bunu aldım doğru mu yaptım bilmiyorum.

hayırlı olsun bende benq gh 600 ile sx 150 arasında kalmıştım ancak benq nun video test çekimlerini izledim ve hiçte memnun edici değildi.. odaklama sorunu var videoda zoom esnasında görüntü hep flu çıkıyor dolayısıyla hiç te hoş olmuyor.. bence doğru seçim yapmışsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

ben de sipariş verdim bugün sx150 arkadaşlar şu kılıfı almayı düşünüyorum ama yurt dışından ilk alışverişim olacak nasıl almalıyım sıkıntı olur mu paypal veya direk kartla mı alsam
    http://www.ebay.com/itm/Leather-Camera-Case-For-Canon-Powershot-SX150-IS-Brown-New-/170843080424?pt=US_Camera_Cases_Bags&hash=item27c70a86e8

Ben yurtdışından hiç alışveriş yapmadım bendemi alsam türkiyede yok bunlardan bir fikri olan varmı arkadaşlar.

• böyle bi yerde otursam her gün zumlardım süper :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-07CE3F799 -- 15 Kasım 2012; 1:55:11 >

• Bende sipariş verdim bir tane. iki üç güne gelir umarım.
    Takıldığım konularda size çok danışacağım. Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tequila6

1 kasımda yazdığında son çektiğim fotolar demişsin..
    nerde çekiosun bunları neresi o börtü böcek dolu olan yer..
    her çeşit hayvan var,,,

• @sidra havalar daha tam soğumadı çekirge de örümcek te isediğin kadar bulabilirsin doğada. kelebeklerin son günleri ama. fotoğraftaki kelebeğin son günüydü zaten normalde kompakt bir makineyle bu kadar yaklaşamazsın. uçmaya hali yoktu hayvancağızın. çalıştığım fabrika şehir dışında ağaçlık, sulak bi yer. örümcekler için ağaç yapraklarının alt kısımlarına bakın özellikle sık yapraklı olan ağaçların. çekirgeler içinde ağaç dallarına bakın hava sıcak değilse zıplamazlar. böceklerin doğasında var zaten kamuflaj yeteneği. artık çoğu kuytu bi yer bulup kışı orda geçirir. görmeyi bildikten sonra güzel kareler yakalayabilirsiniz. ben biyolog olduğum için biraz tecrübeliyim bu konuda. öğrencilik yıllarımda dağ bayır çok gezip çok böcek, sürüngen topladım.

son çektiğim fotoğrafları kendi yaptığım ring flaş ile çektim. ekteki fotoğrafa bakarak yaptım. eğer sizde makro fotoğraf çekeceksiniz mutlaka bundan bir tane yapmalısınız. ışık gerçekten çok önemli makro fotoğrafçılıkta. ilk yaptığım biraz kötü oldu yenisini yapınca burda yapım aşamalarını paylaşırım. herkese kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.