Şimdi Ara

Canon SX400 IS - yeni oyuncağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Fotoğrafa merak sardım ve kalıcı mı yoksa geçici mi olduğunu anlamak adına Teknosada 297 lira olan (9 ay x 33 lira) bu makineyi aldım.

Açılmış kutulardı ancak daha uygun fiyata başka bi makine almak istemedim. Kompakt makineler çok çekici gelmedi. Adeta bir midilli gibi duruyor. Büyüyünce Mark 3 olacakmış gibi bi hali var.
    Makro çekimler, manzara ve doğa resimleri çekmeyi düşünüyorum.
    ("Çekemedi" olmaz inşallah :)) )
    Çok bilmediğim için önce biraz kurcalayıp sonra ufak bi inceleme hazırlamayı düşünüyorum.
    Merak ettiğiniz şeyleri sormaktan çekinmeyin, bilgim olmasa da kurcalama fırsatım var.

Ayrıca deneyimli arkadaşlara makro çekim için buna uygun lens var mıdır diye sormak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdoganb

Selam arkadaşlar. Fotoğrafa merak sardım ve kalıcı mı yoksa geçici mi olduğunu anlamak adına Teknosada 297 lira olan (9 ay x 33 lira) bu makineyi aldım.

Açılmış kutulardı ancak daha uygun fiyata başka bi makine almak istemedim. Kompakt makineler çok çekici gelmedi. Adeta bir midilli gibi duruyor. Büyüyünce Mark 3 olacakmış gibi bi hali var.
    Makro çekimler, manzara ve doğa resimleri çekmeyi düşünüyorum.
    ("Çekemedi" olmaz inşallah :)) )
    Çok bilmediğim için önce biraz kurcalayıp sonra ufak bi inceleme hazırlamayı düşünüyorum.
    Merak ettiğiniz şeyleri sormaktan çekinmeyin, bilgim olmasa da kurcalama fırsatım var.

Ayrıca deneyimli arkadaşlara makro çekim için buna uygun lens var mıdır diye sormak istiyorum.

Hayırlı olsun. Başlangıç için ideal bir tercih fiyat/performans olarak.
    Sx400'e lens takılmaz, daha doğrusu lensi sabittir ve değiştirilemez. Makro için zaten ihtiyaç da yoktur, bu kompakt makinaların makro konusunda yakınlaştırma/büyütme olarak epey yeterli yeteneği vardır ama işte imaj kalitesi olarak çok geride olduklarından ancak böyle çok iyi ışık alan ortamlarda güzel makrolar çıkabilir. Bu makina da kompakt içeriğe yüksek zum lens ve ona uygun da bir kasa yapılmış şekildir. Yani içerik üst sınıf kompaktlardan dahi geride, vasat bir kompakt seviyesindedir SX400'de.

Mesela Canon Sx260 HS bundan detay özelliklerine bakılır ise daha başarılı bir modeldir... ki Sx260 da üst sınıf bir kompakt değildir.

• Hayırlı olsun , fiyat iyi sayılır bu kur şartlarında . Üst sınıf kompakt olarak 2.el Nikon P7000 , Canon G10-G11 , S90-S100 düşünülebilirdi . Biraz daha büyük sensörleri . Başlangıç için kötü denmez , ışığınız bol olsun .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.