Şimdi Ara

Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
17
Favori
36.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aparat elime ulaşalı iki gün oldu tabi tecrübe ettim gayet stabil çalışıyor neticede elektronik bağlantısı olan bir aparat zaten aksi olsa özellikleri kullanmak imkansız olurdu malzeme olarak bağlantı aksamları metal fakat gövde plastik orijinalinde bu nasıldır bir fikrim yok tabi farklı görüşleride değerlendirin benim çok kısa bir tecrübem oldu başka varsa kullanan arkadaşlarımız rica edelim onlarda fikir beyan etsinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meike adaptör ile lens özelliklerinin kullanılabilmesi çok iyi olmuş,fiyat avantajı da sağlıyor almakla iyi yapmışsınız.Bilgiler için sağolun.
  • seasis S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim az çok faydam dokunduysa ne mutlu bende bu işlerin acemisiyim yavaş yavaş öğreniyorum sağolsun forumdaki diğer arkadaşlarımızdan da çok şey öğrendim dahada öğreneceklerimiz var buradaki bilgi paylaşımı araştırma ve tecrübe etmekle zaman içerisinde kendimi geliştirmek istiyorum tabi imkanlar dahilinde şimdiki hedefim 50mm ardındanda bir zoom lens almak istiyorum aradan birde elektronik bağlantılı uzatma tüpü manuelini aldım fakat kullanışlı bulmadım bizim makine için birde onu deneyim diyorum.

• 18-55'i satıp 50mm almayı düşünüyordum fakat kullandıkça daha da bağımlısı oldum bu lensin ve satmaktan vazgeçtim. Özellikle 2 gün önce gittiğim gezide çeşitli fotoğraflar çekip bakınca başarısını daha da fazla gördüm. Hatta 50 mm alacağım diye EF adaptörü bile aldım ama onuda sanırım ilerde kullanacağım. Şimdilik 18-55'le yola devam
  • Canon'un EFM 11-22mm fiyatına baktımda Amerikada 500 dolara satılıyorsa Türkiye'de kimbilir kaça satılır.Canon EF-M katagorisindeki kısıtlı lens seçeneğini fiyatları yüksek tutarak kullanıcıları dahada kısıtlıyor.Belki de Canon kompakt makinaları alanlar 2 lens ihtiyaçlara cevap verir,eğer fotoğrafçılığı farklı boyutta yapacak olanlar büyük gövdelere yönelsin diye de düşünüyor olabilir..Bence ilerleyen yıllarda da dev gövdelere olan talebin ve üretiminin düşüceğini ve gelecekte bu aynasızların tam kare sensörler ile yoluna devam edeceğini düşünüyorum. (tam kare aynasızlarda gitgide raflarda yerlerini almaya başlıyor zaten)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seasis -- 23 Aralık 2014; 4:55:25 >
  • merhabalar
    ben de eos m kullanıcısı olarak konuya katılmak istedim. aslında ilk paylaşımlarımı diğer konuda yapmıştım. diğer taraf burası gibi biraz karıştı:) paylaşımlara buradan devam etmek isterim.

uzun araştırmalarım sonucu bu makinede karar kıldım. 18-55 in yanında 22 mm lens ile birlikte kit halinde satın almıştım. araştırma yapana kadar herhangi bir detaylı bilgim yoktu ama ince eleyip sık dokuyarak ve bilgilerin ne anlama geldiğini anlamaya çalışarak bu makineyi almaya karar verdim. iki alternatifim vardı kendi çapımda. biri eos -m, diğeri de olympus e-pl3 idi. fotoğraf makinesi incelemesi yapan bir sitede bütçe ve aynasız makine tavsiyesi istedikten sonra son kararımı verdim. site
    şu an eşimle birlikte ismekin fotoğraf kursuna gidiyoruz.deneyimlerimiz artıp fotoğraf çektikçe burada paylaşırım. önceden çektiğimiz fotoğraf tabii ki var onlardan da paylaşırım.
    bir şeyden daha bahsetmek isterim. kursta tabi farklı makineleri görüyorsunuz. onları gördükçe tercihimin ne kadar isabetli olduğunu anladım. taşınabilirlik, menü kolaylığı (dokunmatik ekrandan yönetme),lens kalitesi( odağın sessiz olması(IS STM), malzeme kalitesi, hafifliği) odak noktaları vs. vs. sonuç olarak bu makineyi aldığım için iyi hissediyorum ve tavisye ederim. tabii ihtiyaçlar ve makineden ne beklendiği önemli..

• Arkadaşlar almak isteyen varsa 140 liraya sıfır meike adaptör satıyorum
  • bir de sitede danıştığım hocamın burada da yazdığını öğrendim diğer konuda:))) aslında forumda ilk önerilerimi almıştım makine ile ilgili:)
    birkaç paylaşım yapmak isterim. 22 m lens ile amatör olarak otomatik modda çekilmiştir. daha sonra manuel modde denediğim fotoğrafları da paylaşacağım. yorum ve önerilerinizi de beklerim.

Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ] Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ] Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ] Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ] Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ] Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ] Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ] Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ] Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitbaer -- 24 Aralık 2014; 14:02:31 >

• benden de bir yüksek pozlama gelsin.
     Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 24 Aralık 2014; 15:17:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

benden de bir yüksek pozlama gelsin.

Baya bi yüksek ama bu, kaçıncı kat
    - Güzel kare...

• 8. kat
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim evin önünde bol araba geçse benden de gelicek te ortam bulamıyorum bi türlü :) Ama gayet güzel olmuş elinize sağlık .D
  • beğendiğinize sevindim. o halde bir başkası gelsin.
    (garaja giren arabaya dikkat.)

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Stop lambalarıyla çok şahane oluyor. Özellile bi polis ya da ambulansın tepe lambasını yakalarsanız şahane çıkıyor ben şansa yakalamıştım bi kere :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

Stop lambalarıyla çok şahane oluyor. Özellile bi polis ya da ambulansın tepe lambasını yakalarsanız şahane çıkıyor ben şansa yakalamıştım bi kere :)

• merhaba. bu kameranın ikinci eline kaç para verilir sizce?

kozmetiği iyi durumda.
  • Güzel makine fiyatı da gayet uygun seviyede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hop-e3

merhaba. bu kameranın ikinci eline kaç para verilir sizce?

kozmetiği iyi durumda.

bence 500 lira civarı sıfır ayarındaki bir makine için uygundur. ama o fiyata satan bulunur mu bilmem o yüzden 550 liraya kadar çıkılabilir ama bence daha üstünü vermek yerine sıfırını tercih etmek daha mantıklı olur.
  • http://m.ebay.com/itm/321603608723?_mwBanner=1
    ne dersiniz?
    Alışveriş konusunda da pek fikrim yok açıkçası güvenli mi ya da nasıldır?

• Ben olsam adaptor + ef-s 55-250mm stm alırdım sahibinden ikinci el cook temiz lensler var sonradan degistirmek kolay olur. Hem ucuza hemde adaptörle cok fazla seçeneğin olur.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.