Şimdi Ara

Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
866
Cevap
17
Favori
36.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sahibinden'de 250TL'ye body satıyorlar, ilan düzenbaz biri tarafından oluşturulmamışsa çok iyi ya hatta şaka gibi :)

http://www.sahibinden.com/195564468
  • erkan_apache E kullanıcısına yanıt
    Diğer ilanlarına bakarsan pil ve şarj cihazına yüzer lira daha vermen gerektiğini göreceksin.
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    uyanıklık yapmış ama batarya ve şarj cihazını 75tl teğmin edersin yine iyi fiyat
  • Harbi bu adam body'i 250 liraya mı satıyor ?
  • iSpeedy kullanıcısına yanıt
    Eos M için 15.000 shutter nasıl sizce? Bildiğim kadarıyla Eos m deki perde Dslr sisteminden farklı, yıpranması daha az oluyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

Eos M için 15.000 shutter nasıl sizce? Bildiğim kadarıyla Eos m deki perde Dslr sisteminden farklı, yıpranması daha az oluyor sanırım.

Ben EOS M shutter ömrünü ortalama 150.000 (+/-50.000) biliyorum ama timelapse yapılmadığı sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Belki 250bin de olabilir shutter. Aslında yabancı forumlardan araştırmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Araştırdım net birşey bulamadım, EFC (electronic first curtain) tipinde ve resmi bir açıklama olmadığı yönünde bilgiler var. 15 bin pek birşey değil diyebiliriz, cihazın eli yüzü düzgünse yarın almayı düşünüyorum.
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    250 TL te satılan kırmızı makinenin mi shutteri mi 15binmiş ?

O değil başka bir makina, onun ki daha da fazla olabilir gibime geliyor.
  • Bu makinelerin shutter sayısını nereden görüyorsunuz. Shutter ömrünu daha önce bende araştırmıştım hatta net bir şey bulamayınca erkayalara mail attım ama geri dönüş olmadı

• Google shutter counter diye arat sonra bir tane siteye son çektiğin fotoğraf upload et o sayıyı söyler

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Eosmsg kullanarak görebilirsiniz.http://www.eosmsg.com/
  • saolun arkadaşlar deneyeceğim
  • olmadı arkadaşlar denemediğim yol kalmadı ama olmuyor.
    Eosmsg olmadı mı? Programı kurup açtıktan sonra cihazı USB den bağlayıp açık konuma getireceksiniz. Sonra programı ortadaki tuşla İngilizce'ye çevirip soldaki Camera Para tuşuna basacaksınız, çıkan tabloda shutter count olarak bir rakam görmeniz gerekiyor.
  • quote:

Eosmsg olmadı mı? Programı kurup açtıktan sonra cihazı USB den bağlayıp açık konuma getireceksiniz. Sonra programı ortadaki tuşla İngilizce'ye çevirip soldaki Camera Para tuşuna basacaksınız, çıkan tabloda shutter count olarak bir rakam görmeniz gerekiyor.
    quote:

Orijinalden alinti: ARroWCoLT

Eosmsg olmadi mi? Programi kurup açtiktan sonra cihazi USB den baglayip açik konuma getireceksiniz. Sonra programi ortadaki tusla Ingilizce'ye çevirip soldaki Camera Para tusuna basacaksiniz, çikan tabloda shutter count olarak bir rakam görmeniz gerekiyor.

hepsini yaptym ama eosm i sanyrym tanymyyor bir kez daha kaldyryp kurayym. astro mastro bir sürü ?ey kurdum kaldyrdym hiç birisinde olmady.

• yine yaptym yine shutter 0 görünüyor
    Sitesinde listede Eos M de var ama acaba firmware versiyonuyla ilgili olabilir mi?
  • quote:

Sitesinde listede Eos M de var ama acaba firmware versiyonuyla ilgili olabilir mi?

bilmiyorum ki hocam. 1-2 ay önce bende yine bir eos m in shutterını öğrenme derdi hasıl olmuştu o zamanda hiç bir yerden öğrenememiştim. bugün yine bir çok site ve program denedim ama olmadı.
  • hocam flickr fotoğraflarınızı inceledim ellerinize sağlık çok güzel fotoğraflar var sormak istediğim bir şey var genelde sokakta fotoğraf çekmişsiniz ve çektiklerinizin bir çoğu insan ve 50 mm gibi bir lensle yakından çekimler var, onları çekerken insanlardan izin alıyormusunuz, almasanız tepki verecek kişiler olur alsanız bu seferde doğal olmuyor. bende aynı şekilde insan fotoğraflamak istiyorum ama çekiniyorum, bu konuda görüşlerinizi öğrenmek isterim. Saygılarımla..
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.