Şimdi Ara

Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
17
Favori
36.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iSpeedy

Eğer çok foto çekicekseniz hocam elinizde en az 3 adep pil bulunsun derim. ben öyle yapıyorum. Bi dışarı çıksanız 200+200+200 çekimlik götürür.

Bende 2 tane sipariş vereyim o zaman. Siz aldıklarınızdan memnun musunuz. Birde kaç günde geldiler acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Ben çok memnunum. Bazen orj bataryadan bile daha fazla çekim yapabiliyorum.
  • quote:

Çinden aldığım RC-6 kumanda ve 2 adet yedek pili paylaşmak istedim. Eğer aklında olan varsa bakabilir. Kumanda sorunsuz bi şekilde çalışıyor. Piller de 1,5-2 saat şarj ile 45-50 dk FHD 25FPS video çekebiliyorlar.

Batarya :http://www.banggood.com/Wholesale-Canon-LP-E12-Rechargeable-875mAh-7_4V-Li-ion-Protected-Battery-p-57806.html
    Kumanda :http://www.dx.com/p/rc-6-slim-ir-shutter-remote-for-canon-digital-cameras-1-x-cr2025-80863#.VAyFQ2Nad64
     Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ] Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ]

2 adet batarya siparişini geçtim 33 tl tuttu.

Hayırlı olsun hocam. Dolar da uçunca fiyatlar da ateş pahası olmuş artık çinden alış veriş de yapamıyoruz :)
  • quote:

Hayırlı olsun hocam. Dolar da uçunca fiyatlar da ateş pahası olmuş artık çinden alış veriş de yapamıyoruz :)

Aldıktan sonra fark ettim %6 indirim kodu varmış 2 tl daha ucuza alabilirmişim :)

Aynen çin bayramı mı ney bu şubat ayında 3 haftalıkdı ondan dolayı herhalde indirim kodu getirdi site .
  • Sabah çektim.
    (Lens 55-250)
     Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ]
  • Arkadaşlar elimdeki Canon EOS M'i satmaya karar verdim. Almayı düşünen olursa pm ile iletişim kurabilir.
  • Ben de batarya ve kumanda siparişi verdim ikişer tane , havayolunu seçtim , 1 dolar için 1 ay beklemeye değmez.

Bu arada beyler bizim 18-55 standart lensler kaç X zoom yapabiliyor ?
  • Bizim eos M 'e çok yüksek zoom yapabilen lens takılıyor mu? mesela 40x - 50x gibi , çinden böyle bir şey getirtmek iyi olur bence
  • lithium pilleri getirtirken,
    süre posta bedeline bağlı değil.

daha önce de yazmıştım.
    lithium ve polymer piller riskli madde katogorisinde olduğu için,
    bu paketler özel tedbir alınmış,
    yangına dayanaklı bölümleri olan özel kargo uçaklarında taşınırmış.
    bunlarda her havayolunda sayılıymış,
    bu nedenle teslim süresi uzuyormuş.
    anlatan, Çinde Kargo Pilotu olan Kuzenim.

onun için benim 2 batarya siparişim 45 gn oldu yolda,
    Hollanda havayollarına ait kargo ile geliyor,
    önceki swissair ile gelmişti.

bilginize.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım , zaten yedekti bekleriz artık napalım..

Yukarıda sormuştum 18-55 lens ile kaç X zoom yapıyoruz bilen var mı?
  • okuduğum kadarıyla,
    büyük rakamı küçüğe böleceksiniz.
    yani
    55/18=3x gibi.
    tabiki bu objeyi 3 kez büyütüyor değil,
    18mm gördüğünü 3 kez büyütüyor.

bende sigma 50-500 var,
    10x büyütüyor,
    ama 50mm nin gördüğünü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar , 600D mi iyidir yoksa 100D mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem271 -- 28 Şubat 2015; 21:54:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem271

Arkadaşlar , 600D mi iyidir yoksa 100D mi ?

3 aşağı 5 yukarı saynı cihazlardır en önemli farkları boyutlarıdır.
  • Geçen hafta çektiğim bir kare. (Karşıtlığı biraz artırıldı)
    eos m + 50 mm f1,8 lens
    (fotoğraf küçültüldüğü için kalite kaybı var onu göz ardı ediniz lütfen)
  • Arkadaşlar elimde Orjinal lisanslı Adobe Photoshop Lighroom 4 var.Satın aldığım NX300 makinemle beraber vermişlerdi 1 ay önce.Ben kullanamadım isteyen olursa çok uygun fiyata satacağım.İlgilenenler Pm den ulaşırsa sevinirim.İstanbuldayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Geçen hafta çektiğim bir kare. (Karşıtlığı biraz artırıldı)
    eos m + 50 mm f1,8 lens
    (fotoğraf küçültüldüğü için kalite kaybı var onu göz ardı ediniz lütfen)

Çok iyi bir silüet fotoğrafı hocam. Windows arka plan olucak şekilde. Tebrikler

• Arkadaşlar cep telefonu fotoğrafçılığı olayını bir tık ileri taşımak adına bu cihazı başlangıç için uygun gördüm kendime ne diyorsunuz acaba ? Fiyatı bin liranın altında olması ve boyutu avantajları ayrıca araştırdığım kadarı ile dusunuldugunun aksine güzel işler yapıyormuş tavsiye eder misiniz?

Çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurbetçi23

Arkadaşlar cep telefonu fotoğrafçılığı olayını bir tık ileri taşımak adına bu cihazı başlangıç için uygun gördüm kendime ne diyorsunuz acaba ? Fiyatı bin liranın altında olması ve boyutu avantajları ayrıca araştırdığım kadarı ile dusunuldugunun aksine güzel işler yapıyormuş tavsiye eder misiniz?

Çok teşekkür ederim

800 TL. falan ve düşünüldüğünün aksi bir durumu yok. Alet zaten fiyatınının üstünde performans veriyor. O düşünülen durum ilk çıktığı zamanlardaki 550-600 us$ iken idi. Zaten tek eleştirilen yanı da otomatik odaklama hızı idi. Yoksa ürünün ortaya koyduğu, yapması beklenen fotoğraf çekme işindeki fotoğrafın kalitesinde giriş seviyesi d-slr kalitesini veren bir makina.

Velhasıl şiddete karşı olmama rağmen şiddetle öneririm. Hatta 2 yıl sonra falan fiyatı daha alınabilir bir seviyeye inebilecek olan bugün yeni çıkan EOS M3 modeline bile geçiş yaparsınız müthiş olur. Yani yolunuz açık böyle bir seçenekle de...

Hatta şöyle bir piyangoya rastladım. 715 TL. 16 ay garantisi olan yeni gibi bir makina imiş. İstanbul içinde iseniz 650 TL'ye bile elden alma imkanınız var imiş ki bedavadan azıcık pahalı . Benim gidip alasım geldi , iyi mi !..
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-canon-eos-m-1855mm90ex-flas-plus200tl-ind-ceki-plus19ay-tr-grnti-plus16gbdsk-203485878/detay
    -
    Bir tane daha gördüm, o daha da feci ! 580 TL. ve 14 günlük imiş ürün . E 800 TL. sıfıra vermenin hiç gereği yok bunlar varken.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-canon-eos-m-14-gunluk-204504517/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 13 Mart 2015; 22:29:47 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.