Şimdi Ara

Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
17
Favori
36.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iSpeedy

Haklısınız hocam. M3 ile birkaç tane daha m serisi lens tanıtsaydı canon belki durumu düzelticekti ama adaptörle olmuyor maalesef. Ben de artık ilerleyen senelerde değiştiririm gibi. Bu sıralar pek makineyle ugraşamıyorum ondan rahatım :)

Ben her hafta mutlaka fotoğrafa bir kaç saatimi ayırıyorum.
    Birde geçen gün başımdan geçen bir şeyi anlatayım.
    Bir parkta fotoğraf çekiyordum 50 li yaşlardaki bir bey geldi eğer ilerletmek istiyorsan iyi bir makine al bunlarla olmaz dedi
    Buda iyi bir makine dedim, profesyonel dedim, bunlar aynasız dedim ama adamın bana acır gibi bakışı vardı anlatamam.
    kısacası bizi birşeye benzetemedi

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Heheheehe, Amcama bak sen :) Vatandaşın beynine yer edinmiş boyut olarak büyük olan daha iyi diye :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Heheheehe, Amcama bak sen :) Vatandaşın beynine yer edinmiş boyut olarak büyük olan daha iyi diye :)

• Konunun canlanması adına bende de bir amatör macro foto gelsin ;) Arımız tam net değil ama çok zor çektim bukadarını :)
    NOT : Manuel Macro Tüp ile çekildi ve İşlendi.

Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 7 Nisan 2015; 16:44:30 >

• Benden de bir kaç fotoğraf gelsin o vakit :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan377 -- 11 Nisan 2015; 14:18:29 >

• çok güzel fotoğraflar arkadaşlar ben artık flickr a takılmaya başladım.
    bunlarda benim fotoğraflarım.
    https://www.flickr.com/photos/127172519@N05/
  • Arkadaşlar eos m almayı düşünüyorum. Bu ürünün yerine aynı fiyat için daha iyi bir öneri var mı acaba?

Konu canlandı gibi hocam. Arı&Çiçek fotoğrafınızı çok beğendim. 55-250 IS II çok beğendiğim bir lens. Zamanında 450 TL ye kadar indi almayanı dövüyorlardı, almadım :) Şimdi 700 aşşağısı çok nadir. Paylaşımlara devam, bu kediyi daha önce paylaştım mı bilemiyorum ama konu canlansın :)

• quote:

Konu canlandı gibi hocam. Arı&Çiçek fotoğrafınızı çok beğendim. 55-250 IS II çok beğendiğim bir lens. Zamanında 450 TL ye kadar indi almayanı dövüyorlardı, almadım :) Şimdi 700 aşşağısı çok nadir. Paylaşımlara devam, bu kediyi daha önce paylaştım mı bilemiyorum ama konu canlansın :)

55-250 candır hocam benimde en beğendiğim lensim. ben o lensi 400 liraya almıştım tavsiye ederim (sanırım şu ara stm si çıktı o yüzden fiyatı pahalandı)
    bu arada kedi güzel çıkmış 22 mm ilemi çektiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowmexo

Arkadaşlar eos m almayı düşünüyorum. Bu ürünün yerine aynı fiyat için daha iyi bir öneri var mı acaba?

fiyatı 1000 tl civarına çıktı sanırım (kur artışı ile) bu fiyatlara ben tavsiye etmem hocam gerçekten yazık olur üzerine biraz daha para koyup 650 d alın derim
    ama ikinci elde 500-600 liraya bir tane denk getirebilirsiniz ki bu fiyatada bence rakibi zor bulunur.
    ayrıca eos m alacaksanız bu konunun son 3-4 sayfasını okuyun derim bayağı fikir edinirsiniz.
    Ben almadığıma pişmanım, tam fiyat performans lensi kullanan herkez hasta oluyor. Bi bana nasip olmadı :) 55mm f/5.6 1/100 ıso400 değerler ile çekmişim hocam. Nedense net alan az gibi 22mm f/2.0'ı andırıyor :)
  • quote:

Ben almadığıma pişmanım, tam fiyat performans lensi kullanan herkez hasta oluyor. Bi bana nasip olmadı :) 55mm f/5.6 1/100 ıso400 değerler ile çekmişim hocam. Nedense net alan az gibi 22mm f/2.0'ı andırıyor :)

benim makinemde her daim 55-250 takılı ışığın az olduğu zamanlarda veya portrede 50 mm takıyorum geniş açı ve video lazım olunca da 18-55 e geçiyorum. flickr daki fotoğraflarında neredeyse tamamı 55-250 ile çekilenler şimdi aklımda bir tek 10-18 canon efs var ama bütçe ayıramıyorum. onuda alırsam lens işini tamamen çözmüş olacağım.
    bu arada 22 mm lensin fotoğraflarını bir çok kez inceledim çok fiyatına göre çok çok iyi bir lens en azından makine tam anlamıyla kompackt hale geliyor ve kalite bayağı artıyor uygun fiyata bir tane denk getirirsem ondanda almak istiyorum ama makineyi elden çıkarmak gibi bir niyetim olduğundan bu fikirden çabuk vazgeçiyorum.

Ben bi ara şu forumda linki paylaşılan 250 TL ye kırmızı EOS M bodysini alıp ona 22mm takmak vardı. 250 TL ye çok kaliteli kompak makine yapıcaktım ama baya kıllandım almadım :) Haliyle aynı fiyata bulmak çok zor oldu artık. Balık gözü ben de arıyorum güzel timelapslar yapılıyor şehir merkezlerinde felan aslında ama fiyatları gerçekten biraz tuzlu. Ben pek fazla foto çekmediğim için makineyi değiştirmeyi düşünmüyorum ama FHD videoda 60 FPS gerçekten arıyorum ben nedense :) İşallah istediğiniz lense kavuşursunuz hocam :)
  • quote:

Ben bi ara şu forumda linki paylaşılan 250 TL ye kırmızı EOS M bodysini alıp ona 22mm takmak vardı. 250 TL ye çok kaliteli kompak makine yapıcaktım ama baya kıllandım almadım :) Haliyle aynı fiyata bulmak çok zor oldu artık. Balık gözü ben de arıyorum güzel timelapslar yapılıyor şehir merkezlerinde felan aslında ama fiyatları gerçekten biraz tuzlu. Ben pek fazla foto çekmediğim için makineyi değiştirmeyi düşünmüyorum ama FHD videoda 60 FPS gerçekten arıyorum ben nedense :) İşallah istediğiniz lense kavuşursunuz hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Arkadaşlar eos m almayı düşünüyorum. Bu ürünün yerine aynı fiyat için daha iyi bir öneri var mı acaba?

fiyatı 1000 tl civarına çıktı sanırım (kur artışı ile) bu fiyatlara ben tavsiye etmem hocam gerçekten yazık olur üzerine biraz daha para koyup 650 d alın derim
    ama ikinci elde 500-600 liraya bir tane denk getirebilirsiniz ki bu fiyatada bence rakibi zor bulunur.
    ayrıca eos m alacaksanız bu konunun son 3-4 sayfasını okuyun derim bayağı fikir edinirsiniz.

cevabınız için teşekkür ederim. 1000 liraya çıkmadan ikinci elde 500 600 civarına arıyorum bende zaten.
    Bu fiyat aralığında Eos M mi yoksa micro 4/3 ürünleri olan Panasonic GF3, Olympus E-P3 veya E-PL serisi ürün mü alayım dersiniz ?
    Tam olarak karar veremedim bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowmexo -- 12 Nisan 2015; 11:35:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

cevabınız için teşekkür ederim. 1000 liraya çıkmadan ikinci elde 500 600 civarına arıyorum bende zaten.
    Bu fiyat aralığında Eos M mi yoksa micro 4/3 ürünleri olan Panasonic GF3, Olympus E-P3 veya E-PL serisi ürün mü alayım dersiniz ?
    Tam olarak karar veremedim bir türlü.

Hocam ben bayagi bir süredir Canon kullanıyor um. Dolayısıyla lenslerim deneyimlerim Canon üzerine olduğundan servisinden memnun olduğumdan canondan başka markaya bakmıyorum. Bu marka fanatiği olduğumu dusundurmesin ben canon la değilde bir başkasıyla bu işe başlasay dim bu seferde onunla devam ederdim. Bu anlamda diğer makineler hakkında birsey diyemeyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 12 Nisan 2015; 11:45:23 >

• quote:

Onu ben aradım ama tek body satmaya pek yanaşmadı:)
    Aslında fiyatı normaldi flash yok battery yok.
  • Bir Acayip Adamm B kullanıcısına yanıt
    Adam tek body ilan koymuş madem satmıcak niye koymuş :) İyiki de bulaşmamışım :) Bildirim için teşekürler.

• keşke dolar bu kadar yükselmeden 22mm lensi alsaymışım. çok almak istiyorum fakat baya pahalı olacak.
  • makineyi satmak için bir adım attım bakalım artık hayırlısı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_105087744/f_//tm.htm#105087744
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.