Şimdi Ara

Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
17
Favori
36.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: puncover

Bu ürünün hic stoğu kalmamis. Nerden bulabilecegimi bilen var mi acaba? Ya da teşhir ürün alınır mı sizce?

Hocam makinayı bende alıcam gittigidiyor.da mevcut ordan bakabilirsin 799tl
  • Arkadaşlar bu makinayı alıcam 18-55 kit lensinle 800tlye benim ilk makinam olucak sizce bu makina beni tatmin edermi ? birde kaç x zoom yapıyor makine,ev ortamında fotoğraf cekimlerinde kalite düşermi kumlanma vs gözüküyor mu beni bilgilendirirseniz çok sevinirim herkese şimdiden çok teşekkürler
  • dell35 D kullanıcısına yanıt
    Zoom lense bağlıdır. 55/18=3. Evde ışık miktarı çok daha az olacağı için kalite düşer tabii ki ve kumlanma da iso değerlerine bağlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dell35

quote:

Bu ürünün hic stoğu kalmamis. Nerden bulabilecegimi bilen var mi acaba? Ya da teşhir ürün alınır mı sizce?

Gittigidiyordaki satıcıya pek güvenemedim. Baska sitelerdeki satislarinda bazi kotu yorumlar okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dell35

quote:

Gittigidiyordaki satıcıya pek güvenemedim. Baska sitelerdeki satislarinda bazi kotu yorumlar okudum

Dokuzuncu satıcısı güvenlidir hocam begenmesseniz iade edersiniz paranız hesabınıza yatırılır

• Öncelikle yaşadığım sorunla ilgili buradan ve pm den cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
    Makinayı 21 temmuz da servis vermiştim. Dün teslim aldım sorun olarak 800-1 iso arasında pixel hatası olarak tanımlamışlar ve sensör kalibrasyonu yapılmış gece bir kaç deneme yaptım sıkıntıyı gidermişler. Sanırım ben ayarları çok kurcaladım (özellikle kumlama gidericiyi) ondan böyle bir sıkıntı oldu...

Bu makineyi bende dokuzuncu.com satıcısında n11 üzerinden aldım fatura öztoplar firması olarak geldi canon eurasia garantili ve sadece gri rengi var ellerinde satıcı ile ilgili bi sıkıntı yaşamadım. Sitesi var ordan bakabilirsiniz ayrıca n11,gittigidiyor.com dan satış yapıyor kampanya ile daha ucuza buralardan da alabilirsiniz...

Tekrar teşekkürler..

• EOS M ile çekmiş olduğum bir resim.
    İlkkez bu sayfaya yorum yapıyorum ancak makinanın pratikliği ve çekimini çok beğeniyorum. Bu arada amatör bir çekim olduğunu belirteyim.
     Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ]
  • EF EF-S lensleri için adaptör almayı düşünüyorum, Viltrox ve mekie arasında kaldım çok aman aman bir fark var mıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan_apache -- 1 Ağustos 2015; 19:24:56 >
  • ben meike aldım memnunum
    viltrox alan biri sıkıştırmada sorun var demişti

ebay ve meike.store da bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meike kullanıyorum ara ara temassizlik yapıyor tekrar sıkıştırmam gerekiyor ama çokta önemli bir dert değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 1 Ağustos 2015; 22:20:27 >
  • peki özellikle sızdırmazlık ile ilgili sorn var mı yani toz girme ihtimali filan olabilir mi?
  • 170tl ye Canon'un adaptörünu aldım bakalım, gelince gorücez.

• ebay da 32$
    yani 90₺ kadar
    sabrınız varsa oradan 1 ayda gelirdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım artık, 50mm 1.8 stm lenste geliyor bakalım sonuçlar ne olacak

• 50mm 1.8stm ile bakalim ne sonuç lar alıcaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan_apache -- 9 Ağustos 2015; 22:56:26 >
  • Küçük Canavardan yeni bir macro ile ortam şenlensin :)
    Eos M+ Meike Adaptör+Canon 100mm f:2.8 Macro USM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benjamin_09 -- 10 Ağustos 2015; 23:57:07 >
  • hocam 50 mm stm lensi ne kadara aldınız acaba?
    birde odak motoru sesi nasıl acaba, normal 50 mm lensi otomatik modda videoda kullanmak (odak motoru sesi nedeniyle) mümkün değil stm ile bu sorun aşılmış mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 10 Ağustos 2015; 22:03:29 >
  • 125$ amerika dan geldi, daha test edemedim ama bi 22mm stm motoru kadar sessiz değil. Ama eski 50mm den çok daha sessiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkan_apache

125$ amerika dan geldi, daha test edemedim ama bi 22mm stm motoru kadar sessiz değil. Ama eski 50mm den çok daha sessiz.

Teşekkürler

• Benjamin_09 B kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık hocam güzel bir kare yakalamışsınız. Yeşil doğa rengine böyle canlı renkler harika gidiyor bir de alan derinliği verdimmi tadından yenmiyor. İşte bu yüzden macro fotoları seviyorum

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.