Şimdi Ara

Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
17
Favori
36.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir çok türde fotoğraf çekerim. Ama Macronun bendeki yeri ayrıdır hocam. Teşekkürler bu güzel yorum için :)
  • Ürün az önce elime geldi. Dokuzuncu.com satıcısından aldım. Ancak garanti belgesi kafamı karıştırdı. Garanti belgesinin geçerlilik tarihi 02/04/2014 diyor. Acaba yardımcı olabilir misiniz? Sizinkiler nasıl?
  • puncover P kullanıcısına yanıt
    bence erkayları ara bu siteden aldığını ve garanti belgesinde böyle bir tarih olduğunu belirt fakat fatura tarihim yeni diyebilirsin, durum hakkında bilgi verirler, birde kamera altındaki seri numarasından garantiyi karşılaştır belki başka bir ürün ile karıştırmış olabilirler, ama ben hiç garanti belgesi doldurulmuş kamera görmedim daha belki ürün iade veya değişim yapıldı ve sana bu makineyi satmış olabilirler, hatta dokuzuncu.com ara durum böyle böyle de eğer çözüm bulmaz iseniz tüketici haklarına yarın başvuruyorum de (tabi hemen tehdit etme :)), önce bi bak bakalım sana nasıl tavır sergiliyorlar. kolay gelsin :) :P

Erkayalar
    Adres: Mimar Vedat Cad. No: 7
    Sirkeci / İSTANBUL
    Telefon: (0212) 519 23 85 dahili; 128 -129
    e-posta: teknikservis@erkayalar.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan_apache -- 12 Ağustos 2015; 18:02:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan_apache

bence erkayları ara bu siteden aldığını ve garanti belgesinde böyle bir tarih olduğunu belirt fakat fatura tarihim yeni diyebilirsin, durum hakkında bilgi verirler, birde kamera altındaki seri numarasından garantiyi karşılaştır belki başka bir ürün ile karıştırmış olabilirler, ama ben hiç garanti belgesi doldurulmuş kamera görmedim daha belki ürün iade veya değişim yapıldı ve sana bu makineyi satmış olabilirler, hatta dokuzuncu.com ara durum böyle böyle de eğer çözüm bulmaz iseniz tüketici haklarına yarın başvuruyorum de (tabi hemen tehdit etme :)), önce bi bak bakalım sana nasıl tavır sergiliyorlar. kolay gelsin :) :P

Erkayalar
    Adres: Mimar Vedat Cad. No: 7
    Sirkeci / İSTANBUL
    Telefon: (0212) 519 23 85 dahili; 128 -129
    e-posta: teknikservis@erkayalar.com.tr

Evet erkaylara mail attım. 1 saat içinde dönüş yaptılar, fatura tarihiniz geçerlidir dediler

• https://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=7439

üstatlar bununla eos m arasında kaldım. eos m'in çift lensli kiti (özellikle 22mm olan) aklımı çeliyor. çünkü o lensle çok portatif oluyor ve kısmen geniş açı da sayılıyor. bu lens olmasaydı olympusu almıştım yani çoktan.

bunun yanında eos m deki odaklama hız problemi de oldukça kafama takılıyor.

Kullanma amacım daha çok gezi amaçlı olacak ama bir yandan amatör fotoğrafçılık hevesimi de alabileceğim bir makine arıyorum. başka bir alet önermeyin zaten 1 haftadır araştırma içindeyim. kafam daha fazla karışmasın:)

yani sizce 22mm lik lensi çok mu abartıyorum? olympusu alıp geçmeli mi? ( bütün konuyu okudum bu arada ama yine de arada kaldım. kompakt makineden başka makine kullanmadım. bunu da göz önünde bulundurun) şimdiden teşekkürler.

• şu sayfadan özelliklerini karşılaştırabilirsin
    başkalarına bakma
    az biraz fotoğrafçılık bilgin varsa kendin seçebilirsin

http://snapsort.com/compare/Canon-EOS-M-vs-Olympus-PEN-E-PL5/specs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zaman oldu yazmayali en son body degistirmek için makineyi satacıktım ama yok fiyatına satmak içime sinmediginden benim istediğim fiyatıda kimse vermwdiginden parayi yeni bir bodye yatirmaktansa hep istediğim geniş açı lensin siparişini vermiş bulunuyorum. Canon efs 10_18 artık eos m bozulana kadar eos m le yola devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Artık alışmışsınızdır makinenin huylarına hocam. Boyutu kusurlarını örtüyor açıkçası :) Yeni lensiniz hayırlı olsun. Örnekleri bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 25 Ağustos 2015; 0:02:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

Artık alışmışsınızdır makinenin huylarına hocam. Boyutu kusurlarını örtüyor açıkçası :) Yeni lensiniz hayırlı olsun. Örnekleri bekliyoruz

Paylaşırım
    Benimde ilk hedefim o lens zaten, keske ef-m 11-22mm alabilsek ama hem pahalı hemde yok gibi bişey. Insallah bende alicam 10-18mm yi.

• quote:

Benimde ilk hedefim o lens zaten, keske ef-m 11-22mm alabilsek ama hem pahalı hemde yok gibi bişey. Insallah bende alicam 10-18mm yi.

• hepsiburada . com da 11-22mm llens var, 1250tl ve maximum karta 100 tl puan veriyor, 9 taksitle neredeyse yurtdışı fiyatında (ebay de 390 $)

• quote:

pardon arkadaşım ben dikkat etmemişim efs diye bakmışım.
    ben efs ile ef-m lensi bayağı inceledim (flickrda çekilen fotoğraflardan) tabi iki lenste aynı yerden çekilmedikçe çok net bir kıyaslama değil ancak
    canon ef-s 10-18 canon ef-m 11-22 den bana göre daha başarılı ben o yüzden efm 11-22 almadım.
    benim arada kaldığım lens efs 11-22 idi ben sende ondan bahsediyorsun sandım.
  • Canon Türkiye test etmem amacıyla bana 2 lens yolluyor.
    ef-m 55-200mm ve 11-22mm her ikiside stm ve ıs.

deneyimlerimi ve testleri M3 konusunda paylaşırım.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105059723&p=2#109428006

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

Canon Türkiye test etmem amacıyla bana 2 lens yolluyor.
    ef-m 55-200mm ve 11-22mm her ikiside stm ve ıs.

deneyimlerimi ve testleri M3 konusunda paylaşırım.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105059723&p=2#109428006

neden böyle birşey yapıyor canon
    Hehe :)

Hakikaten bu soruyu ciddimi sordun?

Gülen arkadaşlar ve UZMANLAR varken neden ben?

Neden dünya dönüyor?

Çimenler neden kısa?

• quote:

Hakikaten bu soruyu ciddimi sordun?

Gülen arkadaşlar ve UZMANLAR varken neden ben?

Neden dünya dönüyor?

Çimenler neden kısa?

Evet ciddi sordum. Keşke sizde ciddi bir cevap verebilseydiniz.

neden yolladıklarını yazmışım,
    "deneme ve test için" diye
    bundan daha net nasıl yazılır ki?

onun için, sorunuz anlamsız olunca,
    dalga geçtiğinizi düşündüm

• quote:

neden yolladıklarını yazmışım,
    "deneme ve test için" diye
    bundan daha net nasıl yazılır ki?

onun için, sorunuz anlamsız olunca,
    dalga geçtiğinizi düşündüm

Yani canon un reklamını yapın diyemi size gonderiyorlar. Niye hasana ahmete değilde size, onu soruyorum. Bu foruma geldiğiniz günden buyana her başlıkta her ortamda can siperane bir şekilde eos m reklamını bu yüzden mi yapıyorsunuz? Bu yüzdenmi eos m3 çıkar çıkmaz bir akrabaniz yurtdisindan alıp size getiriyor. Bu yüzden mi 500 liralık makineye 5000 liralık o objektif azmani telefotoyu alıp takabiliyorsunuz. Daha bunun gibi aklımda deli sorular var. Herşeye çekinmeden uzun uzun cevaplar yazan siz neden bu soruma cevap vermemek için kırk dereden su getiriyorsunuz. Soru açık ve net canon neden bu lensleri deneme amacıyla size gönderiyor. Aranızda eos m reklamı yapmaya yönelik ticari veya ticari olmayan bir anlaşma varmı? Bakin açık ve net bir şekilde sizi suçlamadan bir cok kisinin aklinda olan sorulari size yönelttim cevap yazarsaniz memnun olurum. Aksi takdirde herkes sizin canonun reklamını yapmakla görevli olduğunuzu düşünecek.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.