Bildirim
Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ] (41. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar eos-m 18-55 ıs lens ve 90ex flash 6 ay daha garantisi varmış.600 TL ye almaya düşünüyorum sizce nasıl ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NeverMoree
Arkadaşlar eos-m 18-55 ıs lens ve 90ex flash 6 ay daha garantisi varmış.600 TL ye almaya düşünüyorum sizce nasıl ?
Daha ucuzu yoksa ve almaniz gerekiyorsa yapacak bir şey yok ancak bence tertemiz garantisi devam eden kutulu faturalı bir eos m in edeceği en fazla 500_550 liradır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
N11 de sıfır canon eurasia garantili 799tl hediye çeki veya anlık indirim daha ucuza gelebilir haberiniz olsunnnn..
http://m.n11.com/canon-eos-m-18-55-stm-kit-speedlite-90ex-flas-fotograf-makinesi-P61645963
-
Eyvallah hocam.
Eğer almayı düşünürseniz 550 liraya satıyorum az da olsa pazarlık payı mevcuttur. 1 seneden fazla garantisi var.
Ekranda kılcal bir çizik dışında hiçbir sorunu yok, o da dikkatli bakınca görünüyor zaten.
Flaş hariç tüm içeriği mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezfotek -- 8 Eylül 2015; 13:20:32 >
Merhaba uygun bir zaman da makinenizi servise verip sensör kalibrasyonu yaptırın derim fotoğraflarınız da kırmızı, mavi pixeller var aynı sorun bende oldu servise verdim sensör kalibrasyonu yapıldı. Sorun yazılımsal olabilir ayarlar uzun pozlama kumlanma gidericive kumlama giderici ayarını kapatıp da deneyebilirsiniz.. Genel gece çekimleride düşük iso uzun pozlama bu sorun oluştuğu kanaati deyim Haberiniz olsun
-
Ustteki Hocamın belirttiği üzere ben de fotoğrafları kontrol ettim ve mavi, kırmızı noktalar mevcut. Diğer fotodaki dağın ustunde bile mavi ve kırmızı noktalar mevcut yani yıldız değiller bariz sensör sorunu gibi. Sizden ricam bu fotoları hangi ayarlarda ve kaç saniye pozlarınızı yazarsanız ben de denemek isterim aynı ayarlarda, bende de bu lekeler mevcut mu diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 8 Eylül 2015; 20:58:06 >
-
Arkadaşlar 2 lp e-12 bararya ebayden alınır mı bu linktekiler ?
http://www.ebay.com/itm/2-x-LP-E12-New-Batteries-For-Canon-100D-EOS-M-EOS-Rebel-SL1-DSLR-/271355761694?hash=item3f2e10541e
-
-
Hocam o ölü pikselden ben de var. Ekranın sağ köşesinde...
Sanırım sorun LCD de değil sensor de fotoğrafı çektikten sonra fotoğrafta sabit şekilde kalıyor o pixel mavi şekilde. Garantiye göndermek lazım şimdi aleti. Daha kötü yapmasalar bari.
Servis sensör kalibrasyon yapıyor. Ben verdim servise erkayalarda gayet güzel yaptılar.
Teşekkürler hocam ben Erkaylarla iletişime geçip göndereyim o zaman. -
Arkadaşlar nasıl oldu bilmiyorum ama kamerayı fabrika ayarlarına çevirip manuel olarak ayarlardan sensör temizliği yaptım ve ekrandaki o mavi nokta kayboldu. Yüksek iso ve pozlamada da çıkmıyor artık. Şuanda sorunum çözüldü gibi çok şükür. Aynı sorunu yaşıyanlar bu yöntemi deniyebilirler. -
Eos m ile günde 2-3 saat video çeksem acaba uzun vadede bir sıkıntı yaratır mı? Sensör sorunları ve benzeri?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puncover -- 19 Ekim 2015; 18:58:04 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X