Şimdi Ara

Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
17
Favori
36.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22mm lens arıyorum satan varsa pm den ulaşabilirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eos m'de ef- ef s serisi lensleri kullanmaya yarayan adaptörden satan var mı?
    Uygun bir fiyat olursa bu akşam hemen satın alacağım.
  • Bugün itibariyle eos m ailesinden ayrılmış bulunuyorum seviyeli muhabbet imkanı sağlayan, konuda emeği geçen herkese cok tesekkur eder eos m ile güzel çekimler dilerim.
    Rotayı 100d ye çevirdim zira az önce 70d 750d gibi makileri mağazada bayagi inceledim/tarttim ama fazlasıyla ağır geliyorlar artik o yüzden hem fiyat hem boyut hemde performans olarak 100d de karar kıldım gibi.

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun hocam. 100D kesinlikle güzel bir seçim olmuş zira ben de eosm den sonra 100dyi düşünüyorum. Dünyanın en küçük DSLRı. Bakalım sonumuz ney olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

Hayirli olsun hocam. 100D kesinlikle güzel bir seçim olmuş zira ben de eosm den sonra 100dyi düşünüyorum. Dünyanın en küçük DSLRı. Bakalım sonumuz ney olucak

Hakkinizda hayırlısı olsun. Bu hafta siparis vereceğim n11 de çek kampanyasi var 1000 lira denk gelecek.

1000TL çok iyi fiyatmış.

• quote:

1000TL çok iyi fiyatmış.

Bugün siparisi geçtim dün 1200 lira olan satıcıda son 1 ürün vardı ama ben alırken satildi 5 dakika erken almadım 1000 liraya mal edecektim. 1229 a da satan vardı ama daha güvenilir bir satıcıya tercih ederek 1239 dan siparisi verdim çek satıştan aldığım çekle 1050 lira civarına geldi. Bugün kargoyla verecekler muhtemelen pazartesi salı elimde olur. Bu arada eos m ide bulunduğum ildeki bir fotoğrafçıya sattım meike adaptör ile birlikte 600 liraya.aldığımız Bataryalari da 100d de de kullanacak olmaMDA ayrı bir avantaj olacak.

Bataryaların uyumlu olması iyi olmuş hocam ama 5 dk ile kaçırmanız kötü :( Bende mi satsam ney daha tertemiz makine 5000 küsur shutterda. 22mm lensi de ayrı satmak daha karlı olur herhalde.

• quote:

Bataryaların uyumlu olması iyi olmuş hocam ama 5 dk ile kaçırmanız kötü :( Bende mi satsam ney daha tertemiz makine 5000 küsur shutterda. 22mm lensi de ayrı satmak daha karlı olur herhalde.

Hocam çok fotoğraf cekmiyorsaniz veya bu iş hobiniz değilse karar sizin ama aksi durumda makinenin yavaşligi illallah ettiriyor en azından beni ettirdi. Biliyorsunuz daha oncede Sık sık bu şikayetimi dile getirmsitim bu anlamda az bir farkla hem makineyi sıfırlamis hemde istediğim herseye (hem kucuk hem dokunmatik hem slr hemde uygun fiyat)kavuşmuş oldum.

O yavaşlık cidden illallah ettiriyor ya Bu sıralar pek fotoğraf çekmiyorum. Ama ilerde makineyi büyütürsem büyük ihtimalle 100d alıcam çünkü hem hızlı hem küçük. Eos M e alıştıktan sonra büyük bir makine en azından hobby için alınmaz. Sizden de 100d görüşlerinizi bekliyorum hocam kullandıktan sonra. İçindeki merakı tekrar canlandırdınız valla

• quote:

O yavaşlık cidden illallah ettiriyor ya Bu sıralar pek fotoğraf çekmiyorum. Ama ilerde makineyi büyütürsem büyük ihtimalle 100d alıcam çünkü hem hızlı hem küçük. Eos M e alıştıktan sonra büyük bir makine en azından hobby için alınmaz. Sizden de 100d görüşlerinizi bekliyorum hocam kullandıktan sonra. İçindeki merakı tekrar canlandırdınız valla

Tamam hocam gelsin deneyimlerimi paylaşırım.

• Eos M 18-55 lensli makinem satılıktır.İlgilenen pm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • doların tam yükseldiği sıralar 22mm lens 90 dolar civarındaydı.
    dolar belki düşer dedim çıktıkça çıktı, üstüne lens de pahalandı. öylece kaldı ehehe
  • full pille toplam ne kadar video çekilebilir arkadaşlar. 2 saat çeker mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portative -- 31 Mart 2016; 17:13:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: portative

full pille toplam ne kadar video çekilebilir arkadaşlar. 2 saat çeker mi?

Ben çinden aldığım orjinalle aynı değerlere sahip pille FHD 45 dk civarı video cekebildim. 2saat biraz iyimser gibi orj pille.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 1 Nisan 2016; 3:03:05 >
  • 90ex flaş'a kablosuz tetikleyici takılıp kullanıla bilirmi. Deneyen çalıştıran oldu mu?

• ben wansen marka kablosuz tetikleyici aldım ve çalışmıştı.
    yani, makinaya vericiyi takıyorsunuz, flaşa alıcıyı, flaş makinadan gelen sinyalle çakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 22 Eylül 2016; 9:28:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın bir arkadaşım Nikon D5200 satıyor 18-105 VR kit dahil , bir hevesle aldı , kullanmadı , garantisi devam ediyormuş , ihtiyaç fazlası diye satıyor , ilgilenenler rizaku@hotmail.com maili ile görüşün , teklif verin , beylikdüzü-istanbul'da . Foruma üye değil .

http://www.hepsiburada.com/nikon-d5200-18-105-vr-kit-24-1-mp-dijital-slr-fotograf-makinesi-pm-ftslrnikd520018551

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem271 -- 23 Eylül 2016; 9:58:35 >
  • Ben EOS M'den hala memnunum gerçi fazla kullanmıyorum ama tüm beklentilerimi karşılıyor .
  • magic lantern kullananınız var mı arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.