Şimdi Ara

ÇAP yapıyorum Askerlik tecilim düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lisanstan 2021de mezun oldum çap bölümü devam ediyor fakat askerlik tecilim 2027den 2023 aralığa düştü. Yıl sonuna kadar yoklama işlemlerini yaptırın diyor. Öğrenimim devam etmekte bu ertelemeyi nasıl yapabilirim ? E devletten yapılmıyor. Mezunsan 2 sene erteleyebilirsin diyor. Mezun değilim fakat öğrenimim devam etmekte.

• 29 yaşını geçmemek şartıyla öğrenim gördüğün sürece askerliğini öğrenci isen erteleyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 29 yaşından küçükse öğrenci belgesi al ara askerlik şubesini.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

daha 24 yaşındayım şubeyle görüşmem lazım o zaman e devletten yapamıyorum galiba doğru mudur ?

• Çapla tecil oluyo mu
    oluyomus hala ogrenci olduguna dair kagit al vs git subeye hallederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 8 Ekim 2023; 11:18:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

hacı şube şehir dışında işte bayağı uzak benim bağlı olduğum şube ankaradayım şube bartında

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt
    Bisey olmaz burdakine git sor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şubeyi aradım dedim böyle böyle onlarda sapıttı kaldı nasıl olabilir diye bakın dedim sisteme hakikaten okuyorsun dediler 2028e kadar ertelettim hadi eyw. Gidenleride Allah kurtarsın.

• Şimdi hocam siz normalde mühendislik okudunuz hal böyle olunca 2. üniversite veya çift anadal yapsanız bile askerlik ileri tarihe atılmaması lazım siz hangi haktan faydalandınız

• GaravelUsta kullanıcısına yanıt

yoo çap yaparsan yönetmelikte madde var çap bitene kadar ertelenir diyor.

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

Bartın şube candır arayarak bile halledersin

• serbay52 S kullanıcısına yanıt
    Hocam 29'u geçerse ne oluyor mesela 4. sınıf ikinci dönem falan 29 yaşının sonuna denk geliyorsa?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Julianos kullanıcısına yanıt

2 seceneğiniz var. şubenin son sınıf öğrencileri için bir dönem tecil ettirme hakkı var. o yüzden sorun olmaz. Ayrıca zaten 29 geldiğinde hemen bir gün sonra askere alınmıyorsunuz. yoklama, sınıflandırma derken 6 ay sürüyor.

• delikurt55 D kullanıcısına yanıt
    Peki okurken 4. sınıfta mesela dönem arasında bedelli yapılabilinir mi hocam? 4. sınıf sömestr mesela, veya 3. sınıftan 4'e geçerkenki yaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Julianos kullanıcısına yanıt

istediğiniz her zaman bedelli yapabilrirsiniz, ama bedelli tarihi sizin talebinize göre seçilmiyor. Kuraya giriyorsunuz, kura'dan çıkan tarihte askere gidiyorsunuz. Belki final haftası, belki vize haftası, belkide yaz tatili.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.