Şimdi Ara

Çapa vs Cerrahpaşa(Türkçe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2k civarı çoğu kişinin aklına takılan konu sizce hangisi seçilmeli ?

-Sosyal Ortam
    -Yemekhane
    -Eğitim
    -Sınav sistemi
    -Tus başarısı gibi özellikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uzmanlığa göre değişir
    psikiyatri cildiye çapa
    cerrahi cerrahpaşa gibi

• İstanbul Tıp, Cerrahpaşa Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri Avcılar Kampüsü’ne taşınıyor

http://gencgazete.org/istanbul-tip-cerrahpasa-tip-ve-dis-hekimligi-fakulteleri-avcilar-kampusune-tasiniyor/
  • o taşınma muhabbeti en az 2017-18 e kadar olmayacak, sizi etkilese bile 1 yıl sonra cerrahpaşanın hastanesine geri döneceksiniz, aksine sizin işinize gelmiş olacak(ilk 3 yıl kütüphaneyi vs kullanmayacak, yoğunluk azalacak)

bu arada cerrahpaşa yazacaksanız zaten eğitim kalitesi iyi, hastası çok, köklüleşmiş, programı belli,rahat ve imkan sağlayan olduğundan yazın.

binaları iyi diye yazmayın, üzülürsünüz.
  • drctfing D kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi taşınma mevzusunda 2017yi bulacağını nerden duydunuz internette sanki bu yıl veya engeç diğet yıl gibi algılar var. Dediğiniz gibi olması benim işime gelecek yurt vs açısından.

Birde başka bir konuda yorumunuzda görmüştüm türkçe programında sınıflar bölünüyor demişsiniz, pek bilmiyorum bu işleri ama şimdi o ilk 170 hep aynı sınıfta mı oluyor, yani diğer sınıfla görüşülmüyor artık herhangi bir derste veya uygulamada doğru mu anladım?

Bu forumda sizin gibi doğru bilgiye ulaşılacak insanlara ihtiyacımız vardı, tüm yazılarınız için teşekkürler

• implover İ kullanıcısına yanıt
    2017-18 e kadar olmayacağı bilgisini nereden aldığımı açıklayayım. İlk olarak İÜ yapı işleri müdürü,eski rektörü inşaat işlerine 2017yılında başlamayı planladıklarını söyledi.Bu taşınma olayı da inşaat başladığında temel bilimlerin nereye taşınacağıyla ilgili olarak ortaya çıktı, üniversite resmi olarak hiçbir zaman açıklama yapmadı.Yönetim kurulu kararında geçici olarak Avcılara kampüsünde yapılacak binalara taşınmasının onaylandığı açıklanmış.

Ben bu tarihe kadar taşınmayacağını bu haberin dışında ingilizce program direktörü hocamız aynı zamanda muazzam ders programını hazırlayan hocamızın bize yaptığı açıklamadan biliyorum.Kişisel fikri olduğunu söylemekle birlikte 2017-18 döneminden önce böyle bir taşınma durumunun söz konusu olmadığını, 17-18de taşınma olsa da ardından tekrar mevcut bölgedeki hastaneye dönüleceği,mevcut hocalarla, aynı profildeki hastalara bakılacağı ve bu konuda öğrencilere herhangi bir mağduriyetin cerrahpaşa olarak yaşatılmayacağını söyledi.Yani bu geçici taşınma olayı 2015 girişlileri etkileyecekse de en fazla 1 yıl süreyle etkileyecek.

İki ayrı amfi yani iki ayrı sınıf var evet. uygulamalar için de 6 grup var yani amfide bile öyle 400 kişi falan yok öyle şeyler.Türkçe sınıfının amfisi de gayet iyi girdim gördüm.

• drctfing D kullanıcısına yanıt
    Öyleyse çok iyiymiş teşekkürler verdiğiniz bilgiler için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.