Şimdi Ara

CardFinans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 hafta önce internetten başvurdum 1 gün sonra aradılar bilgilerimi aldılar onayladım kartı ama 2 hafta oldu kart gelmedi şubeye gittim baktı sizin adınıza kart oluşmamış dedi şimdi napmalıyım beyler yardımcı olursanız sevinirim

• up
  • hocam merkez onaylamamış büyük ihtimal. çok garip bir sistemleri var bu bankaların.. banka çalışanları ve merkez arasında büyük bir kopukluk vardır. seni ararlar istermisin derler isterim dersin 1 saat sonra ararlar üzgünüz uygun değilsiniz derler. :) yada gidersin bankaya form doldurursun 1 ay beklersin sana dönen olmaz onaylanmamıştır çünkü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 7 Nisan 2011; 16:46:33 >
  • ilk defa böyle oluyo iş bankası hiç öyle değil formu doldurduktan sonra 1-2 hafta sonra hemen elinde kart martın 10undan beri kart bekliyorum finansbanktan kurye ile gelcekmiş
  • bütün bankalar kuryeyle yollamıyormu zaten benim kartlarım öyle gelmişti hep ama size onaylandı dedilerse sorun yok hocam
  • iş bankasında kurye yada şube seçeneği ile getirtim kartı şimdi müşteri hizmetlerini aradım daha kart çıkmamış bilgilerimi herşeyi eksiksiz aldılar daha merkezden onay gelmemiş
  • parası olanı banka sever.benim pederin finansbanktaki kredi kartı limiti 20.000 tl.
    kredi kartı nakit avans limiti 15.000 tl

hangi akla hizmet bu limiti vermişler merak ediyorum.

birşey daha türkiyede finansbank dışında iyi hizmet veren banka yok.finansbank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidu -- 7 Nisan 2011; 17:00:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Axess vs. Bonus
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kartım gelsin işimi görsünlerde farketmez iş bankasından memnunum faizleri filan cardfinansda hemen hemen aynı faizleri
  • cardfinans para puan harcanabilen genel noktalar hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? bugün nereye gitsem finansbank anlaşmamız yok, o yüzden kullanamayız dedi. 25TL parapuan-ım var 10 nisan son kullanma tarihi :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.