Şimdi Ara

Carisma Sahipleri Buraya... (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.453
Cevap
10
Favori
184.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baharda ben de düşünüyorum. nokian çok tavsiye ettiler. forumda da bayisi olan bir üye satışını yopıyordu. fiyatı uygun gibi geldi.

bulduğunuz fiyatları paylaşırsanız çok yardımcı olur hepimiz için. michelinler bitti gibi bişey. bir de nokian deneyelim övdükleri kadar var mı merak ediyorum.
  • belirttiginiz gibi aynı sorunları yaşamaktayım neden ve hangi parçanın degişmesi gerektigini yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizcan37

belirttiginiz gibi aynı sorunları yaşamaktayım neden ve hangi parçanın degişmesi gerektigini yazarsanız sevinirim

Pardon, hangi sorunlardan bahsediyorsunuz? Zaten, ben hangi sorunu yaşadımsa foruma yazdım, sorunlarımın hepsini çözer çözmez yine foruma yazdım. Bu nedenle sorunuzu biraz yadırgadım Sn Denizcan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm_runner

ya aslında şu an tam olarak bursa sayılmaz ,inegölde yaşıyorum şimdilik, ama bu yaza inş bursaya taşınacağım ,artık servisle gidip geleceğiz hergün inegöle ... bu arada aşağıdaki sitede lastik fiyatlarına baktığımda conti premium 2 için 157 +kdv yazıyor , bugün conti inegöl bayisine gittim ,adamla 3-5 dk pazarlık yaptım , peşin + çıkan lastikler sizin olsun dedim ( goodyear eagle f1 - hasarsız ) adam peşini duyunca 4 lastiğe 400 olur dedi . Buraya 6 ay önce taşındım ve gelir gelmez buranın esnafından birkaç ufak tokat yedim , bu yüzden adam bu lastikleri bu fiyata düşünce şüphelendim açıkçası

http://www.lastikturk.com/

inegöl bursadan daha soğuktur. yani lastiğin önemi bursadan daha önemlidir. ayrıca sis ciddi problem olabiliyor. lastik dışında far ampüllerini de araştırmanı tavsiye ederim. arka sislambaları bazı araçlarda sol tarafta olup sağ taraf lambalarında olmayabiliyor ama yeri hazır sadece içine lambası ve duyu takılacak. ihmal etme derim. NOKİAN- OSRAM NİHT BREAK
    PEŞİN OLAYI TÜRKİYEDE ÇOK ŞEY DEĞİŞTİRİR.... "PARANIN YÜZÜ SICAKTIR OSMAN BEY!!!" (şabanın talih kuşu filminden meşhur replik) bu yüzden işkillenmeyin. şu an esnaf peşin paraya tav oluyor. kredi- kredi kartı vs. out, faizsiz eşdosttan borç alıp peşin alışveriş yapmak İN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.ilhami -- 22 Aralık 2009; 1:42:56 >

• reklamlardan sıkıldınız mı?
    sadece mitsubishi markasına ait bir forum mu istiyorsunuz?
    bu forumun kolay yazılabilir unutulmayan bir ismi mi olmalı?

cevap basit: imzama tıklayın.
    www.mitsubishiclubtr.com
    www.mitsubishiclubturkey.com
    www.mitsubishiclubturkey.net
    www.mitsubishiclubturkey.org
    www.mitsubishiclubturkey.info

• arkadaşlar aracımın sol amortisör kulesinde problem var; direksiyon sol tarafa yarım turdan fazla çevirince katur kutur ses çıkartıyor kendi servisimde orjinal parçaları değitirdim (tablası 115 plastik delik tavla pulu gibi olan aksamı da 48 TL.ye aldık taktık. servis sağ sol beraber değiştirilmeli demişti ama biz bozuk olanı değiştirelim dedik ama sağ tarafta bozulmuş ama ses vermiyor sol tamir edilince kontolde fark ettik. yarın mecburen yetkili servise gidip parça değiştirteceğim ve artı işçilik ödeyeceğim. zira tabla ortasından geçen amortisörün çubuğu (hidroliği) resmen yana kayıp yeni bir yuva yapmış. birbirini kesen iki daire veyortası boş 8 gibi olmuş. tamircim şaşırdı ve sağ tarafın da yetkili serviste halledilmesinin daha iyi olabileceğini söyledi. kendisi proton özel servisi (jet fadıl zamanında yetkili idi)...
    bu çift yataklı olması kronikmidir. yoksa bende mi böyle oldu neden derseniz 1- s40 aracımdada kule problemim olmuştu. aynı fabrika platform olan carsimada da oldu. delik tavla taşı tabirini kullandığım parçanın içinde plastik ve çentikli bir parça kllanılmış s40 da da buna benzer bir sistem vardı. protoncu tamircim. amortisör takımı (en azından 2000 model öncesi) protonlarla aynı ama protonda çentikli plastik halka yerine bilye kullanıyorlrdı ve ben hiçbir portonda amortisör kulesi problem görmedim dedi.arkadaşlar çentikli plastik yüzükmü daha iyidir yoksa bilye sistemi mi? bana sorarsanız sağlamlık açısındanbilye sistemi daha iyi olmalı ama volvo- carisma kullandığına göre de plastik çember daha konforlu olmalı dyorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.ilhami -- 22 Aralık 2009; 2:07:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

reklamlardan sıkıldınız mı?

www.mitsubishiclubtr.com

reklamdan sıkıldık tabii ama burdaki muhabbet orada olacakmı, orada da forum var mı ve en önemlisi zeki müren de bizi görecek mi

• quote:

Orijinalden alıntı: av.ilhami

quote:

www.mitsubishiclubtr.com

reklamdan sıkıldık tabii ama burdaki muhabbet orada olacakmı, orada da forum var mı ve en önemlisi zeki müren de bizi görecek mi
    sizler olduktan sonra her türlü muhabbet olacak. zeki müren'i de ayağınıza getireceğim. şimdilik biraz toparlanma havasında. eski konuları attım mıydı gayet güzel olur.

• quote:

quote:

www.mitsubishiclubtr.com

arkadaş onay kodumu davinci şifresimi anlayamadım. bir türlü okuymadım. habire yeniledim durdum. sonunda forumuma döndüm.

• quote:

quote:

quote:

www.mitsubishiclubtr.com

sizler olduktan sonra her türlü muhabbet olacak. zeki müren'i de ayağınıza getireceğim. şimdilik biraz toparlanma havasında. eski konuları attım mıydı gayet güzel olur.

carisma oradada öksüz kalmış. siftah apayım dedim ama renkkörüğünü tesbit eden tablolar sağ olsu rahmetli ayağıma gelmezse sevinirim. özellikle bu (02:30) saatlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.ilhami -- 22 Aralık 2009; 13:05:28 >

• Arkadaşlar deneyimli bir carisma kullanıcısı olarak arabama aşığım.Bana sadece kule arızasından başka bir arıza çıkarmayan arabamı çok seviyorum.
  • av.ilhami aynı problem bendede oldu adeta sekiz olan tablasını tornacıda 20 liraya eskisinden daha sağlama bi kaynakla kaynağın ismini şimdi hatırlayamadım yaptırdım tavla pulu gibi olan parçayla birlikte bana 100 liraya maal oldu sağ sol ikisi. Ama tornacı usta ilk önce nazlandı olmaz falan diye çok şükürki ikna ettik rot balansçıyla birlikte yani diğer kuleyi bu şekide halledebilirsin.30000 km dir kullanıyorum şeytan kulağına daha hiç bi sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: must_3015

Arkadaşlar deneyimli bir carisma kullanıcısı olarak arabama aşığım.Bana sadece kule arızasından başka bir arıza çıkarmayan arabamı çok seviyorum.

Bu kule arızasını da yeni duymaya başladık. Hadi hayırlısı...
  • Tornacının yaptığı işlem tablanın 1 tane olması gereken yuvarlağının (benimkinde iki tane olmuştu) çapını hesapldı ve oraya uygun boru koyup etrafına kaynak yaptı ama o boru kaynak tutmayan boru olduğu için kaynak bittikten sonra boruyu çıkardı ve kaynaktan oluşan çapakları girinti çıkıntıları zımparaile zıparaladı dümdüz oldu tornacının söylediğine göre eskisinden çok daha sağlam olduğu idi.Bu arada saati düzelttim 3 aydır saat kafama takılıyordu sivastaki yetkili servis bulamamıştı problemi teşekkür ederim.Bu arada 2001 avance var bende 135000 de
  • Ben de az sonra otoparka gidip amörtisor kulelerine bakacağım. Beni de huylandırdınız :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

www.mitsubishiclubtr.com

carisma oradada öksüz kalmış. siftah apayım dedim ama renkkörüğünü tesbit eden tablolar sağ olsu rahmetli ayağıma gelmezse sevinirim. özellikle bu saatlerde
    yakın zamanda halledicem eski konuları alıcam daha hepsini kopyalamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: akerimoglu

quote:

Arkadaşlar deneyimli bir carisma kullanıcısı olarak arabama aşığım.Bana sadece kule arızasından başka bir arıza çıkarmayan arabamı çok seviyorum.

komutanım, kule arızası 2001 11 eyülden beri var nasıl duymazsın
  • çıkurda tümsekte benden de gırrrçç şeklinde ses geliyor sol önden. amaortisör sağlam olduğuna göre büyük ihtimal bu şınma bende de mevcut. metel metale sürter gibi gırçlıyor.

artık arabama kavuşturunca sağlam bi bakıma sokmak lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akerimoglu

quote:

komutanım, kule arızası 2001 11 eyülden beri var nasıl duymazsın

Haaa, o kule üstat :) O konuya ayrıca bi eğilmek lazım

• Kule arızası ben aracı aldığımda vardı, Keşan servisinde ustam durumu halletti,

Kule çanaklarının tanesinin 75 tl olduğunu ama 10 tl ye tornada yaptırdığını söyledi.Bilya yataklarını düzeltiriyorlarmış, devamlı çalıştığımız tornacı dedi. 10x2 =20

Tavla puluna benzettiğiniz parçalarda zaten bilyadır, bunun bilyaya benzemediğini ve merak ettiğimi söylediğim ustam, çıkan parçayı dağıtıp gösterdi. tanesi 45 tl

45x2=90

110+50 işçilik 160 5 -6 ay oluyo yaptırmıştım, çok farketti.direksiyon yumuşadı dönüşlerde toplaması düzeldi, düzeldi yani.

Fakat benim arabayı aldığımdan beri uzaktan kumandayla problemim var, arada bir çalışmıyor du sevise gittiğimde söyledim, ustam pilleri ölçüp ikitane pil alıp takmamı söyledi, çalışmazsa gel ben kumandayı sisteme tanıtayım dedi.

Pilleri taktım iki aydır hiç sorunsuz çalışıyordu, önceki günden beri yine çalışmamaya başladı.

Kumanda ışığı yanıyor, açıp pilleri tekrar yerleştirdim ama nafile,

Bu konuda tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Kumandayı değiştirmeye kalksam 250 tl falan diolar, ağır gelir, alternatif çözümler arıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.