Şimdi Ara

Carisma Sahipleri Buraya... (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.453
Cevap
10
Favori
184.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: simrug

Ali Baba senin kasa 2000 görünümlü jantlar itibariyle.Demekki motor aksamında da ufak defek farklar var.
    Aslında şanslısın:) oksijen sensörü LPG li araçlarda daha çok bozuluyormuş.
    Sen paçayı kurtardın.

Parçayı ordaki abi bana özel bir şey yaptı.

Benim jantlar hiçbir arabada yok. Ne eski ne yeni kasalarda. Sadece benimki gibi makyajlı kasanın ilk modellerinde var.

Ben zaten benim janttan gördüğüm zaman diyorum hemen bu araba 2001 model diye

Sizinkilerle benim aramda bu bahsettiğimiz cihaz, şöför koltuğunda bel destek ayarı farkları var. Bunlar sizde var bende yok.

Farklı taraf ise far ve jantlar. Sizin farlar siyah, jantlar da öyle işte.

Bir de kaputun altındaki panjur sizde komple plastik, bende çerçevesi krom kaplı... Siyah far alacaktım, bu krom kaplamayla çirkin durur diye almadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightmare115

ali hocam motor yağ kapağna elini at direk önüne bak. egsoz çıkışlarının birleştiği yer var ya hani, tam ortada. üstteki resimde de bariz görülüyor zaten.

hertz 10 cm lik var 50 rms 100 kusur o sanırım dediğin. bir de 90 civarı var.

klasik sözü söyleyelim o zaman AMFİ ŞART

bu gidişle bana bi amfi daha aldıracan ya sen hadi hayırlısı.

Az önce arabaya indim. Hatuna aldığım bilgisayarı ve alyansları arabada bırakınca içime kuşku düştü. Dedim çalarlar, çalındığı bişe değil madara oluruz yarın. İnip aldım. Mesajını okuyup inseydim bakardım, şimdi üşeniyorum

Sana amfiye gerek yok, eğer ikinci takımı da Dsk 165 alırsak. Aynı kanaldan sürecen gidecek... Önümüzdeki haftasonu senin arkalara yeni takılacak midler nasıl uygulanacak onu öğreneceğim nasipse. Halit Hoca' nın tesisatı düzeceğiz ya hani... Sonra paça, ciğer filan

• Bu arada, senin teyp Pıoneer 4050 miydi? Hatrımda öyle kalmış.

Ben de teybi değiştirip pıoneer almayı düşünüyorum. Gönül ister Alpine alalım ama ithalatçısı o kadar az ki, fiyatları çok yüksek...
  • Ses ve Görüntü Sistemleri' nde soru soran, eden de yok. Eh ben usul usul yatayım, yarın sabah çok erken kalkmam lazım.

Hadi cümleten hayırlı geceler. Vatan bekleyenlere de hayırlı nöbetler
  • Ah Aliciğim canım ciğer çekti, sıcak pidenin içinde,yeşillikler arasında, yanında köpüklü ayran...
    Bende Pioneeer 8800 kasetçalar var.Toyotadan kalma.
    Müthiş derin ve normal bass ayarları var.
    Eskilerin efsanelerinden.Acaba onu mu taksak diyorum.
    Kendi teybinde bir numara yok.

Aliciğim ben saati ayarlıyorum(açma düğmesi+4) yol bil. yakıt 100km/L göstergesi sabitlenip kalıyor.CT yi getiriyorum saat düzen tutmuyor bu ne iştir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simrug

Ah Aliciğim canım ciğer çekti, sıcak pidenin içinde,yeşillikler arasında, yanında köpüklü ayran...
    Bende Pioneeer 8800 kasetçalar var.Toyotadan kalma.
    Müthiş derin ve normal bass ayarları var.
    Eskilerin efsanelerinden.Acaba onu mu taksak diyorum.
    Kendi teybinde bir numara yok.

Aliciğim ben saati ayarlıyorum(açma düğmesi+4) yol bil. yakıt 100km/L göstergesi sabitlenip kalıyor.CT yi getiriyorum saat düzen tutmuyor bu ne iştir?

Şu dünyada en sevdiğim üç yemekten birisidir Ciğer.

En sevdiğim çorba da paça... Şöyle taneli bir paça...

Elinde 8800 gibi bir teyp var, sen sistemi bizim orjinal teyple mi kurmayı düşünüyorsun? Ben zaten bizim orjinal teyple sistem kurmam, hiç karışmam. Bizim teypten nolur yahu? Müthiç bir sistemi rezil eder bırakır.

Sistemi 8800 üzerine kuralım. Aynen bizdeki uygulama gibi orjinal teybi aşağıya alalım. Bu iş çok zor, ama madem paça içecez eh katlanalım barim

Benim fotoları veya mustafa982' nin fotoları geçmiş sayfalardan bulup bakıver Hocam, görüntü aynen öyle olacak.

Zaten eski pıoonerler hakikaten efsaneydi. Hele bi 9500 vardı, bi 8250, 8600 ve direkt dect teypler... Onlar hakikaten amfisiz bile bir çift 6985le arabayı sallarlardı. Şimdi nerdeeee...

• Peki Ali Baba,ben arabayı satacağım zaman sistemi eskiye döndürebilir miyim?Kendi kolonları, tizleriyle eski haline getirebilir miyim?
  • bendeki teyp 5950 ıb.

3 rca çıkışlı, front - rear - sub . aynı kanaldan sürmeyi neden istemememin sebebi mesela bi şarkıda uçak sağ arkadan sol öne çaprazlama geçecek ben onu duyamayacağım. kıllık bende farkındayımda herşey olabildiğince detay olsun istiyorum.
  • Güzel fantazi:)
  • eski haline gelir tek o alttaki kapaklı kutuyu kaybetme. o sökülecek iyi muhafa etmek lazım.

20 liralık hoparlör takarsınız tesisatı alırsınız hiç bişi olmaz. hepsi toplanır geri.

@ali sen daha ayakta mısın. hadi hayırlı olsun. nasipse düğün ne zaman???
  • quote:

eski haline gelir tek o alttaki kapaklı kutuyu kaybetme. o sökülecek iyi muhafa etmek lazım.

20 liralık hoparlör takarsınız tesisatı alırsınız hiç bişi olmaz. hepsi toplanır geri.

O zaman orj. teyp sadece yol bilgisayarını çalıştıracak.
    Şu saati ayarlamayı ve yol bilgisayarının yakıtı göstermesini beceremedim hâlâ
  • teybin üzeirndeki beyaz display tuşuna basılı tutunca sıfırlıyor mu? yok sıfırlamıyorsa. teybin arkada 2 soket var birinde temassızlık vardır. tek basarsanız görüntülenene bilgi değişir menzil ortalama tüketim vb gibi uzun basınca sesli bir uyarı ile sıfırlar o an ekranda olan bilgiyi.
  • merhaba Arkadaşlar

İşlerimin Yoğunluğundan Siteye sık sık giremiyorum. O yüzden Mesajlara yeni bakıyorum.

Simrug arkadaşa özelden mesaj attım . Fakat resimleri yeni gördüm.

Benim aracım 1.6 GLX 99 model

Bizim araçlarda o.sensörü bir tane ve aracın altında Şanzıman kolunun sol tarafında bir yerde.

Ben Parçayı söktürüp , kod numarasını parçanın üzerinden okuttuktan sonra, aynı kod numaralı parçanın bir aynısını taktırdım.

Kabloları ve soketi üzerinde takılı geldi . Yenisini Takmamız 5 Dakka sürmedi. ( birebir aynısı )

Yalnız Sizin Kasalarda servisin söylediği iki tane olduğuydu. Yanlış hatırlamıyorsam.

servise danışırsanız, daha doğru bilgi alırsınız. carismalar yüksek teknolojiyle imal edilmiş araçlardır. yanlış bir uygulamada başka elektronik parçaların bozulmasına sebep olabilir. ( bu Parçaların Fiyatlarını tahmin edrsiniz sanırım ) bu yüzden bu parçayı takmadan

işin ehli bir ustaya danışmanız daha iyi olur.

Benim temin ettiğim parça aynısı olduğu için bende herhangi bir sorun olmadı. 8 aydır kullanıyorum en ufak bir sorun yok.

Benim güvendiğim ve teknik yardım aldığım karşı yaka da bir ustam var sadece mitsubishi araçlara bakmaktadır. ( Özel servis)

özelden mesaj atarsanız telefonunu verebilirim . belki faydası olur bu konuda.

Ne yazıkki bu parça fiyatları insanı arabadan soğutuyor. Özellikle yetkili servislerin umarsız tavırları....

İnşaallah Sorunu çözersiniz.

• lpg montajından vazgeçmezsem caramuratın yanında soluğu alınca o2 sensörünü de halledeceğim artık. birde amortisöz garç gurç olayı masraf arttıkça artıyo.
  • merhaba Arkadaşlar

İşlerimin Yoğunluğundan Siteye sık sık giremiyorum. O yüzden Mesajlara yeni bakıyorum.

Simrug arkadaşa özelden mesaj attım . Fakat resimleri yeni gördüm.

Benim aracım 1.6 GLX 99 model

Bizim araçlarda o.sensörü bir tane ve aracın altında Şanzıman kolunun sol tarafında bir yerde.

Ben Parçayı söktürüp , kod numarasını parçanın üzerinden okuttuktan sonra, aynı kod numaralı parçanın bir aynısını taktırdım.

Kabloları ve soketi üzerinde takılı geldi . Yenisini Takmamız 5 Dakka sürmedi. ( birebir aynısı )

Yalnız Sizin Kasalarda servisin söylediği iki tane olduğuydu. Yanlış hatırlamıyorsam.

servise danışırsanız, daha doğru bilgi alırsınız. carismalar yüksek teknolojiyle imal edilmiş araçlardır. yanlış bir uygulamada başka elektronik parçaların bozulmasına sebep olabilir. ( bu Parçaların Fiyatlarını tahmin edrsiniz sanırım ) bu yüzden bu parçayı takmadan

işin ehli bir ustaya danışmanız daha iyi olur.

Benim temin ettiğim parça aynısı olduğu için bende herhangi bir sorun olmadı. 8 aydır kullanıyorum en ufak bir sorun yok.

Benim güvendiğim ve teknik yardım aldığım karşı yaka da bir ustam var sadece mitsubishi araçlara bakmaktadır. ( Özel servis)

özelden mesaj atarsanız telefonunu verebilirim . belki faydası olur bu konuda.

Ne yazıkki bu parça fiyatları insanı arabadan soğutuyor. Özellikle yetkili servislerin umarsız tavırları....

İnşaallah Sorunu çözersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: akerimoglu

quote:

Orijinalden alıntı: av.ilhami

quote:

Orijinalden alıntı: akerimoglu

Önereceğimiz araba olmaz olur mu hiç, buyrun, evladiyelik binin

http://www.sahibinden.com/mitsubishi_carisma_1_6_avance-50WQQaXQQ19853068WQQpXQQdisplayitem

ben bu arabayı almam-aldırmam 1- öncelikle sedan. yani zamanla eski model imajı oluşuyor. HB olunca EVLADİYELİK binersin. oğlun sana baba arabımız eskidi sat veya baba niye eski araba aldın demez. 2- renk olarak çok mu aradın derler. hanım kapının önüne bile park ettirmez. (ucuz olsa benim gibi boya değiştirirsin ama fiyat o biçim) 3-ön far içi siyah değil, artık beyaz farlar aut siyahlar in. 4- yetkili servis beni iyi tanır diye yazmış. ilanı veren kişi demek ki sıkça servise gitmiş. yani çok problem çıkartmış 5- bu kadar övülen araba satılır mı hiç 6- satan lancer alacak mış da ondan satıyormuş. sevsinler ; bu forumdaki herkes biliyor ki carisma, lancer modelin yenilerinden bile iyi 7- ben bu arabayı sattırıp da kimseyi forumdan ayrılmasına izin vermem. biz bile forumda kalalım diye pert arabaya biniyoz be. yok öyle bu foruma girmek var çıkmak yok

İlhami o araba benim arabam

yapma yaaa demek araba akerimoğlunun muş ben de ali baba ve 40 haramilerin sandıydım. ama biz lafımızın ardında dururuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.ilhami -- 14 Şubat 2010; 14:26:44 >

• arkadaşlar bensiz yapılan çay faslındaki fotolarda birşey dikkatimi çekti. tamam hepsi mitsu ama carisma yok denecek kadar az. bu forum acaba ESKİ carisma sahipleri buraya mıydı Yoksa carismanın 2009 versiyonları mı çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.ilhami -- 14 Şubat 2010; 14:33:06 >
  • Arkadaşlar Caramurat ve Alpay Beyin numaraları olan varsa bir soruverseler.Carismalara orjinalinin dışında oksijen sensörü takmışlar mı?Mesela Bosch vb.
    P.tesi ona göre taktırırdım.
  • quote:

bendeki teyp 5950 ıb.

3 rca çıkışlı, front - rear - sub . aynı kanaldan sürmeyi neden istemememin sebebi mesela bi şarkıda uçak sağ arkadan sol öne çaprazlama geçecek ben onu duyamayacağım. kıllık bende farkındayımda herşey olabildiğince detay olsun istiyorum.

Eski hale döndürmen, söküp takmak 1 saati alır. Biz hiçbiryeri kesip biçmeyeceğiz...

Senden tek ricam, arkadaki hoparlörlerin bi fotoğrafını çekiver. Daha doğrusu hoparlörlerin nasıl bir yuvaya ve ne şekilde oturdukları önemli. Ona göre kasnak yaptırmamız gerekebilir...
  • quote:

eski haline gelir tek o alttaki kapaklı kutuyu kaybetme. o sökülecek iyi muhafa etmek lazım.

Allah işimizi gücümüzü elimizden almazsa, yada gönlümüze göre bir memuriyet tutturursak yaza yaparım düğünü inş
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.