Şimdi Ara

Carisma Sahipleri Buraya... (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.453
Cevap
10
Favori
184.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: simrug

Merhaba Sevgili Arkadaşlar,
    Başıma dolandırıcılıkla ilgili bir iş geldi.O yüzden sık ve ayrıntılı yazamıyorum.Adliye, karakol,banka derken biraz yoğunluk var.
    Sensörü bağladım sanırım oldu, ama deneme sürecinde olduğumu da ifade etmeliyim.
    Bosch un yeni kataloğunda yukarıda resimleri ve kodu olan sensörün Hund. Elentra, Mitsub. Spy. Star, Pajero, Carisma vb modellerine uyumlu olduğu belirtiliyor.Bu yeni bir katalog.

Sevgili simrug sensör hayırlı olsun, umarım düzgün çalışır. Bu arada mesajınızı aldım ama cevapladığımda hata kodu gösteriyor. Defalarca denedim ama olmadı. Posta kutunuz dolmuş olabilir, bir kontrol edin.
  • dün akşam denk gedi carismaarın ojinal japon malı (özellikle kutuya değil amortisöre baktım) KYB ön amortisör aldım. çiftini 280 TL hem de faturalı garantili. yetkili serviste 1 adet 300 dediler japonculardaen uuz 230 diyen çıktıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: av.ilhami

dün akşam denk gedi carismaarın ojinal japon malı (özellikle kutuya değil amortisöre baktım) KYB ön amortisör aldım. çiftini 280 TL hem de faturalı garantili. yetkili serviste 1 adet 300 dediler japonculardaen uuz 230 diyen çıktıydı

İyide geçen gün de almamış mıydınız? Ben mi yanlış hatırlıyorum.
  • arkalar için mi almıştı acaba. bu sefer önlere de mi aldı? ben de yanlış hatırlıyor olabilir miyim? emin olamadım.
  • @umera çok teşekkkürler linkler için. inceleyeceğim, elleriniz dert görmesin.

@syntheiser hemşo benim carismanın resimler var 78 olmadan önceki foto. üstelik filmli hali ile. bi kurcala forumu. araçlarımız ile ilgili konuda var burda daolması lazım. 34 plakalı kırmızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

dün akşam denk gedi carismaarın ojinal japon malı (özellikle kutuya değil amortisöre baktım) KYB ön amortisör aldım. çiftini 280 TL hem de faturalı garantili. yetkili serviste 1 adet 300 dediler japonculardaen uuz 230 diyen çıktıydı

Herifi zaptedemiyorum ki

• quote:

quote:

onlar arka amortisör ve monroe idi çiftini de 157 TL ye almıştım. parça treninden

• quote:

quote:

quote:

onlar arka amortisör ve monroe idi çiftini de 157 TL ye almıştım. parça treninden

Bundan sonra av. İlhami oldu Amortisör İlhami

• quote:

Orijinalden alıntı: akerimoglu

quote:

quote:

quote:

BU YAKIŞTIRMALARIN UCU KAÇARSA TERMİNATÖR İLHAMİ OLACAĞIM

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

BU YAKIŞTIRMALARIN UCU KAÇARSA TERMİNATÖR İLHAMİ OLACAĞIM

Rahat ol İlhami, yaşımız 15 değil... Aklımız da...

• buradan göremiyomdaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.ilhami -- 18 Şubat 2010; 18:16:11 >
  • Ali bir tarafa karar versek diyorum. Birşeyler soracağım forumda yine ama hangisinde yazayım şimdi. Burada mı orada mı?
  • Alışkanlıklar kolay değişmiyor sanırım ama bence öbür tarafta birbirimize daha yardımcı oluruz diye hissediyorum bu arada carismama lpg taktırmakdan vazgeçtim . Nedense taktırınca arabanın orjinalliğini bozduğum için içime sinmeyecek tedirginlik duyayacağım...
  • quote:

buradan göremiyomdaaa

Üstad görmeye gerek var mı? Cümlelerime dikkat et, az çok fikrin olur.

Olmuyorsa da, bana ait tüm bilgiler alenen profilimde yazıyor.

Önceki mesajına kırıldım, bilgin olsun...
  • quote:

bu döşeme işi var ya, mesela bu ön koltuklarda; oturduğumuz yerin sırt ile birleşen dip kısmı var ya hani, ayrılmış orası bende sarı süngerler görünüyor alttaki. Ön iki koltuk için o kısmı döşemeciye sordum. İki koltuğun da oturma kısımlarını söküp öyle halledebileceğini söyledi. Sırt kısmı ile aşagısını birbirine bağlayan elastiki kumaşı yeniden çekip dikeceğini söyledi. Fiyat olarak da 60 lira dese de 50liraya yapar. Süngerlerde problem yok dedi.

Yaptırayım mı, başka bir döşemeciye daha sormaya fırsat bulamadım henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa982

quote:

bu döşeme işi var ya, mesela bu ön koltuklarda; oturduğumuz yerin sırt ile birleşen dip kısmı var ya hani, ayrılmış orası bende sarı süngerler görünüyor alttaki. Ön iki koltuk için o kısmı döşemeciye sordum. İki koltuğun da oturma kısımlarını söküp öyle halledebileceğini söyledi. Sırt kısmı ile aşagısını birbirine bağlayan elastiki kumaşı yeniden çekip dikeceğini söyledi. Fiyat olarak da 60 lira dese de 50liraya yapar. Süngerlerde problem yok dedi.

Yaptırayım mı, başka bir döşemeciye daha sormaya fırsat bulamadım henüz.

Sadece kumaşı çelip dikecekse bu bir çözüm değil. Senin koltuk da benimki gibi göçmüş. Muhtemelen yay ve sünger desteği yapılması gerekir. O işi de 60 TL' ye yapmazlar. Ben Lancer alacağım için takmıyorum artık kafaya

• quote:

quote:

buradan göremiyomdaaa

Üstad görmeye gerek var mı? Cümlelerime dikkat et, az çok fikrin olur.

Olmuyorsa da, bana ait tüm bilgiler alenen profilimde yazıyor.

Önceki mesajına kırıldım, bilgin olsun...

üstad öncelikle istemeden de olsa kırdığım için özür dilerim. lakin yazılıramızda yazanın iyiniyetli olarak yazdığını düşünerek anlam verirsek (okursak)kırılma olaylarını engelleriz diye düşünüyorum. yoksa tanımadığım biri bana amortisör demesi benim kırılmam için yeterde artar bile. ama niyetini biliyom: no problem.

• O zaman niye duruyoruz ki,
    Hadi kopalım
  • sanırım piyasada KOPACAK adam kalmadı. biz normal devam edelim
  • quote:

sanırım piyasada KOPACAK adam kalmadı. biz normal devam edelim

Ben varım ya çiçeeem
     Carisma Sahipleri Buraya...

@Akerimoğlu 'na her türlü kefil olurum,reca ederim bunu dikkate alınız

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.