Şimdi Ara

Carisma Sahipleri Buraya... (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.453
Cevap
10
Favori
184.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: av.ilhami

sanırım piyasada KOPACAK adam kalmadı. biz normal devam edelim

İlhami bu smiley' i nerden buldun öldüm gülmekten

• quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kaftr

quote:

Ben varım ya çiçeeem
     Carisma Sahipleri Buraya...

@Akerimoğlu 'na her türlü kefil olurum,reca ederim bunu dikkate alınız

Abi o senin güzel niyetin. Güzel bakan güzel görür

• quote:

Orijinalden alıntı: akerimoglu

quote:

inşallah niyazi olmamışındır. çünkü BEN GÖNDERMEDİM

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akerimoglu

quote:

inşallah niyazi olmamışındır. çünkü BEN GÖNDERMEDİM

Nasıl sen göndermedin yahu?

• yarbayım komutanım kaf kaf göndermiş. sen de görünmüyor mu ben hala dosya eklemeyi beceremiyom yoksa şimdiye paşa olmuştum
    herhalde direksiyon sallayanı kast etmiyosundur. eğer oysa gülenyüzlerin altında daha çok gülücük seçeneğine bak diceem emme sen biliyosundur herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.ilhami -- 22 Şubat 2010; 14:42:24 >
  • Onu kastediyorum da, hiç dikkatimi çekmemişti. Bi de yazdığın mesajla tam örtüşmüş. Vallahi baktıkça gülüyorum
  • Allah Allah daha önce de kullanmıştım ama neyse demekki seninde bilmediğin ve benim bildiğim şeylerde varmış bu dünya da
  • Diğer site "mitsuclub" randımansız çalışıyor:)
    Açılan sayfalarda problem yaşıyorum.
    Nereye yazacağımı bilemiyorum.
  • Vallahi takır takır çalışıyor bende Hocam.

Mozilla kullanıyorum bu arada, onu da söyleyeyim.

Geçen haftasonu da senin tesisatı döşeyecektik, yemin olsun unuttum
  • mitsuclub daha hızlı yükleniyor. trafik yoğunluğu az olmasından olsa gerek. çok güzel anında açılıyor her sayfa. opeth'in elleri dert görmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simrug

Diğer site "mitsuclub" randımansız çalışıyor:)
    Açılan sayfalarda problem yaşıyorum.
    Nereye yazacağımı bilemiyorum.

ben explorer ile de giriyom. işyerinden no problem
  • Ali Kardeş ne zaman soracaksınız tesisatı diye bekliyordum.Şükür sordunuz sevindim.
    Tesisat önemli değil de ciğer kardeşliğini bir an önce kuralım:)
    Ben de arka kolonların resmini çektim.Kasnak var 16 cm ler.Arkanın montajı kolay ön kapılar da sanırım rahat oturur.Sadece teybi aşağıya almak uzun sürecek sanırım.
    K.Kartımla ilgili dolandırıldığım için az yazabiliyorum.
    Selam ve muhabbetle
  • quote:

Ali Kardeş ne zaman soracaksınız tesisatı diye bekliyordum.Şükür sordunuz sevindim.
    Tesisat önemli değil de ciğer kardeşliğini bir an önce kuralım:)
    Ben de arka kolonların resmini çektim.Kasnak var 16 cm ler.Arkanın montajı kolay ön kapılar da sanırım rahat oturur.Sadece teybi aşağıya almak uzun sürecek sanırım.
    K.Kartımla ilgili dolandırıldığım için az yazabiliyorum.
    Selam ve muhabbetle

Tesisat işini Allah izin verirse bu pazar hallediyoruz Hocam Çektiğiniz resmi de şuraya bi ekleyiverin bakalım.

Kartla ilgili dolandırıldım demişsiniz. Çok geçmiş olsun. İnşallah meblağ büyük değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akerimoglu -- 23 Şubat 2010; 17:50:42 >

• MERHABALAR BİR MAREA ALMAK MAKSATLI OTOPAZARI ZİYARTİNDEN SONRA FİKRİMİN DEĞİŞMESİNE SEBEP OLAN CARİSMAYI GÖRDÜM VE ARAYIŞA GİRİŞTİM BU FORUMA RASTLADIM VE DEĞERLİ BİLGİLERİNİZDEN SONRA İKİ AYLIK ARAŞTIRMADAN SONRA 2002 CARİSMA GDİ ELEGANCE 70 BİN KM DE ARACIMI ALDIM ARANIZA KATILDIM UMARIM ALLAH UTANDIRMAZ .VEDE HERHANGİ BİR SORUN OLDUĞU TAKDİRDE SİZLERİN TECRÜBELERİNİZDEN VE YARDIMLARINIZDAN FAYDALANACAĞIMI BİLDİĞİM İÇİN HERKESE TEŞEKKÜRLER EDİYORUM İYİ AKŞAMLAR
  •  Carisma Sahipleri Buraya...

Aliciğim teşekkür ederim.3000 tl kadar oldu.
    HB kasalarda arka kolon söküp takmak çok kolay.
    Ben Corolladan çıkardığım kabloları amfi ve ses kablolarını hazır edeyim.
    Resimdeki kasnak iş görür mü?
    Bir eksik varsa da tedarik edeyim.Boşuna kıymetli vakitlerinizi almayayım.
    Selam ve muhabbetle
  • @tulii hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. ilk izlenim ve resimleri bekliyoruz.
  • quote:

Carisma Sahipleri Buraya...

Aliciğim teşekkür ederim.3000 tl kadar oldu.
    HB kasalarda arka kolon söküp takmak çok kolay.
    Ben Corolladan çıkardığım kabloları amfi ve ses kablolarını hazır edeyim.
    Resimdeki kasnak iş görür mü?
    Bir eksik varsa da tedarik edeyim.Boşuna kıymetli vakitlerinizi almayayım.
    Selam ve muhabbetle

Hocam çok üzüldüm. Helal paradır, elbet geri dönüşü olacaktır. Hiç merak etmeyin.

Resim hata veriyor. Bi güncellerseniz iyi olur.

Hocam şimdi sırası ile bize lazım olanları yazayım, siz de bi kontrol edin bakalım herşeyimiz hazır mı?

- Güç kablosu (kalın olan yaklaşık 5m)
    - Tetikleme kablosu (ses kablosundan biraz kalındır, genelde mavi renktedir. Kalın olmasına da gerek yok, ses kablosu da iş görür, 5m)
    - RCA kablolar (muhtemelen 3 adet. Her birinde ikişer adet oluyor. Yani toplam 6 tane ucu olacak. 3 tane yoksa Y kablo lazım, ama tavsiye etmiyorum, zira ana kabloyla aynı fiyat 15 TL) Bu arada, sizde 2 amfi var diye hatırlıyorum.
    - Ses kabloları (hepimizin bildiği sıradan ses kablosu), sub için biraz kalın olanından, 1m kadar.
    - Amfilerin gücüne göre sigorta (Aküden aldığımız güç kablosu üzerine takacağız, ben genelde 80 amper kullanırım)
    - Kasnak (önlere de koyabilirsek iyi olur, ama koymasak da olur. Zaten önlere oturtması zor, ben oturtamadım :)
    - Yeteri kadar vida
    - Elektrik bandı
    - Alet çantası
    - 2 adet vişne suyu
    - 2 adet probis

Hocam son ikisi çok önemli onu söyleyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: nightmare115

@tulii hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. ilk izlenim ve resimleri bekliyoruz.

Teşekkürler iyi dilekleriniz için. resimlerini henüz çekmedim ama şunu söyleyebilirim şansıma öyle denk geldi istanbuldaki bir hastahaneler zincirinin babasının arabası model yükseltikleri için sattıkları bir araba orjinal km de tamamen servis bakımlı bir araç motor çok sessiz ve de atak önceki aracım sıfır 2005 ford focus tu ama bu ondan çok daha fazla atak araç altınızdan kaçıyor tabii motor 1.8 focusum 1.6 idi yolbilgisayarı 8.2 lt şehir içi görünüyor yaptığım araştırmaya göre 1.8GDİ motor dünyada 4milyon adet satılmış sanırım buda başarısının kanıtı olarak ortaya çıkıyor bakalım daha uzun yol yapmadım uzun yolda ne yapar ne kadar yakar yanlız ilk izlenimlerim araba çok dolu bir araba motor baya büyük umarım allah pişman etmesin çünkü ben kişilik olarak baya evhamlı birisiyim çok küçük ayrıntılar bile gözüme takılır

• quote:

Orijinalden alıntı: tulii

quote:

Orijinalden alıntı: nightmare115

@tulii hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. ilk izlenim ve resimleri bekliyoruz.

Teşekkürler iyi dilekleriniz için. resimlerini henüz çekmedim ama şunu söyleyebilirim şansıma öyle denk geldi istanbuldaki bir hastahaneler zincirinin babasının arabası model yükseltikleri için sattıkları bir araba orjinal km de tamamen servis bakımlı bir araç motor çok sessiz ve de atak önceki aracım sıfır 2005 ford focus tu ama bu ondan çok daha fazla atak araç altınızdan kaçıyor tabii motor 1.8 focusum 1.6 idi yolbilgisayarı 8.2 lt şehir içi görünüyor yaptığım araştırmaya göre 1.8GDİ motor dünyada 4milyon adet satılmış sanırım buda başarısının kanıtı olarak ortaya çıkıyor bakalım daha uzun yol yapmadım uzun yolda ne yapar ne kadar yakar yanlız ilk izlenimlerim araba çok dolu bir araba motor baya büyük umarım allah pişman etmesin çünkü ben kişilik olarak baya evhamlı birisiyim çok küçük ayrıntılar bile gözüme takılır

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız sürüşler...

Uzun yolda 120yi geçerseniz benzini içer.

Üstelik, yeni aldığınız için size çok iyi kaçıyor gibi gelebilir. Ford Focus eğer benzinli ise, her tür hal ve şartta 1.8 Carisma' yı serilik konusunda ezer Bizim arabalar alt devirlerde gitmez. Kitapçığında bile yazar. Fordlar da aksine alt devirlerde ok gibidir.

Merakımdan soruyorum, sizde silecek kolunun altında Cruise Control kolu var mı? Çok meraklısı olduğum birşeydir.

Bir de, arabayı kaça aldınız?

• akerimoğlu bey iyi dileklerinize teşekkürler .evet aracın hız sabitleyicisi var bu araç benim beşinci aracım ve ford u sıfır almıştım ve 19 bin km de sattım yani focus güzel araç ama bunun kadar seri değil ve yakıt tüketimi 120 km den sonra her araçta tüketim artar 250d diesel mercedesim vardı o bile 120km yi geçtikten sonra çok yakardı .carismayı özellikle gdi motoru arayıp aldım bende sizin gibi şanslıyım aracım ilk sahibinden ve 70 bin km de dediğim üzre şuan daha çok yeni daha uzun yol yapmadım araç otomatik
    vites hariç full 1.8 gdi elegance model HB renk beyaz bende okuduklarım kadarıyla sizin kadar pipirikli vede titizim UMARIM allah utandırmaz hayırlısıyla kullanırım . unutmadan bende bayrampaşalıyım TEŞEKKÜRLER
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.