Şimdi Ara

Carisma Sahipleri Buraya... (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.453
Cevap
10
Favori
184.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sosyetys

Arkadaşlar bugunler bir sorunla uğraşıyorum arabam 2. vitesde düşük devirde arada tekleme yapıp sonra devir alıyor sizce sorun ne olabilir bunu yaşamış olan arkadaşımız varmıdır? Şimdiden tşkler..

Devrini bulmadan 1000-1500 devirde 2. vitese attıysanız 1 kere tekler. Korkacak birşey yok.
  • Yok farklı bir tekleme her zaman yapsa düşük devirde araba toplamıyor derim ki her zaman toplardı canı isteyince yapıyor acaba enjektörler mi tıkandı diye düşünüyorum hafta sonu sanayide enjektörleri temizleticeğim akerimoğlu bakalım düzeletecekmi olmadı bilgisayara sokucağım serviste...
  • Bujilerine baktır derim ben.Lpg'ye özel bujiler var eğer aracınız lpgliyse bendede aynı sorun var, bende yeni sipariş ettim o bujilerden eğer faydası olursa yazarım 1den 2ye geçişlerde zangır zangır titreme carbon clear yaptırdım bişey değişmedi.ptesi bujiler gelecek gelişmelerden haberdar ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: must_3015

Bujilerine baktır derim ben.Lpg'ye özel bujiler var eğer aracınız lpgliyse bendede aynı sorun var, bende yeni sipariş ettim o bujilerden eğer faydası olursa yazarım 1den 2ye geçişlerde zangır zangır titreme carbon clear yaptırdım bişey değişmedi.ptesi bujiler gelecek gelişmelerden haberdar ederim

Carbon Clean dizel araçlarda yapılan bir işlem diye biliyorum. Ustanız sizi kandırıyor olabilir mi? Bildiğiniz üzere memleketimizde dürüst Usta yok denecek kadar az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyetys

Yok farklı bir tekleme her zaman yapsa düşük devirde araba toplamıyor derim ki her zaman toplardı canı isteyince yapıyor acaba enjektörler mi tıkandı diye düşünüyorum hafta sonu sanayide enjektörleri temizleticeğim akerimoğlu bakalım düzeletecekmi olmadı bilgisayara sokucağım serviste...

Hocam biliyorsunuz, İstanbul ise müracaat Alpay Usta
  • Az önce Atiker Genel Merkez' den aradılar,

Çocuk kandırır gibi, bizim periyodik 10.000 bakımızda filtreler kesin değişir, yoksa araba bozulur. Filtre değişimleri de periyodik bakımla birlikte 50-70 TL arası normal dediler.

Güler misin ağlar mısın

Cuma' dan sonra doğru İlçe Hakem Heyeti' ne gidip şikayetimi yapacağım.

Merak edenler için Atiker' e attığım maili PM atabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akerimoglu -- 26 Şubat 2010; 11:47:54 >
  • bunlar hep yetkili servis kokan hareketler: arıza olmadan değişsin tamirle uğraşmayalım. nasılsa para bizden mi çıkıyor (müşteriye giriyor) mantığı bu. sonrada diyorlar ki bizim ürünler sorunsuz arıza çıkartmıyor
  • Muhterem Arkadaşlar,
    Geçen ay Ali Bey ve bazı arkadaşların katıldığı "Mitsubishiciler" gününde benim haberim yoktu.Daha doğrusu forumda yoktum.
    Yoksa kesin gelirdim.
    Neyse demem o ki, daha özel anlamda ve daha dar bir dairese bunu tekrarlayamaz mıyız?
    Bir yerde çay veya yemek şeklinde.Aslında onlar bahane muhabbet şahane olur diye düşünüyorum.
    Bu samimi muhabbetin arabayla sınırlı kalmaması dileğiyle...
  • Bir önceki yazıma bir "tashih" tir.
    "dairese" değil "dairede" olacaktı.
    Güzel Türkçemizi güzel kullanalım diye...
    Yoksa "haşa" arkadaşlar anlamadı diye değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: av.ilhami

bunlar hep yetkili servis kokan hareketler: arıza olmadan değişsin tamirle uğraşmayalım. nasılsa para bizden mi çıkıyor (müşteriye giriyor) mantığı bu. sonrada diyorlar ki bizim ürünler sorunsuz arıza çıkartmıyor

Birazdan İlçe Hakem Heyeti' ne gidiyorum. Bayiden fazla ödediğim parayı alamasam bile müşterinin kolaylıkla görebileceği bir açıda fiyat listesi olmadığından dolayı idari para cezası aldırmaya çalışacağım. Zabıtaya da şikayette bulunacağım.
  • sonuna kadar arkandayım ARTIK VATANDAŞA CART CURT YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.ilhami -- 26 Şubat 2010; 22:38:08 >
  • Nedir bu rezillik anlamadım.

Buyrun, locked13 Nick' li kullanıcının bana attığı özel mesaja bakın!

Gelen Kutusu
    Kimden: locked13 Kullanıcıyı kontak listesine ekle
    Kime: akerimoglu,locked13
    Tarih: 26 Şubat 2010; 16:44:31
    Başlık: Cevap: ?????
    Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

lan yavş.k
    msn ekledım adamsan n konuşalım ordan yasın kaç senın dıngıl
    dengını s.kt.rmelan yavş.k

edit: silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akerimoglu -- 26 Şubat 2010; 22:34:16 >
  • Ali Kardeş,
    Mesaj yazan bu vatandaşa uymayıp onun seviyesine inmediğiniz, terbiyenizi muhafaza ettiğiniz için Allah indinde sevap kazanmışsınızdır inşaallah.
    Size bu yakışır.
    Hani meşhur söz var ya "lafı söyleyene bakmalı adam mı diye"
    Selam ve muhabbetle
  • quote:

Orijinalden alıntı: simrug

Ali Kardeş,
    Mesaj yazan bu vatandaşa uymayıp onun seviyesine inmediğiniz, terbiyenizi muhafaza ettiğiniz için Allah indinde sevap kazanmışsınızdır inşaallah.
    Size bu yakışır.
    Hani meşhur söz var ya "lafı söyleyene bakmalı adam mı diye"
    Selam ve muhabbetle

Kesinlikle o seviyeye inmedim. Dengi ben değilim.

edit: silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akerimoglu -- 26 Şubat 2010; 22:33:35 >
  • burada asıl amaç usta/esnaf geçinenlere haddini bildirmek bir daha vatandaşı mağdur etmeyi engellemek değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.ilhami -- 26 Şubat 2010; 22:37:13 >
  • Sinirlerinizi bozmaya değmez böyleleri için.

edit:silindi.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare115 -- 26 Şubat 2010; 22:28:00 >
  • Neyse, biz işimize bakalım.

Yarın gidip şu amfiyi almayı düşünüyorum. Benim JBL' i de ya synhtzer, ya opeth almak istiyor.

http://dogubankshop.com.tr/?urun-detay_759_OTO_ANFi_EARTHQUAKE_T2000W_4.html

Esasında gönlüm kicker ZX 650.4' ten yana ama, 150 TL fiyat farkı var, 20w RMS fark için değmez diyorum.
  • Hocam haçan nerdesun?

Bi el salla da görüşelim. Senin tesisatı bugün yapabiliriz.

0532 561 22 55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akerimoglu -- 27 Şubat 2010; 11:11:14 >
  • Arkadaşlar Hocamla iletişimi kurduk. Nasipse öğleden sonra tesisatı döşüyoruz. Fotoları bekleyiniz
  • bu amfi içi boş olanlardan olmasın benim pek içime sinmedi açıkçası. hem sende 2 amfi var 3.yü ne yapacaksın. hoş ben de 755.6 olsa birde 250 tl gibi bir fiyata hemen yapışırdım.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.