Merhaba Arkdaşlar, Hem yani bilgisayar alacaklara yeni bir kampanyayı haber vermek hem de üzerinde konuşmak için yazdım. Ayrınıtılı bilgiler aşağıdaki adreste. Aradaki fiyat farkı 500 Milyon. Makinları gören arkdaşlarda varsa birleyler yazarlarsa memmun olurum.
O bilgisayar AMD işlemcili AMD almadan bilenlere danışmakta fayda var
Packard Bell=intel Acer= Amd Ancak Packard Bell'deki sürücü DVD yazıcılımı değil mi emin olmadım. Çünkü Packard Bell'in sitesinde DVD yazıcı diyor tüm özellikler bunla aynı. Acaba Carefour yazarken hata mı yaptı.
evet arkadaşlar karfurun bu kampanyası hakkında ne düşünüorsunuz, aslında alet nasıl ii bişe mi pes 4 gbi oyunları rahat kaldırır mıı?
ya biraz acele bir iş de lütfen bilgisi ollan bişeler yazsın rica ediyoruumm
Acer benim hoşuma gitti bu fiyata bu özellikte bir makina yok bir tek ekran kartı beni düşündürdü onun hakkında ayrıntılı bilgi bulamadım..
ya ben datron kxa almaya kesin karar vermistim am bu alet kafamı karıstırdı ya..acer 0lan...
widescreen olayında pek bi numara yok. şu basık ekranlardan ne zevk alırsınız
Bu hafta sonu gidip ürünleri gördüm arkadaşlar. Ekranlar söylendiği gibi bright değil, normal ekran takılmış. TV çıkışlarını kaldırmışlar. (İki model var Acer 'in Turion 1800 YTL, sempron 1500 YTL , kdv dahil) . 8 değil 6 hücreli pil takmışlar. Açıkçası gene de güzel makinalar ancak üzerine atlanacak halden çıkarmışlar.