Şimdi Ara

Carrefour ithal somon kg 34.99 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
23.973
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya arkadaş niye hortlatiyonuz ya. Kaç sayfa yorum okudum tam hazırlaniyodum markete gitmek için. Tarihi gördüm bir güzel sovdum. Helal etsin hakkını hortlatan kişi 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam arabanin anahtari elime aldim
  • Türk somonu olarak internet sitesinde kilosu 29.99 olarak satışta. Ortalama 3.4 kilo geliyormuş tanesi.

• hazırlanıp karfura gidecektim son anda fakettim gidenler olduysa ölü dirilten hortlakçı arkadaşa atış serbest :)

• tzadkiel T kullanıcısına yanıt

Bafra da oturuyorum.Dediğiniz gölet Derbent barajıdır.Göletlerde yetiştirme yoktur.perşembedekinin de aynı olduğunu düşünüyorum.Sebebini söyleyeyim.Olay şu bu tatlı sulara kurulan çiftlikler alabalık yavrularını alırlar büyütürler.Bazıları somon için ayrı göletlerde büyümeye de Devam eder.Sonra belli kiloya gelince bu somonlar buralardan alınır (tatlı Sulardan)denizde birkaç ay daha yetiştirilir.Pazara deniz somonu diye Karadeniz somonu diye sunulur.Olay bu.Çiftlik balıklarından en doğalı Levrektir.Çünkü hassas balıklar olduğu için antibiyotikmiş ilaçmış çok kullanamazsınız.Doğala en yakın büyüyen balık odur demişti veteriner Yeğenim.

• Hangi şubelerde var

• afraze55 A kullanıcısına yanıt
    Levrek mi hassas balık :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tears0fDevil kullanıcısına yanıt

Ben hastalık ve ilaca karşı hassasiyet noktasında somon çipura ve levrek içinde doğala en yakın beslenebilen balık manasında kullandım.Bilgim yok.yetiştirme balıklardan Yiyeceksen levrek ye demişti.Onu iletim.

• Hortlatan arkadaşın kulaklarını çınlattım.

• Arkadaşlar hiç deniz somonu yiyen oldu mu?

• Ben de başlığı dün gördüm bugün de bunu hedefleyerek Carrefour a gittim. 3 ay önceki balık konusunu neden hortlatırsınız ya hu
  • 31 aralık ta balıkesirde vardı yerli somon 34.99

• Karadeniz somonu zaten 25-35 ₺ civarı. Carrefour'da 35₺'ye görüp de sıcak diye atlamayın.

• Ben poseidon'un yeğeniyim. Balıklar taze değil, paran çöpe gitmiş.

Tövbe tövbe...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baydin.21 -- 5 Ocak 2021; 2:2:47 >
  • Gece gece...

• norveç'ten buraya nakliye, gümrük parası bundan fazla tutar.

• 14 ay sonrasında geldiğimiz durum...

Carrefour ithal somon kg 34.99
  • azash kullanıcısına yanıt
    Carrefour ithal somon kg 34.99
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.