Bölgesel mi bilmiyorum, ithal somon için süper fiyat < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Carrefour ithal somon kg 34.99
-
- Balığın gözünden tazeliği anlaşılır. Ama burada kural bazı büyük balıklarda balığın gözüne BUZ değerse direk beyazlar perde iner tabiri cağizse.
- Yıllarda Canlı balık işi yaptım çiftliklerde olayı size anlatayım kısaca aklınızda olsun ;
- Balık Kafasden canlı şekilde kıyıya transfer edilir . Kıyıda hazırlanan BUZLU ve Fenexiethenol ile dolu olan şoklama tanklarına aktarılır . Burada amaç direk bayıltıp pul deri ve balığın formunu bozmadan şoklamaktır. Sonrasında soğuk hava işleme tesislerinde hızlıca paketlenip sevke hazır hale getirilir .
- Bu işlem yaklaşık olarak 2-4 saat arasında sürmektedir. Toplamda denizden çıkıpta paketlenip sevke hazır oluncaya kadar 2 saat geçiyor . Burada tazeliğini kaybedeceğini düşüneceğiniz hangi durum var ?
-
On numara fiyat. Yer neresi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yer neresi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
didim di mi didim.
Aydın didim de gördüm.
Bölgesel değil büyük ihtimalle
Ankara Çankaya şu an fırında pişiyor. Temizlenmiş bütün olarak tartılarak satılıyor dilim değil. Fiyat yerli ile aynı.
Çankaya hangi mağaza hocam?
Sitesinde 84.99
Çok güzel fiyatmış ben geçen dilimlenmiş 60 liraya aldım diye sevinmiştim
1 saat sonra çıkıp bakacam fiyata.
Somon dediğin dev gibi balıktır. Özellikle soğuk suda yaşayanlar. Geçenlerde almıştım herşeyi somon gibi tadı öyle büyük somonlardaki gibi değildi. Belki farklı türüdür somonun bilemiyorum
Hocam yerli somon almış olmayasınız.
bitmiş midir?
Ümitköy şube. Somon büyük yerli değil ithal. Tadı da güzel her zaman ki ithal somon. 1.700 gr. geldi temizlenmiş hali ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 4 Ekim 2020; 18:51:26 >
Kar edicez diye zehirlenmeyelim sonra. Acaba skt mi yakın.
quote:
Orijinalden alıntı: kompocyo
Hocam yerli somon almış olmayasınız.Yok hocam Allaha şükür biliyorum farkını😄
Yerli somon adı altı da alabalık itelendiğini biliyorum 😄
Yerli somon kıyır kıyır olmaz piştikten sonra en basitinden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gently weeps -- 4 Ekim 2020; 18:58:4 >
quote:
Orijinalden alıntı: kompocyo
Hocam yerli somon almış olmayasınız.Yerli somon degil norveç, ben de natilius subesinden aldım aynı fiyata güzel. Normal norveç somonuna göre daha ufak balıklar, dilim daha ufak rengi daha az parlak ama taze ve tadı güzel. Yine görsem alırım. Türk somonu da şaşırtıcı derecede norveç somonuna benziyor tadı o da güzel bence,
-
-
Geçen haftada aynı fiyatti bu hafta da.. carrefourun her hafta yaptığı ve her hafta yararlandigim kampanya.icerenkoyden her hafta 1 somon alıyorum. Lezzeti bildiğiniz Norveç somon lezzeti. Fiyatı neden bu kadar ucu onu bilemem ama kafasından kuyruğundan fireyi de hesap etmek lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Google'dan kopyala yapıştır balığın taze olduğu nasıl anlaşılır? Bu nasıl bir yazı şeklidir usluptür. Parası çöpe gitmişte, boşuna yıllarca yöneticilik yapmışta, siz kendinizi ne sanıyorsunuz? Adamın üçüzleri için uygun fiyatlı balık almış. Cevaben balığın bayat olduğundan tutun da salak-saçma yazılarınız. 35 yıldır balık işindeyim ekrandan balığın bayat olduğunu ben anlamıyorum. Gidin egonuzu başka yerde tatmin edin. Yazıyorsanız da kırmadan bildiklerinizi yazın. |
Ya arkadaş niye hortlatiyonuz ya. Kaç sayfa yorum okudum tam hazırlaniyodum markete gitmek için. Tarihi gördüm bir güzel sovdum. Helal etsin hakkını hortlatan kişi 😂
|
Boş Boş konuşuyorsunuz hocam açıkcası bilmediğini konuları hakkında yorum yaparak insanları yanlış yönlendirmeyin. Taze Taze diye aldığınız Sardalye ve Hamsiyeler Gırgır teknesinde güverteye aktarım ve kasalanması sırasında yaklaşık 10 12 saat geçiyor . Kasasının tekneye maliyeti 10 15 liraya gelirsen sizce buz mu koyacaklar birde biraz düşünün derim tekrardan ? |
Hayatım kurumsal marketlerde yöneticilik ile geçti. Bu açıklamaları yazmadan önce paylaştığım fotoğraftaki balığın gözlerine baksaydınız, balığın taze olduğunu anlarsınız. |
Hortlatan arkadaşın kulaklarını çınlattım. |
Benzer içerikler
- kırmızı fırsat 16 gb
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- tod süper dolu paket
- shell 150 tl
- ccleaner pro key
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X